Roland VAD307 KIT Elektromos dobfelszerelés

Elektromos dobszett, akusztikus dizájn, 9 ütőfelület, TD-17 dob dobagy. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Roland VAD307 KIT Elektromos dobfelszerelés
 • Roland VAD307 KIT Elektromos dobfelszerelés
 • Roland VAD307 KIT Elektromos dobfelszerelés
 • Roland VAD307 KIT Elektromos dobfelszerelés
AKCIÓ
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 3 év

  Roland / Boss garancia: https://tinyurl.com/rolandgari

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

Akció a készlet erejéig!
1 091 900 Ft 962 200 Ft
db Kosárba teszem

Roland VAD307 KIT leírás

V-Drums Acoustic Design képességek egy klubokhoz méretezett dobszettben

A VAD307 célirányosan kompakt, miközben megőrzi a jellegzetes V-Drums Acoustic Design esztétikáját. Lényegét tekintve megegyezik a közép-kategóriájú V-Drums dobszettel, így ideális otthoni használatra és kis színpadokon. A csökkentett mélységű dobtestek helyet és súlyt takarítanak meg – de a játékpozícióból azonnal ismerősnek tűnnek minden dobos számára. A dupla merevítésű állványok tamtartókkal és cintányérkarokkal vannak kiegészítve, hangsúlyozva az akusztikus jelleget.

A frissített TD-17 modul minden akusztikus hangzást és játékérzetet támogat, amit csak kérsz tőle, több előre beállított dobszettel, kibővített effektekkel és Roland Cloud támogatással. A VAD307 új fejlesztésű, vékony beütő és kísérő cintányérokkal is rendelkezik, amelyek természetes játékérzetet és lengő mozgást biztosítanak,  valamint a csúcsminőségű állványok a sziklaszilárd teljesítményért.

Erőteljes hangzás és valósághű zenei kifejezés

A VAD307 lelke a TD-17 modul. Régi és modern dobok, cintányérok és ütőhangszerek hatalmas gyűjteményét tartalmazza, mindezt rendkívül nagy részletgazdagsággal, minden lehetséges sebességnél és játéktechnikánál. Mindez a Roland egyedi Prismatic Sound Modeling technológiájával párosul, hogy komplex, életteli hangzásokat hozzon létre és egyenletes dinamikai  átmenetet biztosítson az ütések között. Az eredmény egy olyan élmény, amely nem csak valósághű hangzású, hanem viselkedés tekintetében is akusztikus.

TD-17 hangmodul: Frissítve és továbbfejlesztve

Legújabb frissítésével a TD-17 modul minden eddiginél hatékonyabb. Profi dobosok által készített 70 sokoldalú preset dobszett közül választhatsz, köztük 10 teljesen új dobszett és 26 előre betöltött hangminta, melyeket saját dobszettjeidben használhatsz. Reverb és Kit Comp effektek is hozzáadásra kerültek, valamint további 11 MFX típus a dobhangok megformálásához. A Roland Cloud tartalom integrált támogatásával pedig bővítheted a játékélményét a hangszínek, minták és egyedi dobszettek egyre növekvő választékával, a legjobb V-Drums előadóktól.

Saját dobszett létrehozása

A VAD307 preset dobszettjei készen állnak a játékra, de könnyen elmerülhetsz a beállításokban és létrehozhatod saját dobösszeállításodat is. Tekintsd úgy a modult, mint a különböző korokból származó dobok és cintányérok hatalmas raktárát, amelyeket bármilyen kombinációban keverhetsz. Ezután cserélj ki a bőröket, módosítsd a hangolást, adj hozzá hangtompítást, és még a virtuális teret is módosíthatod, amelyben játszol. De még tovább is viheted a dolgokat azáltal, hogy betöltesz saját mintákat, és kombinálod ezeket a beépített hangszerekkel, hogy olyan személyre szabott dobszetteket készíts, amelyekre egyetlen más dobos sem hivatkozhat.

Nagy ütőfelületek és szélesebb játéktér

Az akusztikus dobok általában nagyobbak, mint elektronikus társaik. Az egyes dobok mérete növeli az általános játékélményt, nem csak vizuálisan, hanem verőérzet és fizikai elrendezés tekintetében is. A VAD307 tartalmaz egy 12"-os pergőt és állótamot, két 10"-os felső tamot és egy 18"-os lábdobot, hogy természetesen széles játékteret hozzon létre a maximális kényelem érdekében. A dobtestek is fából készültek, fokozva az autentikus akusztikus érzetet a dobverők és a lábgép alatt.

Az akusztikus dobok természetes játékérzete

A Roland legendás, többrétegű, hálóbőrös ütőfelületei nagyban hozzájárulnak az autentikus játékérzethez, a bőrök feszességével pedig minden stílushoz egyéni elképzelés szerint állítható be a verő visszapattanása. A speciális lábdob esetében a Roland innnovatív air-damper mechanizmusa „mozgatja a levegőt” a dobtesten belül és ezáltal az akusztikus dobokhoz hasonló, természetes ellenállást fejt ki, amikor a lábgép megüti a bőrt.

Alacsony dobtestek, intenzív játékélmény

A VAD307 készletben található kis mélységű tam és lábdob helyet és súlyt takarít meg, de ez egyáltalán nem megy a teljesítmény rovására. Mindegyik dob egyedi érzékelőkkel rendelkezik, amelyeket úgy terveztek, hogy természetes reakciót és prémium játékérzetet biztosítsanak, elképesztően kompakt méretben.

Karcsúbb cintányérok

A TD-17 sorozat valamennyi cintányérja vékonyabb, mint az előző generációk, természetesebb mozgást és jobb verőkontrollt eredményezve. Egy valódi akusztikus cintányérhoz hasonlóan a hang tompítható a perem lefogásával. A 14"-os CY-14R-T cintányér háromutas jeladóval is rendelkezik, amely független hangzást jelent a peremre, tányérra és kúpra.

Duplán megerősített, krómozott állványok

Az akusztikus dobokhoz tartozó állványok nem csak klasszikus megjelenést sugároznak, hanem a játékérzetet is befolyásolják. A tam ütőfelületek tartói megegyeznek az akusztikus tamokhoz használt tartókkal - ezért pont ugyanúgy reagálnak az ütésekre. Minden állvány duplán megerősített a sziklaszilárd stabilitás érdekében, és egyszerűen beállítható az igényeknek megfelelően.

Streamelés Bluetooth-on keresztül

A beépített Bluetooth lehetővé teszi dalok megszólaltatását egy okostelefonról vagy laptopról a modulon keresztül, amely ideális, ha fejhallgatóval szeretnél jammelni. Játssz együtt kedvenc zenéiddel vagy keverd hozzá egy YouTube oktatóvideó hangját a dobszett hangjához. Sőt, akár rögzítheted is az előadást – kísérettel vagy anélkül –, hogy visszahallgatás után kijavíthasd a szükséges részeket.

A személyi dobtanárod

A Coach mód a napi gyakorlást támogatja, nyomon követhető módon, hogy hatékony és gyors legyen a fejlődésed. Melegíts be, fejleszd a groove-érzékedet, a tempót és az időzítést és az állóképességedet is – mindezt pontozásos kiértékeléssel, amely mutatja az  előrehaladását és motiválja a fejlődést.

Kövesd nyomon fejlődésed a Melodics for V-Drums alkalmazással

A Melodics™ for V-Drums – egy ingyenes alkalmazás macOS-hez és Windows-hoz – összegyűjtött dobleckéket tartalmaz a ritmusérzék, a tempó és az izommemória fejlesztéséhez. Az előfizetők további prémium tartalmakhoz férhetnek hozzá, több mint 70 leckéhez, melyek száma hetente bővül további tartalmakkal.

Tölts le extra dobszetteket a Roland Cloud-ról

Nem szükséges a TD-17 modulon belüli előre beállított dobszettekre korlátozódnod. Fedezd fel a Roland Cloud előadói dobszettjeinek folyamatosan bővülő választékát, beleértve az olyan profi dobosok egyedi beállításait, mint Anika Nilles, Craig Blundell, Kaz Rodriguez és mások. Ha már rendelkezel ingyenes Roland Cloud-fiókkal, egyszerűen töltsd le a számodra tetsző dobszettet és merül el a játékban.


Roland VAD307 KIT specifikáció

 • Elektromos dobszett, akusztikus dizájn, 9 ütőfelület, TD-17 dob dobagy
 • Helytakarékos V-Drums Acoustic Design dobszett, fából készült, alacsony építésű dobtestekkel és duplán megerősített, krómozott állványokkal
 • Frissített TD-17 hangmodul új dobszettekkel, kibővített effektekkel, compressor/reverb szekciókkal és gazdag, dinamikus, természetes dobhangokkal.
 • 12”-os PDA120LS-BK pergő, 10”-os PDA100L-BK felső tam, 12”-os PDA120L-BK felső tam és 18”-os KD-180L-BK lábdob krómozott alkatrészekkel és fekete felülettel
 • 12"-.os VH-10 V-Hi-Hat természetes mozgással és sima nyitás/zárás érzékeléssel.
 • Két 12"-os CY-12C-T beütő és egy 14" -os CY-14R-T kísérő a természetes játékérzet és valósághű mozgás érdekében
 • Jól áttekinthető kezelőfelület a dobhangszínek gyors kiválasztásához egyéni beállításához
 • Játék okostelefonról lejátszott zenékkel a beépített Bluetooth funkció segítségével
 • Gyakorlást támogató beépített funkciók a dobtudás fejlesztéséhez
 • Bővítés hangszínekkel, hangmintákkal és más kreatív tartalmak a Roland Cloud-on keresztül
 • A lábgép, lábcinállvány, pergőállvány nem tartozék
 • Méretek: 1315 x 1200 x 1200 mm
 • Súly: 37,9 kg

Roland VAD307 KIT Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása