Roland F107 digitális zongora

Kedvező árú otthoni kalapácsmechanikás zongora, kategóriájában vezető hangzással és játékérzettel. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Roland F107 digitális zongora
 • Roland F107 digitális zongora
 • Roland F107 digitális zongora
 • Roland F107 digitális zongora
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 3 év

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de XIII. kerületi budapesti boltunkban is átveheted.

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

455 900,- Ft
db Kosárba teszem

Roland F107 leírás

Roland F-107 - digitális zongora

Karcsú, stílusos és megfizethető, az F107 kivételes zongoraélményt nyújt a mai modern életterében. A díjnyertes F701 dizájn alapján készült ez a letisztult megjelenéssel rendelkező hangszer, amely tökéletesen illeszkedik a kortárs bútorokhoz. Kategóriájában a legjobb hangzásra és billentésre képes, a magasabb kategóriás Roland zongorákban található hangforrásnak és billentyűzetnek köszönhetően. A beépített Bluetooth segítségével pedig tovább növelheted a zenélés örömét mobileszközök és a hozzájuk tartozó Roland Piano alkalmazás segítségével.

Egyszerűen stílusos

A Roland otthoni zongorák vonzó kialakításukról ismertek, és ez alól az F107 sem kivétel. A 2021-es Red Dot Design Award-ot elnyert F701-hez hasonló visszafogott külsejével ez a hangszer minden környezetben jól mutat. A helytakarékos kialakításával nem hatol be a terébe, az elegáns fedél pedig elrejti a billentyűzetet, ha nem használod. Ha készen állsz a játékra, a fedél kényelmes tárolóhely lesz a kotta vagy egy mobilkészülék számára. Az okosan elrendezett kezelőszervekkel pedig gyorsan elérheted a zongora alapvető funkcióit, anélkül, hogy azok a figyelmed elterelnék.

A SuperNATURAL élmény

Az F107 olyan inspiráló hangzást és zenei kifejezést nyújt, amelyet ezen az áron más otthoni zongorákban nem talál meg. A tanárok és hivatásos zenészek által elismert SuperNATURAL Piano hangforrásunk olyan kifinomult mintavételi és modellezési technológiákat ötvöz, amelyek az akusztikus zongora hangjának összetett árnyalatait varázsolják az ujjaid alá. A hang természetesen változik a billentésnek és játékdinamikájának megfelelően, így szilárd alapot biztosít a tanuláshoz és a zenei készségek továbbfejlesztéséhez.

Igazi akusztikus játékérzet

Az F107 billentyűzete és pedáljai teszik teljessé az autentikus akusztikus játékélményt, szorosan összekapcsolva Téged a hangforrás zenei kifejező erejével. A 88 billentyűs PHA-4 Standard klaviatúra valódi kalapácsmechanikás játékérzetet nyújt, a fehér billentyűkön található speciális Ivory Feel hatású anyaggal. Zengető, tompító és prolongációs pedálok vannak a hangszertestbe építve, amelyek készen állnak a különféle fejlett pedáltechnikák támogatására, ahogy repertoárod bővül.

Modern csatlakoztathatóság

A mobileszközök a mindennapi élet elengedhetetlen részét képezik, és a beépített Bluetooth audió/MIDI-csatlakozás megkönnyíti ezek integrálását a zongorázás világába. Streamelj zenét és oktatási tartalmakat az F107 hangszórórendszerén keresztül, és játssz együtt, vagy komponálj meg saját remekműveidet olyan MIDI zenei alkalmazásokkal, mint a GarageBand és mások. USB portok szintén rendelkezésre állnak számítógépek és külső tárolóeszközök csatlakoztatásához

Lépjen tovább a Roland Piano alkalmazással

A Roland Piano App új szintre emeli az F107 élményt. Távvezérelheted a zongora funkcióit, például a hangszínválasztást, a metronóm beállításait és a felvételt. Vagy fejlődj tovább olyan zenei leckékkel, amelyekhez célokat tartalmazó tevékenységnapló tartozik, valamint flash card játékok, ritmusgyakorlatok és a One Week Master program, amely végigvezet a különböző zongoradarabok elsajátításán. Az alkalmazás pontozza is az F107 beépített dalkönyvtárát, a Roland Cloud segítségével pedig még több lehetőség érhető el.

További előnyök

Kompakt és hordozható kialakítása mellett az F107 számos előnnyel rendelkezik az akusztikus zongorához képest. A beépített felvevő lehetővé teszi a fejlődés ellenőrzését és a zenék megosztását, a Twin Piano mód pedig lehetővé teszi, hogy egy családtaggal, baráttal vagy tanárral együtt játssz. A hangerőszabályzás egyetlen gombnyomással végezhető el, és két fejhallgató csatlakoztatható, hogy bármikor gyakorolhass anélkül, hogy zavarnád a környezeted. Ráadásul, hangolás és rendszeres karbantartás nélkül is mindig tökéletes hangzásra számíthat, amikor bekapcsolja az F107 digitális zongorát.

 


Roland F107 specifikáció

 • Kedvező árú otthoni kalapácsmechanikás zongora, kategóriájában vezető hangzással és játékérzettel
 • Kompakt és vonzó modern külső a Roland F107 alapján, amely a 2021-es Red Dot Design Award nyertese
 • Mély, kifejező hangzás a Roland SuperNATURAL Piano technológiának köszönhetően
 • Autentikus akusztikus zongora billentés és játékérzet a 88 billentyűs PHA-4 Standard klaviatúrának köszönhetően
 • Jól áttekinthető kezelő felület az egyszerű használathoz
 • Beépített sztereó hangszórórendszer gazdag, teljes hangzással
 • 256 hang polifónia, amely lehetővé teszi, hogy kompromisszumok nélkül játszhasson bonyolult darabokat is
 • Csatlakoztasson okostelefont vagy táblagépet Bluetooth-on keresztül, ha kedvenc dalaival szeretne együtt játszani vagy MIDI-s zenei alkalmazásokkal dolgozni
 • Vezérelje az F107 funkcióit, fedezzen fel zenei leckéket és még sok mást a kompatibilis Roland Piano alkalmazás segítségével Zengető, tompító és prolongációs pedálok a fejlett játéktechnikák támogatásához
 • Két fejhallgató-csatlakozó és Twin Piano mód a barátokkal vagy tanárokkal való közös játékhoz
 • Elegáns kialakítású billentyűzetfedél, amely kinyitva kottatartó vagy tárolóhely egy mobilkészülék számára
 • Méretek állvánnyal(SzéxMéxMa): 1,360 x 345 x 910 mm (53-916 x 13-5/8 x 35-7/8")
 • Súly: 34,5 kg

Roland F107 Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása