Roland SH-4D hangmodul

Kompakt asztali szintetizátor professzionális hangdizájn eszközökkel, gyakorlatias munkafolyamatokkal és beépített pattern-szekvenszerrel. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Roland SH-4D hangmodul
 • Roland SH-4D hangmodul
 • Roland SH-4D hangmodul
 • Roland SH-4D hangmodul
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 2 év

  Roland / Boss garancia: https://tinyurl.com/rolandgari

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de XIII. kerületi budapesti boltunkban is átveheted.

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

249 900,- Ft
db Kosárba teszem

Roland SH-4D leírás

Az SH-01A szintetizátor minden részletében az ikonikus Roland SH-101-nek, minden idők egyik legnépszerűbb klasszikus szintetizátorának mása. Az Analog Circuit Behavior (ACB) technológia tökéletesen reprodukálja az SH-101 legendás hangszíneit, beleértve az eredeti analóg áramkörök viselkedésének minden olyan apró részletét és sajátosságát, melyek nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy ez a szintetizátor több évtizeden keresztül a zenészek és producerek kedvelt hangszere volt. Az SH-01A most a népszerű Boutique sorozat részeként kelti életre az eredi hangszer kiváló hangzását és kreatív lehetőségeit, új polifonikus képességekkel és inspiráló előadás funkciókkal kiegészítve a hitelesség Rolandtól megszokott kimagasló szintjén.

Hordozható álomgép

Az SH-4d a Roland SH szintetizátorok új fajtája, amely minden lépésnél támogatja a kreativitást. Használd a toló-és forgópotmétereket, hogy olyan hangokat, hangtextúrákat és ötleteket kelts életre, amelyek órákon át energiával töltenek fel. A hordozható, elemes kialakításnak köszönhetően pedig bármikor és bárhol csodálatos zenéket hozhatsz létre.

Az összes modell egy dobozban

A tizenegy OSC modell a hangszínkészítési lehetőségek széles skáláját kínálja, a régi analóg szintetizátoroktól és PCM-alapú hangokon át a legmodernebb digitális hangszínekig. Rendelkezik egy rugalmas dobszintetizátorral is, amely gazdag hangdizájn képességekkel rendelkezik,  hogy az alapoktól kezdve egyéni készleteket hozhass létre.

 • Klasszikus

A legendás Roland SH szintetizátorok által ihletett új SH-4d modell vastag, vintage analóg stílusú hangzást tesz lehetővé akár négy különböző hullámformával. Vagy válaszd az SH-3D modellt, amely egy extra LFO-t használ a negyedik partra. Van egy jammelhető Chord Model is, amellyel összetett akkordváltásokat hozhatsz létre egyedi hangokkal és egyszerű potmétermozdulatokkal.

 • Jövő

Készíts feltűnő, modern hangtextúrákat a kétkezelős Cross FM modellel. Fejlessz ki összetett hangokat az erőteljes Wavetable modell segítségével. Vagy használd a Drawing modellt saját hullámformáid megtervezéséhez, és soha nem hallott hangzások létrehozásához.

 • Moduláció

Hozz létre merész, fémes hangtextúrák a Ring modell segítségével, amely mélyreható hangdizájnt kínál crossfade paraméterekkel, hullámformákkal, hangolással és egyebekkel. A Sync modellel pedig könnyen létrehozhatsz oszcillátor-szinkronizált hangokat, fejlődő felharmonikus gazdagsággal és hatékony burkológörbe-szabályozással.

 • Örökség

Az SH-4d is tele van a Roland történelmi múltjának jelentős hangszíneivel. Hozz létre klasszikus analóg hangulatokat az SH-101 és JUNO-106 modellek hiteles hangzásával. És rögzítsd zeneszámaidat a PCM modellel és a történelmi könyvtárunkból származó mintaalapú hangok széles választékával.

 • Ritmus

A dedikált ritmus part 49 előre beállított dobszettet és 64 memóriahelyet tartalmaz a saját beállítások tárolására. 26 hangszer kaphat helyet egy dobszetten belül, mindegyik akár két rétegzett hullámformával, dedikált EQ-kkal és egy sor szintéziseszközzel a hangok tökéletes megformálásához.

Hangfelfedező

Az SH-4d mindent a kezed alá helyez, amire szükséged lehet a professzionális hangtervezéshez, azonnal elérhető kezelőszervekkel és okos, dinamikus kezelőfelülettel, amely lehetővé teszi, hogy képzeleted sebességével dolgozz.

 • Teljesen telepakolt előlap

Készíts hangokat, vagy add át magad az élő zenélésnek a 32 forgópotméterrel, négy tolópotméterrel és a többfunkciós gombok hatalmas sorával. Az LCD, a potméterek és a gombok automatikusan újrakonfigurálják funkcióikat, hogy kövessék a kiválasztott módot, kiküszöbölve ezzel a menübe való belépést, amely lassítja a kreatív folyamatot.

 • Azonnali szintetizátorvezérlők.

Akár hangszíneket, akár hangmintákat hozol létre, a Filter, Amp és LFO szekciók mindig készen állnak arra, hogy megformáld azt, amin éppen dolgozol. Az új fejlesztésű létraszűrő több módú működést kínál interaktív Drive és Resonance funkcióval, teljes burkológörbe-vezérléssel és független HPF-el, hogy azonnal feszesebb legyen bármilyen hangzás. Az Amp szekció ADSR-t és gyors szintbeállítást biztosít, míg a mélyreható LFO szekció számos hullámforma típust, fade-et, szűrőt, hangmagasságot és egyebeket kínál.

 • Hangzások gyors létrehozása

A dinamikus OSC szekció könnyen elérhető közelségbe helyezi a legfontosabb kreatív paramétereket. Formáld meg a hangszíneket a semmiből, ha tiszta lappal szeretnél indulni. Vagy hívj be preset és user hangokat az egyes modellekhez tartozó hangszínkönyvtárakból, és kezdd el ezekkel a beállítást.

 • Lépj be a mátrixba

A hatékony Matrix szekcióval LFO-kat, burkológörbéket vagy külső MIDI-forrásokat használhatsz a modell paramétereinek modulálására. Könnyedén beállíthatod a hozzárendeléseket a potméterekkel, vagy az intuitív menüstruktúrán keresztül a részletes beállításokban is elmerülhetsz.

 • Mozgásban lévő zene

Számos trükkje mellett az SH-4d beépített mozgásérzékelőkkel is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a szintetizátor fizikai mozgatásával vezéreld a hangszíneket az előadás közben. A D-Motion segítségével két hozzárendelhető paramétert vezérelhetsz az X/Y tengelyen. Vagy hívd be az egyedülálló Visual Arpeggio-t, hogy hangjegymintákat formálj szórakoztató interaktív kijelzőkön.

Multitimbrális szekvenciák

Az SH-4d szekvenszere mindig kéznél van, és készen áll arra, hogy hangszínötleteidet kompakt loopokká vagy kiterjesztett kompozíciókká alakítsa. Az érinthető kezelőfelület párhuzamosan működik a hangdizájn-mozdulatokkal, megkönnyítve az új hangok és hangtextúrák felfedezését a minták lejátszása közben. Az akár 60 hang polifónia elegendő erőt jelent teljes zenei ötletek megvalósításához egyetlen dobozban.

 • Inspiráló hangforrás

Az SH-4d gyors Roland szekvenciákat kínál négy szintetizátor part és egy dedikált ritmus part segítségével. Használj két különböző step felvételi módot, hogy lépésenként akár nyolc hangot is megadhass, vagy rögzíthetsz a valós idejű felvételi módban a lejátszást menete közben. Részletes listaszerkesztéssel finomhangolhatod a hangok velocity értékét és egyéb beállításait. Vagy módosíthatod a mintákat fordított/véletlenszerű lejátszással, első lépéssel/utolsó lépéssel és más hatékony előadási funkciókkal.

 • Keverés és elnémítás

Pattern módban az SH-4d OSC szekciója és LCD-je keverővé alakul át a szintek finomításához és a helyszíni beállításához. Egy szempillantás alatt beállíthatod a part hangerejét, az elnémítást és panorámát, valamint áttekintheted az effektek szintjeit. Ha nem a Pattern módot használod, a gombok gyors megnyomásával elnémíthatod/feloldhatod a partokat és az egyes pettern-lépéseket.

 •  Mozgásfelvétel

Vágj bele a valós idejű felvételkészítésbe, és rögzítsd a gombok és potméterek mozgását, amikor készen állsz. A mozgások finomításához rögzíthetsz egy újabb menetet, vagy nyisd meg a listaszerkesztőt, és kezdd el a finomítást. Ha elölről akarod kezdeni, egyszerűen egy paranccsal törölheted a pattern összes mozgását.

 •  Meglepő eszközök

Az SH-4d számos további módot kínál arra, hogy alkotást színekkel és részletekkel töltsd meg. Állítsd be lépésenként a Probability értéket a véletlenszerűség létrehozása érdekében, és adj hozzá allépéseket az előkékhez stb. A Visual Arpeggio funkció mellett egy hagyományos arpeggiátor is rendelkezésre áll, amely rögzíti a változó hang-pattern-eket felvétel közben.

Masszív effektek

Az SH-4d tele van népszerű Roland effektekkel, amelyek kimerevítik, finomítják, felnagyítják vagy szétzilálják a hangszíneket és pattern-eket. A fókuszált vezérlők és a dinamikus menük segítségével gyorsan előhívhatod az effekteket, beállíthatod a paramétereket, a küldési jelszinteket és még sok mást az alkotás és előadás közben.

 • Csúcsra járatott multi-effektek

Minden szekvenszer-part rendelkezik egy dedikált MFX processzorral, amely 95 effekttípust kínál. A szűrőtől, a torzítótól és a lo-fi effektektől a késleltetésekig, a hangmagasság-váltókig, a fázisváltókig, a flangerekig és a híres JUNO kórusig biztosan megtalálod, amire szüksége van az adott stílushoz.

 • Globális szín

Az SH-4d megosztott chorus, delay és reverb effekteket tárol, mindegyik parthoz külön küldésvezérlőkkel és csúcsminőségű gombokkal a gyors be- és kikapcsoláshoz. Van még egy MFX processzor a pattern-kimenethez, valamint egy rendszer EQ és kompresszor a teljes mix finomhangolásához.

Ne ess ki a folyamatból, ha úton vagy.

Az SH-4d hordozhatósága mellett rendkívül sokoldalú és jól illeszkedik bármilyen kreatív folyamathoz.

 • Hozd el a barátaidat

Az SH-4d hangmodulként és vezérlőként is kiválóan használható egy nagyobb hardverösszeállításban, 5 pólusú MIDI kimenettel/bemenettel, dedikált órajelbemenettel és 3,5 mm-es sztereó audiobemenettel AIRA Compact, Roland Boutique vagy más külső készülékek számára.

 • Hatékony partner a zenekészítésben

Az integrált USB-C audio/MIDI interfésszel 12 különálló audiocsatornát rögzíthetsz közvetlenül a DAW szoftveredbe. Az elsődleges panelpotméterek, a D-Motion és a Visual Arpeggio CC üzeneteket is küldenek, lehetővé téve az SH-4d teljes értékű vezérlőfelületként történő használatát szoftveres hangszerek és MIDI hardverek számára.

 • A mobil zenei stúdiód

Az SH-4d szabványos USB-C telefontöltővel vagy AA elemekkel akár négy órán keresztül működik. A robusztus, "kapd fel és vidd" konstrukció lehetővé teszi, hogy megállás nélkül alkothass, akár a stúdióban, akár úton, akár a ház körül heverészve.


Roland SH-4D specifikáció

 • Kompakt asztali szintetizátor professzionális hangdizájn eszközökkel, gyakorlatias munkafolyamatokkal és beépített pattern-szekvenszerrel
 • A tizenegy OSC modell mindent lefed a régi analóg és a klasszikus PCM hangoktól a legmodernebb digitális hangtextúrákig
 • Az OSC modellek között megtalálható az új SH-4d hangforrás, a Wavetable, a Cross FM, a JUNO-106, az SH-101 és még sok más
 • Négy független szintetizátor part és egy dedikált ritmus part, összesen akár 60 hang polifóniával*
 • Ritmus part választható hullámformákkal, hatékony szintézisvezérlőkkel, rétegezési lehetőséggel és még sok mással a hangszerenkénti egyedi hangdizájn érdekében
 • Teljesen betöltött közvetlen hozzáférésű panel 32 forgópotméterrel, négy tolópotméterrel és hatalmas gombsorral
 • Csúcsminőségű interfész-munkafolyamat, amely újrakonfigurálja az LCD-t és a panelvezérlőket a Modell vagy Performance módhoz, hogy kiküszöbölje a menüben való búvárkodásból adódó lassulást.
 • Dedikált szűrő, erősítő és LFO szekciók, átfogó vezérléssel
 • Fejlett Mátrix több hozzárendelhető paraméter modulálásához
 • Gombos billentyűzet két plusz oktávtartománnyal az önálló zenealkotáshoz
 • Multitimbrális szekvenszer 128 mintával, valós idejű rögzítéssel, két step-entry móddal és mozgásrögzítéssel
 • Probability és Sub Step beállítása hangonként a hangszínekhez és ritmus partokhoz a pattern-szekvenszerben
 • Egyedülálló D-Motion és Visual Arpeggio előadáseffektek létrehozásához az SH-4d fizikai mozgatásával
 • Hatékony beépített hangfeldolgozás multi-effektekkel minden Tone-hoz, valamint globális MFX, Reverb, Chorus, Delay stb.
 • USB-C audio/MIDI interfész és 5 érintkezős MIDI kimenet/bemenet
 • Órajelbemenet a moduláris szintetizátorokkal és más Roland felszerelésekkel való szinkronizáláshoz
 • Sztereó 6,3 mm-es audiokimenetek és fejhallgató-csatlakozó
 • 3,5 mm-es sztereó audiobemenet más szintetizátorok, például AIRA Compact és Roland Boutique hangszerek bekeveréséhez
 • Masszív hordozható kivitel, amely elemekkel vagy USB-C-n keresztül működik
 • Méretek: 360 x 195 x 66 mm
 • Súly: 1.78kg

Roland SH-4D kapcsolódó termékek


Roland SH-4D Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása