Roland SPD-1P SPD::ONE Percussion

Percussion pad, dobverővel, kézzel vagy lábbal is megszólaltatható. Ingyenes szállítás!!
 
4.5 / 1 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Roland SPD-1P SPD::ONE Percussion
 • Roland SPD-1P SPD::ONE Percussion
 • Roland SPD-1P SPD::ONE Percussion
 • Roland SPD-1P SPD::ONE Percussion
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 2 év

  Roland / Boss garancia: https://tinyurl.com/rolandgari

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

105 200,- Ft
db Kosárba teszem

Roland SPD-1P leírás

SPD::ONE PERCUSSION

Elektronikus dob hangszínek hozzáadása az előadáshoz a lehető legegyszerűbben

A Roland SPD::ONE PERCUSSION egy új digitális Percussion pad, amely minden zenész számára lehetővé teszi különböző elektronikus dob hangzások hozzáadását az előadásukhoz. Összesen 22 valósághű hangszín érhető el, beleértve pergőt és lábdobokat, lábcineket, cintányérokat, shakereket, tamburinokat és sok mást, de saját audió hangzások importálására is lehetőség kínálkozik a USER hangszín bankba. Az SPD::ONE PERCUSSION egy strapabíró, mégis érzékeny pad, amely dobverővel, kézzel, de akár lábbal is megszólaltatható, a trigger érzékenység beállítások elvégzése pedig egyszerűen kezelhető vezérlőkkel történik.

A könnyen hordozható SPD::ONE PERCUSSION működtethető elemekkel vagy AC adapterrel, elhelyezhető a padlón vagy asztalon, de használható bármilyen hangszer összeállítás vagy dob szett részeként is a tartozék rögzítő bilinccsel. Kezelése semmilyen technikai felkészültséget nem igényel, a hangerő, hangszín és arányok beállítása mindössze négy potméterrel elvégezhető a vezérlő panelen. Dobosok, ütőhangszeresek, gitárosok, DJ-k vagy énekesek számára az SPD::ONE PERCUSSION egyszerű és rugalmas megoldást kínál a hangpaletta kibővítéséhez és ezáltal az előadás gazdagításához.

Dobverővel, kézzel vagy lábbal megszólaltatható digitális Percussion pad

Nincs két egyforma zenész, ezért a hangszernek alkalmazkodni kell az egyéni zenei kreativitáshoz és játékstílushoz. Az SPD::ONE PERCUSSION minden játékmódot támogat. Ez a kompakt digitális pad megszólaltatható dobverővel, kézzel vagy lábbal is. Ráadásul az érzékenység és trigger áthallásának küszöbszint beállításait egy szempillantás alatt végezhetjük el a készülék oldalán található két vezérlővel. Dobosok és ütőhangszeresek számára az ütőfelületek a megszokott, természetes játékérzettel reagálnak a dobverő ütésekre, gitárosok lábbal is hozhatják a taktust játék közben, de tenyérrel vagy ujjakkal is könnyedén megszólaltatható.

Most minden olyan hangszer ott lehet a színpadon, ami egyébként nem férne el

Az SPD::ONE PERCUSSION összesen 22 hangszínt tárol. Ezek mindegyike tökéletesen adja vissza az akusztikus hangszerek hangját, így olyan hangszereket is használhat, amelyek egyébként nem férnének el a színpadon vagy nem szívesen cipelne, beleértve lábdobokat, pergőket, gongokat, sőt még a timpanit is. Igaz, hogy a shaker egy kisméretű hangszer, de mikrofonozást igényel a színpadi hangosításhoz. Ezzel szemben az SPD::ONE PERCUSSION-nal az egyik dalhoz shakert használhatunk, a másikhoz pedig valami teljesen eltérő hangszínt tökéletes hangminőség mellett, minden nehézség nélkül. Most minden eddiginél egyszerűbb és rugalmasabb az előadás gazdagítása kiváló minőségű dob kíséretekkel, ráadásul könnyen hordozható formában.

Egyszerűen beilleszthető bármilyen hangszer összeállításba

Az SPD::ONE PERCUSSION kompakt méretének köszönhetően könnyen beilleszthető a már meglévő hangszerek közé. A tartozék rögzítő bilinccsel felszerelhető lábcin, tam* vagy mikrofon állványra, de ezek hiányában is használható padlón, asztalon vagy bármilyen más felületen.
*8.0-12.7 mm közötti csőátmérőhöz rögzíthető.

Könnyen hordozható

Kompakt méretének és az elemes tápellátásnak köszönhetően az SPD::ONE PERCUSSION praktikus útitárs. Könnyedén elfér egy táskában vagy hangszertokban és a fémháznak köszönhetően elég masszív ahhoz, hogy jól bírja a strapát. Fejhallgatóval utazás közben is létrehozhatunk hangszíneket a következő fellépésre.

Egyszerű vezérlés mindössze négy potméterrel

Az SPD::ONE ELECTRO működtetése rendkívül egyszerű. Nincs bonyolult menürendszer és rengeteg gomb. A 12 állású bank választóval egyszerűen érhető el a kívánt hangszín, ami azonnal meg is szólal a pad megütésekor. Az előlap négy potméterével minden egy szempillantás alatt állítható, beleértve a hangszínek szerkesztését, kimeneti hangerő beállítását és a hangerő arányokat is.

Hangminta importálás a hangszínkészlet frissítéséhez

Az SPD::ONE PERCUSSION ikonikus hangszínei mellet néha szükség lehet saját hangszínekre is. Az USB-n keresztül importálható, akár 5 másodperc hosszúságú WAV audió fájlokkal ez egyszerűen megvalósítható. Az importálást követően ezeket a hangokat is ugyan úgy módosíthatjuk a vezérlő potméterekkel, mint a beépített hangszíneket. Öt másodpercnél hosszabb hangminták használatához az SPD::ONE WAV PAD-ot ajánljuk, amely 4 GB-ig képes kezelni WAV audiót.

Kompakt MIDI vezérlő a DAW alapú zenekészítéshez

A beépített USB-MIDI támogatásnak köszönhetően az SPD::ONE PERCUSSION használható kompakt digitális padként is egy számítógépes DAW szoftverrel. Ez egy kiváló lehetőség szoftver alapú hangszínek megszólaltatásához és valósághű MIDI ritmus sávok létrehozásához.


Roland SPD-1P specifikáció

 • Percussion pad, dobverővel, kézzel vagy lábbal is megszólaltatható
 • 22 beépített hangszín, beleértve kiváló dobokat és ütőhangszereket
 • Saját WAV adatok importálása USB-n keresztül a USER hangszín bankba
 • Hangszínek egyszerű vezérlése és szerkesztése négy potméterrel
 • Tápellátás elemekkel (4 x AA) vagy AC adapterrel
 • Fő kimenet (monó) és fejhallgató kimenet (sztereó) a monitorozáshoz
 • Zenei szoftverek vezérlése USB-MIDI-n keresztül
 • Elhelyezhető padlón és asztalon, illetve dob állványra vagy mikrofon állványra rögzítve a tartozék rögzítő bilinccsel
 • Méretek: 140 x 160 x 56 mm
 • Súly: 0,9 kg

Roland SPD-1P Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása