Roland GO:PIANO88 digitális zongora

Hordozható digitális zongora 88 billentyű (nem kalapácsmechanikás). Ingyenes szállítás!!
 
3.2 / 50 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Roland GO:PIANO88 digitális zongora
 • Roland GO:PIANO88 digitális zongora
 • Roland GO:PIANO88 digitális zongora
 • Roland GO:PIANO88 digitális zongora
AKCIÓ
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Raktáron
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendeld meg, és egy munkanapon belül feladjuk Neked!
 • Garancia: 2 év

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de XIII. kerületi budapesti boltunkban is átveheted.

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

Akció a készlet erejéig!
196 900 Ft 159 900 Ft
db Kosárba teszem

Roland GO:PIANO88 leírás

Kitűnő választás zongoratanulásra, ha nincs szükséged kalapácsmechnikára, amely ugyan a legjobb megoldás zongoratanuláshoz, de nehézzé, kevésbé mobilissá teszi a hangszert. 

Teljes méretű, 88-billentyűs zongora. Bárhol használható, hordozható kivitel. Zenetanulás okostelefonnal.
Amikor zongorázni tanulsz, a 88 billentyű fontos szerepet játszik. Igaz, hogy fiatalok számára a kisebb 61 vagy 76 billentyűs hangszerek mozgatása és kezelése egyszerűbb lehet, de egy 88 teljes méretű billentyűvel ellátott hangszer jobban segíti a megfelelő kifinomult technika és kifejező játékmód elsajátítását. A legtöbb hangszer esetében el kell döntenünk, hogy a hordozhatóság vagy a játszhatóság fontosabb számunkra, azonban a Roland GO:PIANO88 mindkét fronton jól teljesít. Könnyű súlyával, utazásra kész méreteivel, opcionális elemes tápellátásával és fejhallgató-csatlakozójával ez a mobil hangszer teljes méretű, 88-billentyűs klaviatúrával és a Roland legjobb digitális zongoráitól átvett kiváló hangszínekkel készül, így minden pillanatban támogatja a megfelelő zongoratechnika elsajátítását és a kifejező játékot, ami elengedhetetlen a klasszikus zenében és más bonyolultabb zenei anyagok tanulásánál. Ráadásul a GO:PIANO88 kiváló minőségű, beépített Bluetooth hangszórókkal is rendelkezik, hogy kompakt és egyszerű megoldást kínáljon a tanuláshoz egy okostelefonnal. A csatlakoztatást követően elkezdheted az ingyenes online tartalmak felfedezését a gyorsabb és élvezetesebb tanuláshoz - beleértve online zongoraleckéket, karaoke lehetőséget és oktatóvideókat kedvenc dalokhoz - vagy akár együtt is játszhatsz a telefonról megszólaltatott zenékkel. Találj egy nyugodt helyet, vedd kézbe az okostelefont és kezdd el még ma a zenei utazást a GO:PIANO88 zongorával!

Élvezd a hagyományos játékérzetet 88 megszokott méretű billentyűn!
A GO:PIANO88 zongora 88 teljes méretű billentyűjét egy akusztikus koncertzongora autentikus és kifejező játékérzete inspirálta. A teljes méretű billentyűzet minden zenei igényt kiszolgálva, korlátok nélkül támogatja a jobb és bal kéz technikai fejlődését. Ráadásul azzal a kiegyenlített súlyátmenettel a basszus és diszkant között, amely egy akusztikus hangszer hagyományos mechanikájának sajátja. A GO:PIANO88 ideális, hordozható megoldást jelenthet próbákhoz vagy kisebb fellépésekhez is mindazok számára, akik egyébként egy prémium kategóriás hangszert használnak.

Csatlakoztass vezeték nélkül egy okostelefont online zenei tartalmak eléréséhez és a gyorsabb tanuláshoz!
A GO:PIANO88 egy okostelefonnal párosítva igazán örömtelivé teszi a tanulást. A hangszert Bluetooth-on keresztül csatlakoztathatod az okostelefonodhoz vagy tabletedhez zenei könyvtárban elérhető dalaid eléréséhez vagy ingyenes zenei leckék kipróbálásához. De együtt is játszhatsz a hangszer kiváló minőségű beépített hangszóróin vagy fejhallgatón keresztül megszólaltatott zenékkel. Ha az intenzív tanulás a cél, rengeteg kiváló alkalmazás vagy oktató videó áll rendelkezésedre, mielőtt igénybe vennéd egy zongoratanár segítségét.
*GO:PIANO88 nem kompatibilis a Piano Partner 2 ritmus funkciójával.

Tapasztald meg a zongorázás hiánytalan élményét egy kompakt, helytakarékos hangszerrel!
Nem minden lakásban fér el egy hagyományos koncertzongora. A kompakt kialakítású GO:PIANO88 számára viszont szinte mindenhol találsz helyet és közben nem kell lemondani a 88 teljes méretű billentyűről. Egyszerűen ülj a hangszer mögé, kapcsold be és élvezd a GO:PIANO88 dinamikus hangját anélkül, hogy közben a helyhiánnyal vagy kábelekkel kellene bajlódod! Ráadásul mostantól úgyis gyakorolhatsz, hogy ez másokat ne zavarjon, mivel a GO:PIANO-hoz fejhallgató is csatlakoztatható.

Tartsd mindig mozgásban a zenét elemes tápellátással és okostelefon csatlakoztatásával!
Az akusztikus zongora helyhez kötött hangszer, a hordozható elektronikus hangszerek megszokottnál kisebb billentyűzete pedig korlátozza a zenei lehetőségeket. A GO:PIANO88 és egy okostelefon viszont bárhová elkísérhet és mindig készen áll a pillanatnyi zenei ötletek kibontakoztatásához. Kompakt méretével, 7.0kg-os súlyával és elemes tápellátásával a GO:PIANO88 megszólaltatható saját hangszóróin vagy fejhallgatón keresztül is. Plusz vezeték nélküli kapcsolaton keresztül egy okostelefonnal bármikor és bárhol fejlesztheted zenei tudásod, miközben a 88-billentyűs, teljes méretű klaviatúrán kompromisszumok nélkül finomíthatod zongoratechnikádat.

Meríts inspirációt a Roland kifejező zongorahangszíneiből!
A GO:PIANO88 teljes méretű billentyűzete mellett a Roland prémium kategóriás zongoráitól átvett beépített hangszínek is inspirálni fogják a játékot. Elég csak megérintened a billentyűket és máris megszólalnak a karakterrel teli hangok, harmonikusan követve a billentés legkülönbözőbb árnyalatait, akárcsak egy akusztikus zongorán. A GO:PIANO88 zongorán a játék dinamikája is széles tartományban jut kifejezésre, lehetővé téve a gyorsabb fejlődést az adott tudásszinten. A hangszer elektromos zongora, orgona és más hangszíneket is tárol a különböző zenei stílusok felfedezéséhez.

Gyakorolj hatékonyabban különböző beépített funkciókkal!
A GO:PIANO88 a napi gyakorlást támogató különböző beépített funkciókkal segít abban, hogy mindig a játékra fókuszálhass. Próbáld ki a beépített metronómot a ritmusérzék fejlesztéséhez vagy fedezd fel a billentyűzet transzponálását más hangnemek megszólaltatásához! Továbbá, egy okostelefon csatlakoztatásával különböző zenei alkalmazásokat használhatsz és megismerkedhetsz az oktató videók világával. A Roland ingyenes Piano Partner 2 alkalmazása ideális kiegészítője a hangszernek, számos tanulást segítő funkcióval és a zenei fejlődés ellenőrzéséhez használható felvételkészítés lehetőségével.

Készíts kiváló hangminőségű videókat egy okostelefonnal és a GO:MIXER PRO-val!
A 88-billentyűs klaviatúrának és tanulást segítő funkcióknak köszönhetően, hamarosan jobban fogsz zongorázni, mint azt korábban hitted volna - és ezt valószínűleg a nagyvilággal is meg szeretnéd majd megosztani. Okostelefonnal egyszerűen lehet jó minőségű videót készíteni, de a beépített mikrofon hangminősége már korántsem olyan tökéletes. Helyette csatlakoztasd az okostelefont és GO:PIANO88 zongorát a Roland GO:MIXER PRO-hoz és rögzíts kiváló hangminőséget a videózás közben. Más forrásokat is csatlakoztathatsz a GO:MIXER PRO-hoz, például mikrofont vagy egy másik billentyűs hangszert. Az okostelefon, GO:PIANO88 és GO:MIXER kombinációjával profi minőségű videókat készíthetsz a közösségi oldalakra.

Ingyenes Online Zongoraleckék A Roland-tól És A Skoove-tól
A Roland-nál mindig is hittek a zene erejében és széleskörű jótékony hatásában. Ennek támogatása érdekében, együttműködve a Skoove-val, amely az egyik legjobb módszer az online zongoratanulásra, három hónapos, ingyenes zongoraleckéket kínálunk. Ha már van Roland zongorád, több száz dalt és interaktív zenei kurzust érhetsz el - számítógépen, okostelefonon vagy tableten keresztül, bármikor.


Roland GO:PIANO88 specifikáció

 • Hordozható digitális zongora 88 billentyű (nem kalapácsmechanikás)
 • Billentyűk száma: 88 billentyű (szögletes, doboz alakú billentyűk, billentés-érzékenységgel)
 • Érintésérzékenység: 3 típus, fix érintés
 • Maximális polifónia: 128 hang
 • Hangszínek: 1x zongora, 1x elektromos zongora, 1x orgona, 1x vonós
 • Effektek: zengető - a szint állítható.
 • Hangolás: 415,3 Hz-466,2 Hz (0,1 Hz-es lépésekben állítható)
 • Transzponálás: -6-+5 (félhangokban)
 • Mintavételi frekvencia: 44,1 kHz
 • Metronóm: Tempo: 30-280, ütem: 0/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 6/4
 • Belépített dalok: Zongora mesterművek: 10 dal
 • Bluetooth: Bluetooth Ver 4.0, A2DP(Audio), GATT(MIDI over Bluetooth Low Energy), Codec: SBC, MIDI: Bluetooth Ver 4.0
 • Erősítő kimeneti teljesítménye: 10 W x 2
 • Hangszórók: 15 x 6 cm (6 x 2-1/2 hüvelyk) x 2
 • Csatlakozók: PEDAL-csatlakozó, USB COMPUTER port: USB Micro-B típusú (MIDI), DC IN aljzat
 • Tápegység: AC adapter vagy alkáli elem (D, LR6) / szén-cink elem (D, R6) x 6
 • Áramfelvétel: 2,000 mA
 • Az elemek élettartama folyamatos használat esetén: Alkáli elemek (D, LR6): (D, R6): kb. 2-4 óra
 • Tartozékok: kottatartó, hálózati adapter, zengetőpedál
 • Opciók (külön megvásárolható): Billentyűzetállvány: KS-18Z, KS-12, lábkapcsoló: DP-2
 • Szélesség: 1283 mm / 50-9/16 hüvelyk
 • Mélység: 291 mm / 11-1/2 hüvelyk (kottatartóval: 397 mm / 15-11/16 hüvelyk)
 • Magasság: 87 mm / 3-7/16 hüvelyk (kottatartóval: 252 mm / 9-15/16 hüvelyk)
 • Súly: 7,0 kg / 15 lbs 7 oz

Roland GO:PIANO88 kapcsolódó termékek


Roland GO:PIANO88 Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása