Tascam DR-100 MKIII kézi hangrögzítő/diktafon

Diktafon, hordozható hangrögzítő, 192 kHz/24-bit, XLR bemenet. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
  • Tascam DR-100 MKIII kézi hangrögzítő/diktafon
  • Tascam DR-100 MKIII kézi hangrögzítő/diktafon
  • Tascam DR-100 MKIII kézi hangrögzítő/diktafon
  • Tascam DR-100 MKIII kézi hangrögzítő/diktafon
  • Ingyenes házhozszállítás!
  • Gyártói garancia: 2 év
  • Árgarancia: garantáljuk a legolcsóbb árat! Részletek

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de budapesti vagy egri boltunkban is átveheted.

 

Árukereső.hu

 

127 900,- Ft
db Kosárba teszem

Tascam DR-100MK3 leírás

Tascam DR100 MK3

Ha valami jó, akkor azon nem kell változtatni, így tartja a mondás. Ezt persze nem kell túl szigorúan venni, hiszen az idők változnak, az igények nőnek, de ha komolyabb konstrukciós változás nélkül eszközölhetünk változásokat, akkor minek hozzányúlni az alapkoncepcióhoz?!

A TASCAM DR100MKIII ennek tipikus példája. 2009-es megjelenése és a még ebben az évben elnyert TEC díja óta számtalan profi és amatőr hang-gyűjtő táskájának éke és igáslova. De mik tették ezt az eszközt azzá, amivé?

Kezdhetném a sort a külső XLR bemenetekkel, melyek minden típusú mikrofon illesztését lehetővé tették, de ne feledkezzünk a beépített direkcionális és omnidirekcionális mikrofonpárról és a digitális bemenetről sem. Ez persze töredéke a készülék tudásának, de lássuk hogy 2016 milyen igényeket támaszott, ami indokolta a harmadik kiadás megjelenését.

A mintavételi frekvencia a korábbi 96 kHz helyett immár 192, tehát nyugodtan kijelenhetjük, hogy a felvevő belépett az audiofil kategóriába. Így természetesen több tárhelyre is szükség lehet, ezért már 128GB-ig bővíthetünk SDXC kártyával.

Az AD/DA konverter is újabb típus, valamint a belső órajel is 1 ppm (TXCO) felbontást kapott. A kijelző az eddigi 128X64 pixeles felbontás helyett a duplájára nőtt, már 128X128 pixelen követhetjük nyomon az eseményeket. A fejhallgató kimenet teljesítménye is jelentősen nőtt az eddigi 25 mW-ról, oldalanként 40 mW-ra. Újdonság továbbá a slate tone-generátor, a limiter funkció, a hat választható nyelv, az alacsonyabb szintű biztonsági felvételi sáv, és az XLR bejáratok is kombó JACK/XLR-re cserélődtek.


Tascam DR-100MK3 specifikáció

  • Diktafon, hordozható hangrögzítő, 192 kHz/24-bit, XLR bemenet
  • Professzionális hordozható rögzítő, beépített mikrofonok (2 kardioid, 2 gömb karakterisztikás), XLR bemenetek, +48V fantom, analóg Gain, távvezérlő, SPDIF

Tascam DR-100MK3 Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása