Roland SPD-1E SPD::ONE Electro

Percussion pad, dobverővel, kézzel vagy lábbal is megszólaltatható, elektromosdob hangok. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Roland SPD-1E SPD::ONE Electro
 • Roland SPD-1E SPD::ONE Electro
 • Roland SPD-1E SPD::ONE Electro
 • Roland SPD-1E SPD::ONE Electro
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 2 év

  Roland / Boss garancia: https://tinyurl.com/rolandgari

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

105 200,- Ft
db Kosárba teszem

Roland SPD-1E leírás

SPD::ONE ELECTRO

Elektronikus dob hangszínek hozzáadása az előadáshoz a lehető legegyszerűbben

A Roland SPD::ONE ELECTRO egy új digitális Percussion pad, amely minden zenész számára lehetővé teszi különböző elektronikus dob hangzások hozzáadását az előadásukhoz. Összesen 22 ikonikus hangszín érhető el, beleértve az erőteljes 808 lábdobokat, kövér pergőket, átütő tapsokat, elektronikus kolomp hangszíneket és sok mást, de saját audió hangzások importálására is lehetőség kínálkozik a USER hangszín bankba. Az SPD::ONE ELECTRO egy strapabíró, mégis érzékeny pad, amely dobverővel, kézzel, de akár lábbal is megszólaltatható, a trigger érzékenység beállítások elvégzése pedig egyszerűen kezelhető vezérlőkkel történik.

A könnyen hordozható SPD::ONE ELECTRO működtethető elemekkel vagy AC adapterrel, elhelyezhető a padlón vagy asztalon, de használható bármilyen hangszer összeállítás vagy dob szett részeként is a tartozék rögzítő bilinccsel. Kezelése semmilyen technikai felkészültséget nem igényel, a hangerő, hangszín és arányok beállítása mindössze négy potméterrel elvégezhető a vezérlő panelen. Dobosok, ütőhangszeresek, gitárosok, DJ-k vagy énekesek számára az SPD::ONE ELECTRO egyszerű és rugalmas megoldást kínál a hangpaletta kibővítéséhez és ezáltal az előadás gazdagításához.

Dobverővel, kézzel vagy lábbal megszólaltatható digitális Percussion pad

Nincs két egyforma zenész, ezért a hangszernek alkalmazkodni kell az egyéni zenei kreativitáshoz és játékstílushoz. Az SPD::ONE ELECTRO minden játékmódot támogat. Ez a kompakt digitális pad megszólaltatható dobverővel, kézzel vagy lábbal is. Ráadásul az érzékenység és trigger áthallásának küszöbszint beállításait egy szempillantás alatt végezhetjük el a készülék oldalán található két vezérlővel. Dobosok és ütőhangszeresek számára az ütőfelületek a megszokott, természetes játékérzettel reagálnak a dobverő ütésekre, gitárosok lábbal is hozhatják a taktust játék közben, de tenyérrel vagy ujjakkal is könnyedén megszólaltatható.

Hangszínek széles palettája

Az SPD::ONE ELECTRO összesen 22 ikonikus hangszínt tárol, beleértve a Roland legendás TR-808 és TD-909 dobgépeiből átvett dobokat és ütőhangszereket. Ezek között 808 lábdobok, vastag pergők, 808 lábcinek, tapsok és más hangszínek is helyet kaptak. Ráadásul minden hangszer hangmagassága azonnal, egyetlen potméterrel megváltoztatható, egy másik potméterrel pedig szempillantás alatt lehet Reverb vagy Delay effektet adni a hanghoz. Az SPD::ONE ELECTRO-val minden korábbinál egyszerűbben szólaltathatunk meg ritmusokat elektronikus hangszínekkel.

Egyszerűen beilleszthető bármilyen hangszer összeállításba

Az SPD::ONE ELECTRO kompakt méretének köszönhetően könnyen beilleszthető a már meglévő hangszerek közé. A tartozék rögzítő bilinccsel felszerelhető lábcin, tam* vagy mikrofon állványra, de ezek hiányában is használható padlón, asztalon vagy bármilyen más felületen.
*8.0-12.7 mm közötti csőátmérőhöz rögzíthető.

Könnyen hordozható

Kompakt méretének és az elemes tápellátásnak köszönhetően az SPD::ONE ELECTRO praktikus útitárs. Könnyedén elfér egy táskában vagy hangszertokban és a masszív fémháznak köszönhetően jól bírja a strapát. Fejhallgatóval utazás közben is létrehozhatunk hangszíneket a következő fellépésre.

Egyszerű vezérlés mindössze négy potméterrel

Az SPD::ONE ELECTRO működtetése rendkívül egyszerű. Nincs bonyolult menürendszer és rengeteg gomb. A 12 állású bank választóval egyszerűen érhető el a kívánt hangszín, ami azonnal meg is szólal a pad megütésekor. Az előlap négy potméterével minden egy szempillantás alatt állítható, beleértve a hangszínek szerkesztését, kimeneti hangerő beállítását és a hangerő arányokat is.

Hangminta importálás a hangszínkészlet frissítéséhez

Az SPD::ONE ELECTRO ikonikus hangszínei mellet néha szükség lehet saját hangszínekre is. Az USB-n keresztül importálható, akár 5 másodperc hosszúságú WAV audió fájlokkal ez egyszerűen megvalósítható. Az importálást követően ezeket a hangokat is ugyan úgy módosíthatjuk a vezérlő potméterekkel, mint a beépített hangszíneket. Öt másodpercnél hosszabb hangminták használatához az SPD::ONE WAV PAD-ot ajánljuk, amely 4 GB-ig képes kezelni WAV audiót.

Kompakt MIDI vezérlő a DAW alapú zenekészítéshez

A beépített USB-MIDI támogatásnak köszönhetően az SPD::ONE ELECTRO használható kompakt digitális padként is egy számítógépes DAW szoftverrel. Ez kiváló lehetőség szoftver alapú hangszínek megszólaltatásához és valósághű MIDI-s ritmus sávok létrehozásához.


Roland SPD-1E specifikáció

 • Percussion pad, dobverővel, kézzel vagy lábbal is megszólaltatható, elektromosdob hangok
 • 22 beépített dob hangszín, beleértve TR-808, TR-909 hangszíneket is
 • Saját WAV adatok importálása USB-n keresztül a USER hangszín bankba
 • Hangszínek egyszerű vezérlése és szerkesztése négy potméterrel
 • Tápellátás elemekkel (4 x AA) vagy AC adapterrel
 • Fő kimenet (monó) és fejhallgató kimenet (sztereó) a monitorozáshoz
 • Zenei szoftverek vezérlése USB-MIDI-n keresztül
 • Elhelyezhető padlón és asztalon, illetve dob állványra vagy mikrofon állványra rögzítve a tartozék rögzítő bilinccsel
 • Méretek: 140 x 160 x 56 mm
 • Súly: 0,9 kg

Roland SPD-1E Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása