Roland HS-5 Session Mixer

Kiváló hangminőségű, USB-porttal rendelkező, felhasználó-barát digitális keverő. Ingyenes szállítás!!
 
5 / 1 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Roland HS-5 Session Mixer
 • Roland HS-5 Session Mixer
 • Roland HS-5 Session Mixer
 • Roland HS-5 Session Mixer
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Gyártói garancia: 2 év
 • Árgarancia: garantáljuk a legolcsóbb árat! Részletek

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de budapesti vagy egri boltunkban is átveheted.

203 900,- Ft
db Kosárba teszem

Roland HS-5 leírás

Keverés és felvétel zenekarok számára. A kényelmesen és könnyen használható HS-5 digitális keverővel öt zenésznek biztosítható a fejhallgatóval történő gyakorlás, ?jamelés? és a próbák felvétele.

Minden zenész egyénileg tudja állítani saját monitor keverésének hangerő arányait és használhatja a beépített zengető és COSM gitár, basszusgitár, ének effekteket, valamint a gitár- és basszusgitár erősítő modellezés által nyújtott lehetőségeket.

A próbáról - számítógép használata nélkül - sztereó felvétel készíthető egy USB memóriára vagy a készülék USB-csatlakozóján keresztül a zenészek játéka külön-külön, csatornánként több sávon rögzíthető egy számítógépre egy DAW alkalmazás segítségével.

A zenészek személyes beállításai elmenthetők és azonnal visszahívhatók, így egy későbbi próba vagy felvétel esetén a keverő gyorsan beállítható.

Személyes monitor-keverés minden egyes zenésznek. A HS-5 keverő lehetővé teszi, hogy a zenekar tagjai a készülék közepén található MIX A-D kapcsolók segítségével be tudják állítani a saját monitor-keverésnek megfelelő hangerő arányokat. Ha egy átfogó keverési beállítás elkészült, a MY MIX gomb használatával beállítható a saját mikrofonra vagy hangszerre vonatkozó, megfelelő hangerő illetve a csatorna Reverb gombjával a zengetés mértéke. A beállítási értékek a gombok körüli LED-eken jelennek meg, így azok könnyen ellenőrizhetők.

Nagyobb zenekarok esetén két HS-5 tandem kapcsolásával összesen nyolc zenész számára oldható meg a monitor-keverés.

Négy csatorna gitár és basszus erősítő modellezéssel valamint ének effektekkel. A HS-5 négy csatornán (A-D csatornák) ad lehetőség gitár- és basszus-erősítő modellezés kiválasztására. Ez azt jelenti, hogy a gitárosok közvetlenül csatlakoztathatják az elektromos- vagy basszusgitárjukat a HS-5-höz, mégis olyan érzéssel játszhatnak hangszerükön, mintha azt egy erősítőn keresztül kötötték volna a keverőre. Az énekesek számára stúdió-minőségű beépített kompresszor található a mikrofon bemeneteken.

Az intuitív kezelőfelületnek köszönhetően gyorsan beállíthatók az EQ és a panoráma beállítások, valamint a torzítás mértéke (Gain) és a mikrofonok kompresszora.

Sztereó felvételek vagy többsávos felvételek készítése. A készülék közepén található gombok segítségével rendkívül könnyedén készíthető sztereó felvétel a HS-5 MEMORY portjára csatlakoztatott USB-memóriára tanulás vagy zene megosztás céljából. További stúdió munkálatok elvégzéséhez a keverő COMPUTER-aljzatán keresztül viszont az egyes csatornák külön-külön rögzíthetők egy számítógépre egy DAW alkalmazás segítségével. Ezzel a hatékony kombinációval egy hihetetlenül egyszerű felvételi rendszer hozható létre komplett zenekari felvételek készítéséhez. (Az A-D csatornák mikrofon és vonal jelei a kevert állapotban kerülnek rögzítésre)

Beépített metronóm funkció. A tempó pontos megtartása rendkívül fontos a próbák és a felvételek során, ezt segíti a HS-5 beépített metronómja. A Click/Tap gomb megnyomásával elindítható a metronóm. A gomb többszöri megnyomásával pedig egyszerűen beállítható a kívánt tempó.

Teljes mentés a gyors beállításokhoz. A pillanatfelvétel funkció lehetővé teszi az összes aktuális beállítást elmentését egy USB-memóriára. Ennek köszönhetően, könnyedén folytatható a próba egy másik helyszínen, vagy ha már régebben volt az utolsó gyakorlás. (Csak egy HS-5 beállítási szett tárolható egy USB-memórián.)


Roland HS-5 specifikáció

 • Kiváló hangminőségű, USB-porttal rendelkező, felhasználó-barát digitális keverő
 • Akár öt zenész próbálhat vagy ?jamelhet? fejhallgatón keresztül
 • Független hangerő arány szabályzás
 • COSM erősítő modellezés + ének effektek, beépített zengető
 • Sztereó felvétel USB-memóriára
 • Többsávos felvétel számítógépre USB-n keresztül egy DAW alkalmazás segítségével

Roland HS-5 Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása