Roland SPD-1K SPD::ONE Kick

Percussion pad, verővel, kézzel vagy lábbal is megszólaltatható, lábdob és más hangszínek. Ingyenes szállítás!!
 
3.8 / 2 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Roland SPD-1K SPD::ONE Kick
 • Roland SPD-1K SPD::ONE Kick
 • Roland SPD-1K SPD::ONE Kick
 • Roland SPD-1K SPD::ONE Kick
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 2 év

  Roland / Boss garancia: https://tinyurl.com/rolandgari

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

106 100,- Ft
db Kosárba teszem

Roland SPD-1K leírás

SPD::ONE KICK

Lábdob és más hangszínek hozzáadása az előadáshoz a lehető legegyszerűbben

A Roland SPD::ONE KICK egy új digitális Percussion pad, amely minden zenész számára lehetővé teszi különböző elektronikus dob hangzások hozzáadását az előadásukhoz. Összesen 22 ikonikus hangszín érhető el, beleértve lábdobokat, stomp box, shaker, kolomp hangszíneket és sok mást, de saját audió hangzások importálására is lehetőség kínálkozik a USER hangszín bankba. Az SPD::ONE KICK egy strapabíró, mégis érzékeny pad, amely dobverővel, kézzel, de akár lábbal is megszólaltatható, a trigger érzékenység beállítások elvégzése pedig egyszerűen kezelhető vezérlőkkel történik.

A könnyen hordozható SPD::ONE KICK működtethető elemekkel vagy AC adapterrel, elhelyezhető a padlón vagy asztalon, de használható bármilyen hangszer összeállítás vagy dob szett részeként is a tartozék rögzítő bilinccsel. Kezelése semmilyen technikai felkészültséget nem igényel, a hangerő, hangszín és arányok beállítása mindössze négy potméterrel elvégezhető a vezérlő panelen. Dobosok, ütőhangszeresek, gitárosok, DJ-k vagy énekesek számára az SPD::ONE KICK egyszerű és rugalmas megoldást kínál a hangpaletta kibővítéséhez és ezáltal az előadás gazdagításához.

Dobverővel, kézzel vagy lábbal megszólaltatható digitális Percussion pad

Nincs két egyforma zenész, ezért a hangszernek alkalmazkodni kell az egyéni zenei kreativitáshoz és játékstílushoz. Az SPD::ONE KICK minden játékmódot támogat. Ez a kompakt digitális pad megszólaltatható dobverővel, kézzel vagy lábbal is. Ráadásul az érzékenység és trigger áthallásának küszöbszint beállításait egy szempillantás alatt végezhetjük el a készülék oldalán található két vezérlővel. Dobosok és ütőhangszeresek számára az ütőfelületek a megszokott, természetes játékérzettel reagálnak a dobverő ütésekre, gitárosok lábbal is hozhatják a taktust játék közben, de tenyérrel vagy ujjakkal is könnyedén megszólaltatható.

Lábdob és Stomp Box hangszínek kifejezetten lábbal történő megszólaltatáshoz

Az SPD::ONE KICK összesen 22 beépített hangszerrel rendelkezik, beleértve számos lábdob és stomp box hangszínt, ezért az SPD::ONE sorozatból elsősorban ezt ajánljuk azoknak, akik lábdobként történő megszólalást keresnek. Gitárosok vagy cajonosok számára most minden eddiginél egyszerűbb az előadás gazdagítása lábbal megszólaltatott ritmusokkal. A beépített hangszínek sokszínűségének és a két gombbal történő, azonnali hang és effekt beállításoknak köszönhetően egyszerűen válhatunk hangzást a dalok között. De az SPD::ONE KICK nem csak szóló előadóknak készült. Valójában bárki számára azonnali hozzáférést nyújt kiváló hangzású lábdob hangszínekhez.

Egyszerűen beilleszthető bármilyen hangszer összeállításba

Az SPD::ONE KICK kompakt méretének köszönhetően könnyen beilleszthető a már meglévő hangszerek közé. A tartozék rögzítő bilinccsel felszerelhető lábcin, tam* vagy mikrofon állványra, de ezek hiányában is használható padlón, asztalon vagy bármilyen más felületen.
*8.0-12.7 mm közötti csőátmérőhöz rögzíthető.

Könnyen hordozható

Kompakt méretének és az elemes tápellátásnak köszönhetően az SPD::ONE KICK praktikus útitárs. Könnyedén elfér egy táskában vagy hangszertokban és a fémháznak köszönhetően elég masszív ahhoz, hogy jól bírja a strapát. Fejhallgatóval utazás közben is létrehozhatunk hangszíneket a következő fellépésre.

Egyszerű vezérlés mindössze négy potméterrel

Az SPD::ONE KICK működtetése rendkívül egyszerű. Nincs bonyolult menürendszer és rengeteg gomb. A 12 állású bank választó gombbal egyszerűen érhető el kívánt hangszín, ami azonnal meg is szólal a pad megütésekor. Az előlap négy potméterével minden egy szempillantás alatt állítható be, beleértve a hangszínek szerkesztését, kimeneti hangerő beállítását és a hangerő arányokat is.

Hangminta importálás a hangszínkészlet frissítéséhez

Az SPD::ONE ELECTRO ikonikus hangszínei mellet néha szükség lehet saját hangszínekre is. Az USB-n keresztül importálható, akár 5 másodperc hosszúságú WAV audió fájlokkal ez egyszerűen megvalósítható. Az importálást követően ezeket a hangokat is ugyan úgy módosíthatjuk a vezérlő potméterekkel, mint a beépített hangszíneket. Öt másodpercnél hosszabb hangminták használatához az SPD::ONE WAV PAD-ot ajánljuk, amely 4 GB-ig képes kezelni WAV audiót.

Compact MIDI Controller for DAW Music Production

Thanks to its built-in USB-MIDI support, the SPD::ONE KICK can be used as a compact digital pad controller for a computer DAW. This provides a great way to play software-based sounds and enhance your productions with realistic MIDI percussion tracks.


Roland SPD-1K specifikáció

 • Percussion pad, verővel, kézzel vagy lábbal is megszólaltatható, lábdob és más hangszínek
 • 22 beépített hangszín, beleértve kiváló lábdobokat és más ütőhangszereket
 • Saját WAV adatok importálása USB-n keresztül a USER hangszín bankba
 • Hangszínek egyszerű vezérlése és szerkesztése négy potméterrel
 • Tápellátás elemekkel (4 x AA) vagy AC adapterrel
 • Fő kimenet (monó) és fejhallgató kimenet (sztereó) a monitorozáshoz
 • Zenei szoftverek vezérlése USB-MIDI-n keresztül
 • Elhelyezhető padlón és asztalon, illetve dob állványra vagy mikrofon állványra rögzítve a tartozék rögzítő bilinccsel
 • Méretek: 140 x 160 x 56 mm
 • Súly: 0,9 kg

Roland SPD-1K Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása