Roland JD-Xi Hibrid szintetizátor

Analóg/Digitális Crossover szintetizátor, vokóder. Ingyenes szállítás!!
 
3.3 / 3 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Roland JD-Xi Hibrid szintetizátor
 • Roland JD-Xi Hibrid szintetizátor
 • Roland JD-Xi Hibrid szintetizátor
 • Roland JD-Xi Hibrid szintetizátor
Kifutott termék vagy jelenleg nem elérhető.

Roland JD-Xi leírás

Roland JD-Xi JD-Xi Hibrid szintetizátor: a kisméretű, ám erőteljes JD-Xi egy dobozban rejt egy valódi analóg szintetizátort, a Roland népszerű SuperNATURAL szinti hangszíneit és további kreatív eszköztárat, mindezt elérhető áron. 37 mini billentyűvel, ez a kompakt hangszer vastag, meleg analóg basszus és szóló hangszíneket tartalmaz, kézre eső dedikált kontrollerekkel, valamint egy polifónikus PCM hangforrást pad-ekkel, vonósokkal, rézfúvósokkal és további nélkülözhetetlen hangszínekkel. Pillanatok alatt készíthetők dögös loop-ok a beépített Pattern szekvenszerrel és dobkészletekkel, vagy vokális hangzások a vokóder, AutoPitch és a beépített gégecsöves mikrofonnal. Kis méreté ellenére a JD-Xi sokoldalú szintetizátor, erőteljes megszólalást és igazi szórakozást ígér leendő tulajdonosának!

Analóg és digitális szintetizátor egy hangszerben: az egyedi analóg és digitális hangforrásoknak köszönhetően a JD-Xi képes biztosítani mindkét hangzásvilág legnagyszerűbb jellemzőit: a meleg, telt klasszikus analóg hangszíneket és a tiszta, sokszínű digitális hangzásokat. Új fejlesztésű monofónikus analóg szintetizátor: fűrészfog, háromszög és négyszög hullámformák, Pulse-width moduláció, analóg LPF filter, és a mély tartományhoz egy független Sub oszcillátor. Két digitális szintetizátor rész, 128 hang polifónia, kiváló minőségű SuperNatural hangszínek: pl. vonós, E-piano, hang effektek stb.

A JD-Xi tartozéka egy masszív, kiváló-minőségű gégecsöves mikrofon. A vokóder segítségével, a mikrofonba énekelve, a hang magassága a billentyűn lejátszott hangoknak megfelelően módosítható. Az AutoPitch funkcióval, egyszerűen megvalósíthatók az erőteljes, robotszerű vokál szólamok, amelyek a mai pop és elektronikus zenei stílusokban rendkívül népszerűek. Auto Note funkció lehetővé teszi az éneklést a JD-Xi szintetizátor hangszínein, a billentyűzet érintése nélkül.

Négysávos Pattern szekvenszer saját Loop-ok készítéséhez: az intuitív Pattern szekvenszer és a beépített hangszínek nagy választéka lehetővé teszik, hogy akár önállóan, csak a JD-Xi szintetizátort használd dalkészítéshez vagy élő előadásokhoz. A szekvenszer négy sávval rendelkezik: két digitális szintetizátor sáv, egy analóg szintetizátor és egy dob sáv segítségével készíthetsz Loop-okat. A valós idejű, a Step-, valamint egy speciális TR-felvételi mód (amely programozási stílusában a Roland klasszikus TR-sorozat dobgépeihez hasonlít) segítségével végezhető el a Pattern-ek programozása. A Pattern-ek lejátszása és a hangok paramétereinek módosítása könnyen elvégezhető. Ezen kívül számos további gyári Pattern teszi lehetővé, hogy szerzeményed még változatosabb legyen.

Professzionális dob szettek és rendkívül dinamikus ütemek: a JD-Xi beépített dob szettjei, kiváló minőségű ritmus hangszínei alkalmasak arra, hogy szinte bármely műfajnak megfelelő ritmus alapokat készíts. Számos elektronikus és akusztikus szett található meg a hangszerben. A könnyebb azonosítás érdekében a billentyűk felett meg vannak jelölve az egyes dob hangszínek. A zenei műfajnak megfelelőn a dob szettek testre szabhatók az egyes dobhangok szűrő, burkológörbe, hangmagasság és panoráma paramétereinek beállításával.

Lenyűgöző effektek: a Roland JD-Xi négy különböző, egy időben használható effekttel rendelkezik. Az Effect 1 és 2 esetében különböző jelfeldolgozási módok közül választhatsz, mint pl. a Bit-crusher, a Slicer, és Ring moduláció, míg a dedikált Delay és Reverb segítségével a hangszínek térérzete módosítható. Minden effekt szekció egymástól függetlenül ki- / bekapcsolható a három szintetizátor és dob sávon, amely lehetővé teszi, hogy ezek kreatív kombinációjával alakítsd a szerzeményedet.

Ha szükséged van inspirációra, vagy egy hangszínre egy adott zenei stílushoz, csak látogass el az Axial weboldalra, ahol egyre bővülő ingyenes hangszín és minta választékot találsz a JD-Xi-hez. Az Axial honlap sok más Roland szintetizátor számára is kínál hangszíneket, melyeket a leghíresebb Sound designer-ek, hangmérnökök illetve vezető elektronikus zenei művészek készítettek.


Roland JD-Xi specifikáció

 • Analóg/Digitális Crossover szintetizátor, vokóder
 • Analóg szinti szekció az autentikus szóló és basszus hangszínekhez
 • Két digitális szinti szekció SuperNATURAL szinti hangszínekkel és 128-hang teljes polifóniával
 • Négysávos Pattern Sequencer és csúcsminőségű ritmus hangszínek
 • Tartozék gégecsöves mikrofon a beépített Vocoderhez és AutoPitch funkcióhoz
 • Hangszínkészítés egyszerre négy effekttel (Effect 1/2, Delay, Reverb)
 • USB az audio/MIDI kommunikációhoz számítógépes zeneszerkesztővel
 • Gyári hangszínek és Patternek nagy választéka
 • További hangszínek és Patternek letölthetők a Roland Axial hangszíntár oldalról

Roland JD-Xi kapcsolódó termékek


Roland JD-Xi Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása