TC Electronic Corona Chorus gitár Chorus pedál

Gitár chorus effekt pedál.
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • TC Electronic Corona Chorus gitár Chorus pedál
 • TC Electronic Corona Chorus gitár Chorus pedál
 • TC Electronic Corona Chorus gitár Chorus pedál
 • Ha a teljes vásárlási érték meghaladja a 50.000 Ft-ot, akkor ingyen kiszállítjuk, egyébként 1.990 Ft
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 2 év

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de XIII. kerületi budapesti boltunkban is átveheted.

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

44 900,- Ft
db Kosárba teszem

TC Electronic Corona Chorus leírás

TC Electronic Corona Chorus: a Corona Chorus segítségével csillámló kórus-beállításokat használhatsz. Két különböző karakterisztikájú chorus beállítások közül válogathatsz: a klasszikussá vált TC Electronic SCF pedál szerinti és a Tri-Chorus közül. Ezeken kívül a Corona Chorus is fel van vértezve az egyedi TonePrint beállítások képességével, úgyhogy minden elképzelhető szituációban megtalálod a számításodat vele.

A Corona Choruson a következőket találhatjuk: Speed, Depth, Color és Level szabályzóját, a Bypass kapcsolóját (a pedál True Bypass működésű, tehát biztos lehetsz benne, hogy az analóg jeláteresztés során a jel semmilyen csorbát nem fog szenvedni, köszönhetően a csúcsminőségű áramköri kialakításnak), a hátoldalán az elemet könnyen elérhetjük, hasonlóan a többi pedálhoz, így ezt is lekerekítettük, hogy alapterületük minél kisebb legyen. Azzal a céllal készítettük a pedált, hogy a TC Electronicra jellemző jó hangzás az eszköz minden beállításával érvényesüljön, a saját tervezésű SCF Chorus-tól egészen a nyugati parton ma használatos kórus hangzásait.

Az SCF Chorus a TC Electronic legendássá vált kórus pedálja, ami mintegy 25 évvel ezelőtt került először a piacra, és még a mai napig ipari sztenderd, köszönhetően a hihetetlenül magas dinamika-tartománynak és a zajtalanságának.

A TriChorus név azt jelenti, hogy olyan kórust állíthatunk be, ami három egyszerre működő kórust használ. A legjobban sztereó alkalmazásokban működik, mert a három kórus közti kapcsolatok beállításával roppant érdekes, és izgalmas hangzásokat érhetünk el. A Corona Chorust ahogy kiveszed a csomagolásából, már úgy is jól szól, de persze a kezelőszerveket annak érdekében alakítottuk ki, hogy ki-ki a saját szájíze szerint állíthassa be a neki tetsző hangzásokat.

A Speed potméterének segítségével a 80-as évek jellegzetes lassú kórusaitól egészen a Leslie-szerű hangzásokig bármit beállíthatunk, míg a Depth szabályzójának segítségével beállíthatjuk a moduláció intenzitását. A Tone nevű vezérlő segítségével pedig az ízlésünknek megfelelően abba a beállításba tekerhetjük a hangszínt, a sötétebb, vintage jellegű hangzásoktól egészen a kristálytiszta ultramodern TC stílusig, úgy hogy a beállított hangzás átütően fog szólni a mixben. Az FX Level pedig beállítja, hogy a száraz hanghoz képest mekkora részt érint a beállított effekt.

De a Corona Chorus többről szól, mint amit gyorsan a beállításokról le tudunk olvasni. Kifejlesztettünk egy TonePrint nevű technológiát, ami a zúzást drámaian le tudja egyszerűsíteni, hiszen egy szimpla USB csatlakozó segítségével, könnyen, gyorsan és ingyenesen töltheted le kedvenc gitárosod, vagy gitárosaid egyedi hangzását! Már most, ahogy elkezdtük ezeket a beálltásokat közzétenni, egy jelentős gyűjtemény vált elérhetővé, és a lista csak egyre bővülni fog. A mai legjobb gitárosok adják az "lenyomatukat" a hangzásodra, úgyhogy felejtsük el az utánzás szót, ez már együttműködés!


TC Electronic Corona Chorus specifikáció

 • Gitár chorus effekt pedál

TC Electronic Corona Chorus Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása