Roland JUNO-DS76 szintetizátor

Szintetizátor, 76 billentyű, USB. Ingyenes szállítás!!
 
4 / 2 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Roland JUNO-DS76 szintetizátor
 • Roland JUNO-DS76 szintetizátor
 • Roland JUNO-DS76 szintetizátor
 • Roland JUNO-DS76 szintetizátor
Kifutott termék vagy jelenleg nem elérhető.

Roland JUNO-DS76 leírás

Könnyű súlyú, 76-billentyűs színpadi szintetizátor kiváló hangszínekkel és egyszerű kezelhetőséggel a feltörekvő zenekarok számára.

Az élet gyorsan változik egy feltörekvő zenész vagy ambiciózus zenekar számára. Az egymást követő koncertek és felkérések kötött kevés idő marad a felkészülésre, ami egy komplikált szintetizátorral megnehezíti a dolgokat. A Roland JUNO-DS76 egy hordozható, modern hangszer, amely képes iramot tartani a felgyorsult zenekari élettel. Könnyű súlyával, kompakt méretével és hatékony funkcióival ez a 76-billentyűs hangszer mindig menetre kész, egyszerűen kezelhető, azonnali elérést biztosít a profi beépített hangszínekhez és tökéletesen támogatja a zenekészítést vagy előadást stúdióban és színpadon egyaránt. A megnövelt billentyűzet alkalmas bonyolultabb hangszerelések megszólaltatására is, több hangszín felosztásával a billentyűzeten.

 • 76 dinamikaérzékeny billentyű, szintetizátor-mechanikával
 • Kompakt méret, könnyű súly (6.9 kg) az egyszerű mozgatáshoz és összeállításhoz
 • Koncertre kész hangszer profi hangszínekkel, továbbfejlesztett előadás-funkciókkal, elemes tápellátással és áttekinthető kezelhetőséggel
 • A nélkülözhetetlen profi hangszínek azonnali elérése az élő zenéléshez, beleértve akusztikus és elektromos zongorákat, orgonákat, szintetizátorokat és más színpadi kedvenceket.
 • Bővítőhely új hullámformák és patch-ek letöltéséhez ingyenesen a Roland Axial weboldalon keresztül
 • Hangmintaimportálás-funkció felhasználói WAV fájlok megszólaltatásához a billentyűzettel
 • Multi-sample importálás támogatása komplex, kifejező hangszínek létrehozásához
 • JUNO-DS Tone Manager és Librarian szoftver a hangszínek szerkesztéséhez és rendszerezéséhez egy számítógéppel
 • Hangszínek egyszerű beállítása és szerkesztése a kézre álló potméterekkel és gombokkal
 • Nyolc Phrase Pad hangminták és audiodalok megszólaltatásához USB memóriáról
 • Mikrofonbemenet és dedikált Reverb, Vocoder és Auto Pitch effektek a kifejező énekléshez
 • Egyszerűen kezelhető, nyolc sávos pattern-szekvencer non-stop felvételkészítéssel a zenei ötletek gyors kibontakoztatásához
 • USB audió/MIDI és DAW Control módok

Fejezd ki magad profi hangszínekkel és megnövelt billentyűzettel!

Megfelelő hangszerre lesz szükséged, ha  bővíteni szeretnéd a zenei lehetőségeket a színpadon. A JUNO-DS76 rengeteg azonnal használható, profi hangszínt tárol minden műfajhoz és 76-billentyűvel rendelkezik a zenei ötletek hiánytalan megvalósításához. A megnövelt billentyűzet több lehetőséget nyújt összetett Split beállítások használatához, például egy orgona és szintetizátor megszólaltatásához a jobb kézzel és közben egy basszus megszólaltatásához a bal kézzel. A billentyűk kissé hosszabbak a megszokott szintibillentyűknél, hogy még kényelmesebb legyen a játék.

Vedd birtokba a színpadot, stúdiót vagy irány az utca!

Amikor zenekarod készen áll a világ meghódítására, nincs lehangolóbb egy ormótlan szintetizátornál, ami a szobádhoz láncol. Az áramvonalas JUNO-DS76 mindenhová elkísér, legyen szó stúdiómunkáról vagy fellépésekről. Kompakt méretével, könnyű súlyával és gyors összeállíthatóságával ez a szintetizátor tökéletesen alkalmazkodik az elfoglalt zenészek hektikus programjához, amikor például egy utolsó pillanatban lekötött koncertről kell átszáguldani a város másik végére egy késő esti felvételkészítésre. Klubok, pubok és utcai zenélés - mind egyszerűen megoldható az elemes tápellátással. A gyorsan változó zeneiparban a JUNO-DS76 minden pillanatban mozgásban tart.

A megfelelő hangzást azonnal megtalálhatod a profi beépített hangszínek között.

Bosszantó, amikor a zenekar előáll egy új nótával és mindenki rád vár, hogy megtaláld a hozzá illő hangszínt. A JUNO-DS76 professzionális hangszíneivel minden műfaj azonnal lefedhető. Kilenc kategóriából azonnal kiválaszthatod a kedvenc hangszíneket, és több mint  1,000 hangszín áll rendelkezésre, köztük akusztikus és elektromos zongorák, szintetizátorok és orgonák, hogy gyorsan kiválaszthasd a megfelelő hangzást az adott játékstílushoz vagy zenei műfajhoz. Ráadásul az előző generációs JUNO-Di patch-ek is tökéletesen kompatibilisek a hangszerrel. Csak képzeld el a hangzást és a JUNO-DS76 azonnal a kezed alá varázsolja.

Hozz létre egyedi hangszíneket egyszerű szerkesztéssel.

Egyes szintetizátorok odaláncolnak a gyári beállításokhoz, ami elcsépelt hangzást eredményez. Ezzel szemben a JUNO-DS76 egy rendkívül nyitott hangszer, amely segíti a kreatív energiák kibontakozását. A profi hangszínek behívása másodpercek alatt kivitelezhető. Sőt, a rengeteg beállítható paraméter ellenére egyszerű alakíthatod ki saját hangzásodat akkor is, ha ez az első szintetizátorod. Performance mód haladó beállításaival például együtt szólaltathatsz meg egy vonós-és zongorahangszínt vagy kijelölhetsz egy basszust a bal kézre, egy orgonát pedig a jobb kézre. A patch-ek létrehozása és beállítása rendkívül gyors és a dal közben is egyszerűen formálhatod a hangzást a kézre álló vezérlőkkel. Egy Expression pedált is csatlakoztatsz a hátlapon található aljzatra, ami új szintre emeli zenei kifejezést.

Az ingyen letölthető hangszínekkel pedig mindig felfrissítheted a hangzást.

Zenekarod és játékod fejlődésével együtt létfontosságú lesz számodra egy olyan szintetizátor, amely képes lépést tartani ambícióiddal. A JUNO-DS76 beépített hangszínei és szerkesztési képességei csak a kezdet - ez a modern hangszer a belső hullámformabővítést is támogatja USB-n keresztül, így a webről letölthető legjobb szintihangszíneket használhatod a zenéléshez. A hangszer bővítőmemóriájába gyárilag betöltött, sokoldalú EXP-06 Studio Collection használatával azonnal felfedezheted ennek előnyét. Továbbá a Roland Axial weboldalon keresztül több mint 1000 ingyenesen letölthető EXP patch érhető el. Ezek között találhatsz zongoragyűjteményeket, etnikus hangszereket, stúdióhangszín-gyűjteményeket, ütőhangszereket és loop-okat. Ráadásul saját könyvtárakból is betölthetsz WAV fájlokat és megszólaltathatod ezeket a hangszerrel. Az ingyenes JUNO-DS Librarian szoftverrel egyszerűen rendszerezheted a bővülő hangszíngyűjteményt egy számítógépen.

Ha nincs partner a zenéléshez, valósághűen megszólaló dobokat, gitárokat és basszusokat használhatsz kíséretként.

Így zenekar nélkül is jam session jelleggel fejlesztheted a játékot vagy folytathatod a zenei kísérletezést. A JUNO-DS76 nyolc Phrase Pad-jának használatával azonnali ritmusok szólaltathatsz meg billentyűzet part-okhoz vagy átmásolhatsz MP3/WAV audioadatokat egy USB memóriára és ezeket is használhatod kíséretként a játékhoz. Ha még több dinamikára van szükséged a koncerten, a Phrase Pad-okat élő sampler-ként is használhatod. Tölts rájuk hangeffekteket, loop-okat stb. és szólaltasd meg ezeket egyetlen gombnyomással a koncert közben.

A nyolc sávos pattern-szekvenszer a zenei ötlet kipattanásától a kész dalig támogatja a zenekészítés folyamatát.

Ha jön az ihlet, gyorsan kell cselekedni, ami kivitelezhetetlen egy komplikált hangszerrel. Az egyszerűen kezelhető JUNO-DS76


Roland JUNO-DS76 specifikáció

 • Szintetizátor, 76 billentyű, USB

Roland JUNO-DS76 Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása