Roland TD-1DMK elektromos dobszett

Elektromos dob szett, dupla hálóbőrős (DMK: Double Mesh Kit), 15 dobszett. Ingyenes szállítás!!
 
3.1 / 25 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Roland TD-1DMK elektromos dobszett
 • Roland TD-1DMK elektromos dobszett
 • Roland TD-1DMK elektromos dobszett
 • Roland TD-1DMK elektromos dobszett
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 3 év

  Roland / Boss garancia: https://tinyurl.com/rolandgari

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

309 900,- Ft
db Kosárba teszem

Roland TD-1DMK leírás

Az életre szóló dobolás itt kezdődik

Ha valaha már álmodoztál a dobolásról, tudhatod, hogy ez egy komoly kihívás. A lelkesedéssel együtt szükség van egy csomó munkára is. Erőfeszítések nélkül ez sem működik, de jó dobossá válni közel sem olyan elérhetetlen cél, mint amilyennek első látásra tűnhet. Ha megérint a zene és ösztönösen érzed a ritmust...itt az idő a következő lépésre. A Roland V-Drums termékek a világ legnépszerűbb elektronikus dobjai, átütő hangzásuknak, kiváló játékérzetüknek és legendás tartósságuknak köszönhetően. Ha ott lüktet a ritmus az ereidben, az új  TD-1DMK dobszett segíti a kibontakozást. Ez a kompakt, egyszerűen mozgatható dobszett tökéletes játékélményt nyújt a kezdetektől fogva. A hozzá tartozó dobmodullal számos kifejező dobszett szólaltatható meg, a pergő és tamok esetében pedig a Roland kétrétegű, hálóbőrös ütőfelületeit élvezheted. Ezek a padok kétrétegű hálóbőrrel készülnek annak érdekében, hogy a dobverő a lehető legtermészetesebben pattanjon vissza játék közben, egy akusztikus dobhoz hasonlóan. Ennek a rendkívül tartós anyagnak az egyik legnagyobb előnye, hogy akár késő este is csendesen lehet rajta gyakorolni. Fejhallgató csatlakoztatásával a családtagok vagy szomszédok nyugalma garantált, a beépített Coach funkcióval és Melodics doboktató szoftverrel pedig meglepően gyorsan fejleszthető a dobolás. Kapd fel a dobverőket, vegyél egy mély lélegzetet és ülj be a TD-1DMK dobszett mögé! Ez egy életre szóló utazás kezdete lehet - mire vársz még?

*A helységtől és annak padlózatától függően elképzelhető, hogy a TD-1DMK igazán csendes használatához szükség lesz Roland NE-10 zajcsökkentő termékekre is.

Roland TD-1DMK

ALAPTULAJDONSÁGOK:

 • Kétrétegű hálóbőrös ütőfelületek a pergőre és tamokra, beállítható bőrfeszességgel a valósághű játékérzethez
 • 15 beépített dobszett, autentikus és kifejező dobhangszínekkel a hiánytalan hangzáshoz
 • Beépített metronóm, beállítható tempóval és ütemmutatóval a ritmika fejlesztéséhez
 • 10 beépített Coach funkció a motiváció fenntartásához és a fejlődés nyomon követéséhez
 • Beépített felvevő a játék visszahallgatásához és kiértékeléséhez
 • 15 különböző stílusú beépített dal a gyakorláshoz
 • Külön bemenet okostelefon csatlakoztatásához és a játékhoz kedvenc dalainkra
 • Legendás Roland minőség és tartósság a dobolás támogatásához hosszú éveken át

Kezdőknek - a dobolás első lépései

Ha még sosem játszottál dobon, túl bonyolultnak tűnhet, főleg egy elektronikus dobszetten. Ezzel szemben a TD-1DMK egy problémamentes hangszer, könnyen összeszerelhető és egyszerűen megszólaltatható. Csatlakoztasd a hálózathoz, kapcsold be és máris fejhallgatón vagy monitorhangszórón keresztül élvezheted a dobolást. Ha készen állsz autentikus hangzású dobok megszólaltatására, 15 beépített dobszett közül választhatsz, melyek hiánytalan hangzást nyújtanak a játék közben. Amikor elérkezett az idő a technika fejlesztésére, a beépített Coach funkciók és Melodics for V-Drums szoftver segítik a gyors fejlődést. A hangszer mindössze 7kg, könnyen mozgatható, így mindenhová elkísérhet, ha gyakorolni szeretnél vagy együtt játszani barátokkal, családtagokkal.

Szülőknek - fejleszti a gyermek ritmusérzékét

Roland TD-1DMK

Amikor egy gyermek hangszeren tanul, ez felkészíti az életre is. A fegyelmezés és útmutatások mellett a dobolás felszabadult, természetes élménye felbecsülhetetlen muníciót adhat az élethez. A dallam, harmónia és ritmus a zene alapvető elemei, a ritmusérzék fejlesztése pedig a dobolás mellett segíti a tanulást más hangszereken is. A TD-1 modul beépített metronómjával és a 10 Coach funkciójával nyomon követhető a ritmusérzék fejlődése és ezáltal egy életre megalapozható a zenei kreativitás. A Coach funkciók játékos megközelítése élvezetessé teszi a tanulást és fenntartja a motivációt. A Melodics for V-Drums egy ingyenes alkalmazás Windows vagy Mac számítógépekre, számos élvezetes zenei leckével a ritmusérzék fejlesztéséhez, különösebb erőfeszítések nélkül. A TD-1DMK ütőfelületek csendesebbek más elektronikus dobokhoz képest, így nem korlátozzák a gyakorlásra szánt időt. A kétrétegű hálóbőrös ütőfelületek és a lábdob is elnyelik az ütéseket, ami minden V-Drums esetében érzékelhetően csendesebb játékot garantál*. A TD-1DMK folyamatosan támogatja a gyermeket a koncentráció, kitartás és fizikai állóképesség fejlesztése terén a dobolás közben.

*A helységtől és annak padlózatától függően elképzelhető, hogy a TD-1DMK igazán csendes használatához szükség lesz Roland NE-10 zajcsökkentő termékekre is.

Tanulóknak - válj még jobb dobossá!

Ha egy zenekar profi dobosává szeretnél válni vagy egyszerűen csak fejleszteni szeretnéd dobtudásodat, a TD-1DMK támogatja és segíti az ehhez nélkülözhetetlen játéktechnikákat. Tökéletesen reagál a játék legapróbb részleteire is. A TD-1 modul autentikus akusztikus hangszíneinek és gyors jelfeldolgozásnak köszönhetően visszaadja a dobütések minden árnyalatát és dinamikáját. A TD-1 modul minden pillanatban lépést tart játéktechnikád és zenei képességeid fejlődésével. A kétrétegű hálóbőrös pergőnél és tamoknál a bőr feszessége is beállítható, így a dobverő visszapattanása határozottabbá válik a szimpla hálóbőrös ütőfelületekkel összehasonlítva, ami nagyban hozzájárul az akusztikus dobok játékérzetének tökéletes megközelítéséhez. A lábdob játékérzete szintén nagyon fontos a dobosok számára, ezért a TD-1DMK kompatibilis mindenfajta lábgéppel, beleértve a duplázókat is. A gumiból készült ütőfelület elnyeli a lábgépfej ütésenergiáját és közben természetes játékérzetet és csendes működést garantál.

Ha korábban már doboltál, itt az idő a visszatérésre

Roland TD-1DMK

Ha korábban már játszottál dobon, biztosan jó emlékeid fűződnek hozzá - a fizikai terheléshez, az önálló gyakorláshoz vagy a zenélés öröméhez más zenészekkel a dalok tanulása közben. A TD-1DMK segít visszahozni a dobolás élményét a mindennapjaidba, legyen szó a továbbfejlődés igényéről vagy egyszerű szórakozásról a szabadidődben. A különböző stílusú beépített daloktól az okostelefon és modul csatlakoztatásán keresztül megszólaltatható kedvenc zenékig, a TD-1DMK dobszettel a zenén keresztül térhetsz vissza a doboláshoz. Ráadásul fejhallgatót is csatlakoztathatsz a modulhoz a csendes gyakorláshoz, így a család és szomszédok nyugalma is megőrizhető. A TD-1DMK-ra is a V-Drums dobszettek legendás tartóssága jellemző, hogy hosszú éveken át megbízható partnered legyen a zenélésben. Ahogy tudásod fejlődik és további ambícióid támadnak, a TD-1DMK kibővíthető még egy beütő cintányérral vagy a hangmodul is frissíthető. Gondold át és kezdj el újra dobolni a TD-1DMK dobszetten!


Roland TD-1DMK specifikáció

 • Elektromos dob szett, dupla hálóbőrős (DMK: Double Mesh Kit), 15 dobszett
 • Lábdob, pergő, lábcin, lábcin pedál, 3x Tam, beütő, kísérő, karám
 • Lábgép és dobszék nem tartozék
 • Konfiguráció: ládob (akár duplázóhoz is használható). Pergő: PDX-8 8” pergő, dupla hálóbőr (2 réteg), dupla trigger (kávázáshoz). CY-5 10” lábcin. Lábcin vezérlő pedál. 3 db PDX-6A 6” tam, dupla hálóbőr (2 réteg), egy trigger. CY-5 10” beütő, dupla trigger. CY-5 10” kísérő, dupla trigger. Dobállvány/karám
 • Dob szettek: 15
 • Oktató funkció: 10 módozoat
 • Dalok: 15
 • Metronóm
 • Kijelző: 7 szegmens, 3 karakter
 • Audio csatlakozók: kimenet/fejhallgató, MIX in bemenet
 • Digitális csatlakozók: USB számítógépes csatlakozó
 • Kontroller csatlakozók: DB-25 (lábdob, pergő, Tom 1, Tom 2, Tom 3, lábcin, beütő1, beütő2, kísérő, lábcin vezérlő)
 • Tartozékok: leírás, hálózati adapter
 • Opciók: külön megvásárolható plusz beütő: CY-5, MDY-12 (CY-5 rögzítéséhez szükséges), lábgép: KD-9, KD-10, KT-9, KT-10. Dobmonitor: PM széria. Dobszőnyeg: TDM széria.
 • Méretek: (hangmodullal, külön megvásárolt lábgéppel, dobszékkel): 1200 x 1100 x 1200 mm
 • Súly: 17,8 kg

Roland TD-1DMK Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása