Roland FP-60X BK digitális zongora szett 2

Kalapácsmechanikás zongora, állványzattal, pedálkonzollal, PHA-4 Standard mechanika, tolópotméterek, mikrofon bemenet, 2x8x12 cm hangszóró doboz. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Roland FP-60X BK digitális zongora szett 2
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 3 év

  Roland / Boss garancia: https://tinyurl.com/rolandgari

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de XIII. kerületi budapesti boltunkban is átveheted.

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

700 700,- Ft
db Kosárba teszem

Roland FP-60X BK Set 2 leírás

A hordozható zongorák következő lépcsőfoka, továbbfejlesztett hangszínekkel, erőteljes hangszórókkal és gazdag téreffektekkel.

Ha professzionális teljesítményre vágysz, de magas ár nélkül, az FP-60X digitális zongorát Neked találták ki. Az FP-X sorozat középkategóriás modellje egy kompakt és elegáns hangszer, amely jól illeszkedik bármely környeztbe, és számos olyan képességgel rendelkezik, melyek a tapasztalt zongoristák igényeit is kiszolgálják. Az FP-60X lelkét a Roland SuperNATURAL Piano hangforrás és a dinamikus, 88 billentyűs PHA-4 Standard klaviatúra jelenti, számos kifejező akusztikus zongorra hangszínnel és mélyreható szerkesztési lehetőségekkel a Piano Designer funkciónak köszönhetően. Ezenkívül számos egyéb hangszín is rendelkezésre áll más zenei stílusok felfedezéséhez, valamint a SuperNATURAL zongoramodellekkel tökéletesen együttműködő téreffektek a valósághű megszólalás érdekében, továbbá egy nagy teljesítményű sztereó hangrendszer és egy magával ragadó Headphones 3D Ambience effekt, amikor fejhallgatót használ.

Találd meg saját hangzásodat a SuperNATURAL és Piano Designer használatával

Az FP-60X, a Roland elismert SuperNATURAL hangforrásának használatával játékának minden apró árnyalatát képes visszaadni, a finom pianissimo-tól az erőteljes fortissimo-ig. Ráadásul, saját elképzelésednek megfelelően is beállíthatod a hangzást a mély, közép és magas frekvenciatartomány megváltoztatásával egy EQ panelen keresztül, illetve a beépített Piano Designer funkció segítségével a hangokat egyenként szabályozhatod. Az FP-60X rendelkezik egy My Stage funkcióval is, amely kiválasztott zongorahangokhoz rendel hozzá téreffekt-típusokat, így különböző helyszínek magával ragadó akusztikáját szimulálja, egy meghitt próbateremtől egy hangulatos koncertig.

Dinamikus PHA-4 Standard klaviatúra egy akusztikus koncertzongora billentésével

A játékérzet egy hordozható zongora esetében is fontos, és az FP-60X billentyűzetében nem fogsz csalódni. A PHA-4 Standard klaviatúra egy minőségi akusztikus hangszer billentését nyújtja, beleértve azt a kiváltópontnak nevezett finom „kattanást” is, mely a billentyűk lassú lenyomásakor tapasztalható. A 88 db elefántcsont hatású billentyű lehetővé teszi a korlátok nélkül komponálást és a legigényesebb zeneművek előadását is, melyek a kifejező SuperNATURAL hangforrásnak köszönhető tökéletes zenei árnyaltsággal szólalnak meg.

Előadás vagy gyakorlás a beépített hangszórókon vagy a Headphones 3D Ambience effekttel fejhallgatón keresztül

Az FP-60X az önálló gyakorlást és előadást egyaránt támogatja Amikor egy kis helyszínen lépsz fel, érezni fogod az egyedi tervezésű, sztereó hangszórórendszer erejét, amely határozott zenei kifejezést biztosít a zongora teljes hangtartományában. Ha pedig egyedül gyakorolsz otthonodban, a Headphones 3D Ambience effekt ragyogó hangzást kelt a fejhallgatóban, mintha a hang a hangszer szívéből érkezne.

Kompakt és készen áll a bővítésre

Egy nagy méretű akusztikus zongora általában külön gyakorló helyiséget igényel. Ezzel szemben a hordozható FP-60X könnyen mozgatható vagy tárolható, az elképzelésednek megfelelően. Ez a sokoldalú hangszer, az élő előadásokhoz és a hagyományos játéktechnikák megvalósításához különböző lehetőségekkel bővíthető, például a KSC-72 (ebben a szettben tartozék) és KS-20X állvánnyal, valamint a KPD-90 és RPU-3 hármas pedálokkal (ebben a szettben tartozék). Mivel egy zongorának épp olyan jól kell kinéznie, mint ahogy szól, az FP-60X ugyanazt a modern stílusú külsőt kapta, mint FP-sorozatú elődje, amely számos nemzetközi formatervezési díjat nyert.

Még több lehetőség a Bluetooth, USB stb. jóvoltából

Az FP-60X fejlett, modern funkcióival a lehetőségek új világát nyitja meg. A Bluetooth audió használatával és egy okostelefon segítségével együtt játszhatsz zenékkel a zongora beépített hangszóróin keresztül, vagy online zongoraleckékkel finomíthatod játéktechnikádat. De tovább is léphetsz, és a Bluetooth MIDI segítségével olyan zeneszerkesztő alkalmazásokhoz csatlakozhatsz, mint a Roland Zenbeats vagy az Apple GarageBand. Ha énekelni szeretnél, csatlakoztass egy mikrofont, adj hozzá effekteket és erősítsd az énekhangot a hangszer hangrendszerén keresztül, vagy rögzítsd a zongorajátékkal együtt a hangszer beépített felvevőjének segítségével. Ráadásul az FP-60X rendelkezik USB audio/MIDI aljzattal is, melyen keresztül számítógéphez csatlakoztathatod, ha egy profi zenekészítő szoftverrel szeretnél felvételt készíteni.


Roland FP-60X BK Set 2 specifikáció

 • Kalapácsmechanikás zongora, állványzattal, pedálkonzollal, PHA-4 Standard mechanika, tolópotméterek, mikrofon bemenet, 2x8x12 cm hangszóró doboz
 • SuperNATURAL Piano hangforrás a kifejező játékhoz a pianissimo-tól a fortissimo-ig
 • Gondosan összeválogatott hangszínek minden zenei műfajhoz, beleértve elektromos zongorákat, orgonákat, vonósokat és szintetizátorokat
 • Beépített Piano Designer funkció a zongorahang mélyreható szerkesztéséhez
 • PHA-4 Standard billentyűzet az akusztikus zongoráktól megszokott autentikus billentéssel
 • 26 W-os beépített, sztereó hangszórórendszer a gazdag, dinamikus hangzás érdekében
 • Headphones 3D Ambience effekt a fejhallgatóval történő, természetes hangzású gyakorláshoz
 • Vonzó, modern megjelenés az előző generációs FP sorozat díjnyertes formavilága alapján
 • Audió és MIDI csatlakoztathatóság Bluetooth-on vagy USB-n keresztül
 • Két fejhallgató-kimenet a tanár és diák számára a csendes zongoraórákhoz
 • Mikrofonbemenet és énekeffektek
 • Méretek: kottatartóval, állvánnyal: 1291 x 382 x 939 (H) mm

Roland FP-60X BK Set 2 kapcsolódó termékek


Roland FP-60X BK Set 2 Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása