Roland GO:MIXER PRO Audio keverő okostelefonokhoz - HIÁNYCIKK

Csatlakoztathatsz és keverhetsz kilenc audiobemenetet, beleértve egy profi kondenzátor-mikrofont, gitárt/basszusgitárt és vonal-jelszintű készülékeket. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Roland GO:MIXER PRO Audio keverő okostelefonokhoz - HIÁNYCIKK
 • Roland GO:MIXER PRO Audio keverő okostelefonokhoz - HIÁNYCIKK
 • Roland GO:MIXER PRO Audio keverő okostelefonokhoz - HIÁNYCIKK
 • Roland GO:MIXER PRO Audio keverő okostelefonokhoz - HIÁNYCIKK
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Gyártói garancia: 3 év
 • Árgarancia: garantáljuk a legolcsóbb árat! Részletek

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de XIII. kerületi, VIII. kerületi budapesti vagy egri boltunkban is átveheted.

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

51 900,- Ft
db Kosárba teszem

Roland GO:MIXER PRO leírás

Profi hangminőség, hogy még több megtekintésed és követőd legyen

Ha zenészként, podcasterként vagy streamerként átütő végeredményt szeretnél, kulcsfontosságú a hangminőség. Az okostelefon beépített mikrofonja jó szolgálatot tehet a mindennapokban, de igazi hatást gyakorolni a hallgatóságra csak kiemelkedő minőséggel és az hang széleskörűbb kezelhetőségével lehet. A Roland GO:MIXER PRO-val a lehető legegyszerűbben csatlakoztathatsz és keverhetsz kilenc audiobemenetet, beleértve egy profi kondenzátor-mikrofont, gitárt/basszusgitárt és vonal-jelszintű készülékeket. Csatlakoztasd, állítsd be a hangerőt és máris kezdődhet a felvétel! A sztereó audiokimenet közvetlenül küldhető el az okostelefonra és azonnal feltölthető, illetve megosztható. Ha szeretnél kiemelkedni a sorból egy videóval, a GO:MIXER PRO tökéletesen együttműködik a Roland különleges, okostelefonra készült alkalmazásaival, beleértve a 4XCAMERA vagy Virtual Stage Camera alkalmazásokat. A GO:MIXER PRO ideális választás abban az esetben is, amikor profi hangot szeretnél hozzáadni közösségi médiára feltöltött videókhoz vagy élő streameléshez, hogy még több megtekintésed és követőd legyen.

Roland GO:MIXER PRO

Jó hangzás nélkül nincs jó zene

Ha már valaha is megtapasztaltad, mennyire lehangoló egy rossz minőségű audiofelvétel, a GO:MIXER PRO-val kristálytiszta sztereó hangzást kaphatsz, amely mentes az előadást tönkretevő háttérzajoktól. A több bemenetre billentyűs hangszereket, gitárt/basszusgitárt, éneket és más forrásokat csatlakoztathatsz és összekeverheted ezeket a játék közben. Legyen szó egy elsöprő szólóról vagy zenekészítésről barátokkal, a GO:MIXER PRO csúcsminőségű hangzással kínál ideális megoldást a felvételkészítéshez, jammeléshez, demókhoz és előadásokhoz.

Kiváló minőségű énekhang a videókhoz

Énekesek számára a GO:MIXER PRO megkönnyíti kiváló hangzású videók létrehozását, amikor az énekhez egy okostelefonról megszólaltatott dal a kíséret. A Center Cancel funkció redukálja a fő ének hangerejét bármilyen lejátszott dal esetében* – így saját énekhangod kerülhet a középpontba. Ráadásul támogatja egy profi kondenzátormikrofon** csatlakoztatását is, stúdióminőségű felvételek készítéséhez.

*Az eredmény függ a dal keverésétől.
**Elemes tápellátás szükséges a fantomtáp használatához iPhone/iPad készüléken

Oszd meg zenéidet a világgal

Az okostelefonoknak és közösségi oldalaknak köszönhetően a livestreaming nagyon népszerűvé vált – és nagyon le is egyszerűsödött. Ha ehhez hangszereket is használsz vagy egyszerűen, csak jó minőségű hangzást szeretnél elérni, hamar szembesülhetsz az okostelefonok beépített mikrofonjának korlátaival. A GO:MIXER PRO több bemenettel rendelkezik egy kiegyenlített, jó megszólalású mix elkészítéséhez. Tápellátása biztosítható elemekkel is, így nem terheli az okostelefont, ami hosszabb streamelést tesz lehetővé. A körülményektől függően, a GO:MIXER PRO 4 db AAA elemmel használva, képes több mint 4 órán keresztül működni.

Tökéletes partner négy képernyős zenei videók készítéséhez a 4XCAMERA alkalmazással

A Roland 4XCAMERA alkalmazásával akár négy független előadás kombinálható egyetlen osztott képernyős videóvá, különböző izgalmas felvételek készítéséhez. Az iOS és Android készülékekhez elérhető, ingyenes 4XCAMERA verzióval két előadás kombinálható egy képernyőn. A GO:MIXER PRO tulajdonosok a 4XCAMERA teljes verzióját használhatják, így akár négy forrással is készíthetnek osztott képernyős (2x2) videókat, minden képernyőn egy másik hangszer vagy ének megjelenítésével.

Videózz és járd körbe a világot a Virtual Stage Camera alkalmazással

A Roland Virtual Stage Camera egy ingyenes iOS/Android alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy saját videóid hátterét felcseréld filmfelvételekre vagy állóképekre egy okostelefonról, és mindezt valós időben a videózás közben. Jammelhetsz kedvenc zenekaroddal vagy Te lehetsz az első zenész, aki az űrben ad koncertet. A Virtual Stage Camera alkalmazással egyszerűen és valós időben hozhatsz létre videókat kék/zöld háttérrel, ami lehetővé teszi az eredeti háttér felcserélését egy „újabbra” vagy izgalmasabbra. Miután létrehoztad a kék/zöld hátterű videót, elküldheted a fájlt egy olyan szerkesztőszoftverre (pl. Apple iMovie), amely kezeli a kulcsolás-funkciót és ezzel új szintre emelheted a videókészítést.

„Turbózd” fel EDM/DJ videóidat a tempóhoz szinkronizált, professzionális vizuális effektekkel!

A professzionális EDM és DJ zenei videókban gyakran fordulnak elő az ütemhez szinkronizált, lenyűgöző vizuális effektek és képváltások. Az Roland Beat Sync Maker (iOS) alkalmazásával egyszerűen valósíthatod meg ezeket a fejlett videótechnikákat az okostelefonnal készített videókhoz. Az alkalmazás automatikusan felismeri a zene ütemét és ez alapján jelenít meg látványos videóeffekteket, tökéletes szinkronban a zenével. Ráadásul zenei klipeket is hozzáadhatsz a remek 2-Video Mix funkcióval. Amikor pedig a GO:MIXER PRO-t csatlakoztatod a készülékhez, az alkalmazás még több ingyenes lehetőséget kínál. A Beat Sync Maker-rel most minden korábbinál egyszerűbben „turbózhatod” fel az EDM és DJ zenei videókat, profi vizuális effektekkel.

Otthoni vagy szabadtéri felvételek készítése vagy kisebb koncertek rögzítése minden korábbinál egyszerűbben

A GO:MIXER PRO kisebb koncerteken vagy összejöveteleken mobil audiomixerként használható, több bemenetének, elemes tápellátásának és kompakt méretének köszönhetően. Egy erősítőn és néhány hangszeren kívül másra nem is lesz szükség. A jammelésbe beszállhat egy billentyűs, gitáros/basszusgitáros vagy énekes is, de az okostelefonról megszólaltatott kedvenc dalaidra is énekelhetsz.

Saját zenék létrehozása okostelefonnal vagy táblagéppel

Ha okostelefonon vagy táblagépen komponálsz vagy készítesz zenéket, a GO:MIXER PRO ideális partner számodra. Amikor egy olyan alkalmazással használod, mint az Apple Garage Band, felvehetsz énekszólamokat a kíséret visszahallgatása közben. A Loopback funkció kikapcsolásával csak az énekszólam kerül felvételre, miközben a kíséret vezetősávként használható.


Roland GO:MIXER PRO specifikáció

 • Csatlakoztathatsz és keverhetsz kilenc audiobemenetet, beleértve egy profi kondenzátor-mikrofont, gitárt/basszusgitárt és vonal-jelszintű készülékeket

Roland GO:MIXER PRO English

 • Connect and mix up to nine audio inputs, including pro-quality powered microphones, guitar/bass and line-level gear.
 • Just plug in, set the volume levels and go
 • The resulting stereo audio output is sent straight to your smartphone, ready for uploading and sharing. (GO:MIXER PRO sends a stereo audio signal through its USB output. However, some Android smartphones may automatically convert the incoming signal to mono.)
 • And if you’d like to make your videos stand out, GO:MIXER PRO works with Roland's unique smartphone apps including 4XCAMERA or Virtual Stage Camera.
 • GO:MIXER PRO is the ideal solution for adding professional sound to your social media videos or live streaming, helping you get more followers, more views, and higher engagement.
 • Depending on conditions, GO:MIXER PRO can run for over four hours on just four AAA batteries.
 • The Perfect Partner for Producing 4-Split Screen Music Video with 4XCAMERA App
 • Number of Audio Channels: Input: 9 channels, Output: 2 channels
 • Connectors: INSTRUMENT (L/MONO, R) jacks: 1/4-inch phone type, LINE IN 1 jack: Stereo miniature phone type, LINE IN 2 jack: Stereo miniature phone type, GUITAR/BASS jack: 1/4-inch phone type (supports high impedance), PLUG IN MIC jack: Miniature phone type (supports plug-in power), MIC jack: Combo type (XLR, 1/4-inch TRS phone, phantom power DC 48 V, 6 mA max.), MONITOR OUT jack: Stereo miniature phone type, USB port: USB Micro-B type
 • Controllers: INSTRUMENT knob, GUITAR/BASS knob, PLUG IN MIC knob, MIC knob, MONITOR OUT knob, LOOP BACK switch, CENTER CANCEL switch, PHANTOM POWER switch, BATTERY switch
 • Indicators: POWER indicator, PEAK indicator
 • Power Supply: USB Bus Power, Alkaline battery (AAA, LR03) x 4, Rechargeable Ni-MH battery (AAA, HR03) x 4
 • Current Draw: 170 mA
 • Battery life for continuous use: Alkaline battery: Approximately 4 hours 30 minutes (When setting the [BATTERY] switch to the "ON" position)
 • Accessories: Lightning to USB Micro-B type cable, USB OTG Micro-B type to USB Micro-B type cable, USB Type-C(TM) to USB Micro-B type cable, Registration Card (Only US)
 • Width: 104 mm / 4-1/8 inches
 • Depth: 155 mm / 6-1/8 inches
 • Height: 41 mm / 1-5/8 inches
 • Weight (excluding batteries and cables): 220 g / 8 oz

Roland GO:MIXER PRO Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása