Roland TD-07KX KIT elektromos dobfelszerelés

Hálóbőrös elektromos dobszett, 8 ütőfelület, TD-07 dobagy, Bluetooth. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Roland TD-07KX KIT elektromos dobfelszerelés
 • Roland TD-07KX KIT elektromos dobfelszerelés
 • Roland TD-07KX KIT elektromos dobfelszerelés
 • Roland TD-07KX KIT elektromos dobfelszerelés
AKCIÓ
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 3 év

  Roland / Boss garancia: https://tinyurl.com/rolandgari

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

Akció a készlet erejéig!
553 600 Ft 531 900 Ft
db Kosárba teszem

Roland TD-07KX KIT leírás

A határtalan dobolás élményéhez a TD-07KX nagy méretű ütőfelületeket és a Roland TD-07 V-Drums sorozat legkiválóbb cintányérjait kínálja — igazi értéket és még több kreatív lehetőséget teremtve ezáltal. A 12”-os PDX-12 pergővel és a 8"-os PDX-8 tamokkal megkapsz mindent a dobtechnikád fejlesztéséhez, melyek saját fejlesztésű, rendkívül csendes, kétrétegű halóbőrökkel vannak ellátva. Eközben, összesen három CY-8 cintányér és egy kiváló lábdob-ütőfelület emeli új szintre a dobolás élményét.- A hatékony TD-07 hangmodullal kiegészítve, ez a digitális dobszett messze túlmutat a hagyományos dobokon. Autentikus dobhangzások széles skáláját kínálja a különböző stílusokhoz és műfajokhoz, valamint részletes hangszínszerkesztési lehetőségeket ezek saját elképzelés szerinti beállításához, valamint rendelkezik egy beépített Coach funkcióval, Bluetooth-kapcsolattal okostelefonokhoz, táblagépekhez és számítógépekhez a modulon keresztül történő audiolejátszáshoz, valamint egykábeles USB-csatlakozással a számítógépes hangrögzítő szoftverek számára.

Autentikus V-Drums előadás

A Roland több mint húsz éve alkotta meg első digitális dobszettjét. Azóta a Roland V-Drums a hangszeripar kedvelt digitális dobjává vált, páratlan hangjának és játékérzetének köszönhetően. Az utánozhatatlan V-Drums hihetetlenül élethűen adja vissza egy hagyományos akusztikus dobszett tulajdonságait elektronikus formában, máshol meg nem található technológiákkal és funkciókkal együtt. A belépő szintű TD-07KX most ezt az örökséget folytatja, nagyobb pergő / tam ütőfelületekkel és egy második beütő cintányérral kiegészítve, a hangkészlet és játéklehetőségek kibővítése érdekében.

A lehető legjobb hangzás

Minden minőségi elektronikus dobszett középpontjában egy hatékony, gyors jelfeldolgozással működő hangmodul áll - és e tekintetben TD-07 tökéletesen illeszkedik a TD-07KX  megújult ütőfelületeihez. Válassz ki a könyvtárból egy akusztikus dobot, elektronikus dobot vagy ütőhangszert. Ezeket a hangszíneket a legjobb hangstúdiókban, minden részletre kiterjedően mintavételezték, majd a fejlett V-Drums technológiával szólalnak meg, ami azt jelenti, hogy valós időben reagálnak a játékra, akárcsak egy akusztikus hangszer.

Kezd el rögtön a dobolást - vagy áss mélyebbre

A másodpercek alatt beállítható, játékra kész preset dobszettjeivel a TD-07 mindig készen áll egy rögtönzött munkamenetre. Azonban, ha felfedezésre vágysz, a modul hatalmas dobkönyvtára Rád vár. Próbálj ki pergőket, tesztelj tamokat, "maxold ki" a lábdobot, vagy állítsd be a beütők és kísérők méretét. Ezután lépj tovább és módosítsd a hangzást a dobok hangolásával, vagy tompítás hozzáadásával az adott akusztikai körülményekhez igazítva. A modulon belül független EQ-k állnak rendelkezésedre, hogy megformálhasd és finomíthasd a végső hangzást - ahogy azt egy profi hangmérnök tenné.

Olyan csendes - vagy olyan hangos - amennyire szeretnéd

Az akusztikus dobszettek elkerülhetetlenül hangosak, de a kisebb elektronikus dobok is gyakran túl hangosak az intenzív játék közben. Azonban a Roland több évtizedes kutatás-fejlesztésnek köszönhetően a TD-07KX-et igazán a csendes játékra tervezték. Játssz a hálóbőrökön olyan keményen, ahogy szeretnél és élvezd a verő természetes visszapattanását és a minimális zajt. Tökéletesen megbízhatsz a lábdob speciális csillapításában is, amely csökkenti a zajokat és a rezonanciákat a hiánytalan játékérzet megőrzése mellett. Még az állványt is úgy tervezték és gyártották, hogy csökkentse a padlón keresztül terjedő rezgéseket, illetve különféle opcionális termékek is rendelkezésre állnak a további zajcsökkentés érdekében, ha szükséges.

Életteli akusztikus hangzás

A legtöbb digitális dobszett esetében statikus dobhangok sorát hallhatod, és nincs olyan dinamikus válasz, amely az akusztikus dobokat jellemzi. A TD-07KX ütőfelületei és cintányérjai más kategóriába tartoznak, gazdag és reaktív színárnyalatokat kínálnak játék közben, hogy azt hallhasd játék közben, amit ténylegesen  játszol. A TD-07KX megnövelt ütőfelületei fejlett, precíziós szenzorokkal vannak ellátva, amelyek minden ütést, pergetést, előkét, cintányértompítást és szellemhangot érzékelnek, majd ezeket késés nélkül továbbítják. Ráadásul ez a technológia soha nem áll a zene útjába - ezért csak dőlj hátra, kezdj el játszani, és hagyd, hogy megtörténjen a varázslat.

A Roland piacvezető hálóbőre

A Roland örökre megváltoztatta az elektronikus dobok világát, amikor 1997-ben piacra dobta a világ első hálóbőrös ütőfelületét, melyet azóta is folyamatosan fejleszt. Az egyedülálló, kétrétegű kialakítás természetes ellenállást és visszapattanást biztosít játék közben, amely kedvenc akusztikus dobodra emlékeztet, továbbá a dobbőr feszesség is a szokásos dobkulcsoddal állíthatod be. Erre a rendkívül meggyőző játékérzetre és érzékelési sebességre csak a Roland hálóbőrök képesek, és miután ezt megtapasztaltad, nem akarsz majd máson játszani.

Egy állvány és hardver, amely ugyanolyan keményen dolgozik, mint Te.

Amikor teljes gőzerővel játszol, elengedhetetlen, hogy a dobállvány és a hozzá kapcsolódó ütőfelületek stabilak maradjanak.  A TD-07KX megalkotásánál csak a legerősebb anyagokat és a legjobb minőségű alkatrészeket használtuk, melyek pont olyan sziklaszilárdak, mint a dobolással kapcsolatos elkötelezettséged. Erre az egyedi dobállványra nyugodtan támaszkodhatsz, mivel szilárd és stabil alapot ad és precíziós bilincsekkel rendelkezik a dobszett elemeinek rögzítéséhez. Játssz a TD-07KX-en olyan keményen, amennyire a zene megkívánja, mert nyugodtan bízhatsz abban, hogy ez a dobszett majd évekig kiszolgál.

Streamelés és gyakorlás kedvenc dalaiddal Bluetooth-on keresztül

A Bluetooth technológiának köszönhetően soha nem vagy egyedül a TD-07KX dobszetteddel. Azonnal jammelhetsz kedvenc zenéiddel és zenekaraiddal. Válassz ki egy dalt az okostelefonodon, táblagépeden vagy számítógépen, majd szólaltasd meg a modulon keresztül és dobolj rá. Ezenkívül az online dalok és zenei leckék együttes lejátszásához videohangot is továbbíthatsz, miközben Bluetooth-on keresztül történő MIDI jelátvitel szintén támogatott a vezeték nélküli felvételkészítéshez egy zenei alkalmazással. Ha pedig nincs Bluetooth-eszközöd, egyszerűen csatlakoztass egy sztereó kábelt és kezdj el játszani.

Fűszerezd meg a dobolást 40 ingyenes leckével a Melodics jóvoltából

A Melodics ™ egy desktop alkalmazás, amely lépésről lépésre segíti a dobtanulást, fejleszti a ritmusérzéket és time-ot, a felvételkészítéssel pedig kiértékelhetővé teszi a játékot. A 40 ingyenes lecke örökre a tiéd lehet - nincs korlátozva, hogy hányszor használhatod ezeket -, és ha készen állsz a továbblépésre, csak iratkozz fel korlátlan mennyiségű oktatóanyagra. A TD-07KX és a Melodics segítségével az unalmas gyakorlást interaktív foglalkozások váltják fel, amelyek felgyorsítják és élvezetesebbé teszik a tanulást.

Fejleszd a dobolást ... látható eredményekkel

Az a legjobb, ha egy tapasztalt dobostól veszel órákat, de a heti dobórákon kívül, és az online oktató videók tanulmányozása után, hogyan tovább? Indítsd el a Coach módot - a ritmusfejlesztéshez használható kihívások sora vár rád a könnyűtől a nehézig, valamint pontozás, amely egyrészt szórakoztató, másrészt segít nyomon követni a fejlődést. A beépített metronóm egy kőkemény partner a belső ritmusérzék fejlesztéséhez, ahol azonnal megmutatkozik a játékod pontossága.

Felvételkészítés számítógépre, USB-n keresztül

A hagyományos dobszetteken túlmutató funkciói mellett, a TD-07 modul audio/MIDI-felvevő interfészként is szolgál.  Készen állsz arra, hogy egyetlen USB-kábelen keresztül sztereó hangot és MIDI-adatokat küldj egy Mac/Windows szám


Roland TD-07KX KIT specifikáció

 • Hálóbőrös elektromos dobszett, 8 ütőfelület, TD-07 dobagy, Bluetooth
 • TD-07 modul 25 preset dobszettel, 25 user dobszettel és 143 hangszerrel
 • A V-Edit, EQ, Ambience és 30 multi-effekt részletes szerkesztési lehetőséget kínál a tökéletes dobhangzás létrehozásához
 • Legendás, kétrétegű Roland hálóbőrök a pergőn és tamokon, beállítható feszességgel
 • 12"-os PDX-12 pergő, független bőr-és kávazónákkal, melyekre különböző hangszíneket lehet kijelölni és három 8"-os colos, egyzónás PDX-8 tam.
 • KD-10 Kick Pad valósághű lábgép-játékérzettel, minimális zaj és vibráció mellett
 • Három 12"-os CY-8 beütő és kísérő, lefogás-érzékeléssel
 • 10"-os CY-5 lábcinek és integrált lábpedál, széles vezérlési tartománnyal a nyitott és zárt pozíciók között
 • Négyoszlopos, fémállvány, erős bilincsekkel és masszív rögzítőkkel
 • Integrált Bluetooth funkció hangok megszólaltatásához egy okostelefonról, tabletről vagy más Bluetooth készülékről, illetve MIDI adatok küldéséhez egy zenei alkalmazásra
 • Fejlett beépített metronóm, beállítható ütemmutató, hangjegyérték és hang
 • Beépített Coach funkció interaktív eszközökkel a ritmusérzék fejlesztéséhez és dalok tanulásához
 • Audió és MIDI felvétele egy számítógépes zenei szoftverrel
 • Lábgép nem tartozék!

Roland TD-07KX KIT Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása