Roland TR-6S Rhythm Performer dobgép

6 sávos kompakt dobgép TR hangszínekkel, hangmintákkal, FM hangokkal és effektekkel. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Roland TR-6S Rhythm Performer dobgép
 • Roland TR-6S Rhythm Performer dobgép
 • Roland TR-6S Rhythm Performer dobgép
 • Roland TR-6S Rhythm Performer dobgép
AKCIÓ
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Raktáron
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendeld meg, és egy munkanapon belül feladjuk Neked!
 • Garancia: 2 év

  Roland / Boss garancia: https://tinyurl.com/rolandgari

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

Akció a készlet erejéig!
164 400 Ft 144 200 Ft
db Kosárba teszem

Roland TR-6S leírás

Kis méret, Masszív ütemek

A Roland TR dobgépek már több mint 40 éve hatással vannak a zenére — és napjainkban is pont olyan meghatározóak, mint korábban bármikor. A sokak által kedvelt TR-8S alapján, a kompakt és megfizethető TR-6S ugyanazzal a hangfaldöngető és mozgásba lendítő hangzással rendelkezik, mint nagyobb testvére. Emeld magasabb szintre a dobsávjaidat, készíts ütemeket valós időben és tapasztald meg a gyakorlatias zenekészítés élvezetét. A TR-6S használatával a klasszikus dalok, mai zenei trendek és a jövő slágerei mindig elérhető közelségben leszenk.

Ritmikus boldogság hat sávon

A TR-6S dobgéppel hat sávon lehet létrehozni fejlett dobszekvenciákat a zenetörténet legikonikusabb ritmushangszíneinek felhasználásával — és mindez egy elemmel működő kis dobozba zárva, amely mindenhová elkísérhet. És mint minden Roland dobgép, ez is szórakoztató és inspiráló. A step-szekvenszerrel, valamint a dedikált fader-ekkel és potméterekkel egyszerűen, ösztönösen lehet létrehozni egyéni ritmusokat.

Minden hangszín és még annál is több

A TR-6S autentikus hangzással adja vissza a legendás Roland dobgépek (808, 909, 707 és 606) hangját, melyek évtizedek óta műfajokat határoznak meg és táplálják a zenei kultúrát. És ezek nem hangmintacsomagok vagy olcsó utánzatok, hanem hangzás és viselkedés tekintetében tökéletes hűséggel adják vissza vintage elődeik tulajdonságait. Sőt, ezeket a hangszíneket szabadon össze lehet párosítani gyári hangszínekkel, saját hangmintákkal és futurisztikus FM hangokkal, ha egyéni ízlésed és stílusod alapján szeretnél létrehozni egzotikus hangzású, hibrid dobszetteket.

Dobprogramozás a legmagasabb szinten

A mai zene hangzása sokat köszönhet a klasszikus step-szekvenszernek— különösen a korai Roland dobgépekben található "TR-REC" változatnak. A TR-6S ugyanezt a bevált megközelítést alkalmazza, valós idejű felvételi lehetőséggel és modern funkciókkal kiegészítve, melyek mozgásba hozzák a ritmusokat.

Pozitív effektek

Az elképzelt hangzás megvalósításához, csúcsminőségű beépített effektek sora áll rendelkezésre a TR-6S-ben. Azonnali használatra kész, életteli kompresszorok és EQ-k, gazdag hangzású reverb és delay, valamint modulációs effektek. Továbbá a kreativitás határait feszegető szűrők, LFO-k és vadonatúj effektek, melyekkel igazi hangzásbeli káosz is létrehozható.

Kényelem és rugalmasság

A TR-6S egy kiváló minőségű USB audió/MIDI interfész szerepét is betölti a mobil eszközökhöz vagy kompakt felszerelésekhez. Kis méretéből adódóan pedig a legszűkösebb helyen is elfér, ezért egy zsúfolt stúdióban vagy élő koncerten is szabad utat kaphat az inspiráció.

A hardver és szoftver találkozása

Fejleszd a munkafolyamatot a TR-EDITOR-ral, amely egy gördülékeny, számítógép-alapú szerkesztő és könyvtár alkalmazás a TR-6S számára. A hangmintákat és dobszetteket gyorsan lehet szerkeszteni az intuitív grafikus felületen, amely a képernyőn megjelenő paraméterek széles skáláját és a mélyebb FM-szerkesztéshez való hozzáférést kínálja. A nagy méretű kijelzővel pedig egyszerűen kezelheted a teljes könyvtárad. Töltsd le ingyen az TR-EDITOR alkalmazást még ma a Roland Cloud Manager segítségével, amely a Roland Cloud tartalom szoftveres felülete.


Roland TR-6S specifikáció

 • 6 sávos kompakt dobgép TR hangszínekkel, hangmintákkal, FM hangokkal és effektekkel
 • A TR-8S hatsávos verziója, kompakt és megfizethető kivitelben
 • A Roland TR-808, TR-909, TR-606, TR-707 stb. hagjának áramköri szintű modellezése
 • Rengeteg gyári hangminta a saját felhasználói hangminták támogatásával
 • Szerkeszthető FM hangforrás a futurisztikus hangzásokhoz
 • Szabadon összeválogatható hangszínek hibrid dobszettekhez
 • Fejlett szekvenszer sub-step, flam, step-loop, motion recording, probability, sub step probability, master probability stb. funkciókkal
 • Elemes (AA x 4) vagy USB busz tápellátás
 • Kiváló minőségű USB audio/MIDI interfészként is funkcionál

Roland TR-6S Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása