Roland Blues Cube Stage gitárkombó

60 Watt gitárkombó, zengető, nyitott hát, USB. Ingyenes szállítás!!
 
3.5 / 7 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Roland Blues Cube Stage gitárkombó
 • Roland Blues Cube Stage gitárkombó
 • Roland Blues Cube Stage gitárkombó
 • Roland Blues Cube Stage gitárkombó
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Gyártói garancia: 2 év
 • Árgarancia: garantáljuk a legolcsóbb árat! Részletek

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de budapesti vagy egri boltunkban is átveheted.

229 900,- Ft
db Kosárba teszem

Roland Blues Cube Stage leírás

ROLAND BLUES CUBE STAGE GITÁRERŐSÍTŐ. Autentikus csöves hangzás igényeseknek. Az újra debütáló Blues Cube sorozat 1x12-es kombóiban a zseniális csöves hangzás és játékérzet párosul a modern megbízhatósággal és az egyszerű szállíthatósággal. A Roland Tube Logic design filozófiája, hogy a legapróbb részletekig reprodukálja a legendás tweed-korszak csöves erősítőinek belső működését, a gitár bemenettől kezdve egészen a hangszórókig, túllépve ezzel a modellezés korlátait. A Clean és a Crunch csatorna egymástól függetlenül is használható, de kombinálható is a komplex hangkép érdekében, míg a variálható kimeneti teljesítmény lehetővé teszi, hogy bármilyen hangerőn teljes, kerek, kihajtott hangzást kapjunk. A kiváló gitárosok visszajelzései alapján kialakított és átgondolt Blues Cube lágy, varázslatos hangzást és játékérzetet biztosít, melynek köszönhetően ez a remek erősítő olyan, mint egy igazi inspiráló hangszer.

Zenei, kiváló érzékenységű erősítő, Tube Logic technológiával. Meleg, harapós, érzékeny, dinamikus, alkalmazkodó... általában ilyen és hasonló szavakkal jellemzik a gitárosok kedvenc, csöves erősítőjüket. A Roland Tube Logic-nak köszönhetően, ezek a kifejezések használhatók a Blues Cube Stage-re is. A 90-es években megjelent, eredeti, első-generációs Blues Cube erősítőinek hangzása jelentős fejlődésen ment keresztül, ezáltal a mai Tube Logic pontosan és minden apró részletre kiterjedően reprodukálja a klasszikus csöves cuccok interaktív viselkedését, és biztosítja azt a bizonyos varázs-tényezőt, mely által egy gitárerősítő egy egyszerű hangrendszerből igazi élő, lélegző hangszerré változik. Kiváló érzet, rendkívüli dinamika, vastag hangzás, természetes kompresszió, stb. . minden, amit szeretünk a jól beállított vintage, csöves erősítőkben, az megvan a Blues Cube-ban is.

Színpadra termett erősítő profiknak. A színpadi használatra tervezett Blues Cube Stage teljesítménye 60-watt és egy speciális ehhez az erősítőhöz tervezett, custom 12-incses hangszórót tartalmaz, mely harmonikusan dolgozik együtt a Tube Logic rendszerrel. A nyírfa furnérlemezből készült, nyitott hátú láda, természetes akusztikai rezgést biztosít a szóló és zenekari játékhoz egyaránt.

Clean, Crunch és Dual Tone. A Blues Cube Stage két független csatornával rendelkezik - az egyik a tiszta, a másik a crunch hangzáshoz. Mindegyik csatornához külön Boost és Tone kapcsolók tartoznak a hangkarakter formálásához. A Clean (tiszta) csatorna egyetlen hangerő szabályzójával, természetes, csöves, telt hangzást tekerhetünk be, minél feljebb tekerjük, annál inkább harap az erősítő. A Crunch csatorna esetében külön Gain szabályzó található, mellyel a torzítás mértékét állíthatjuk be. Egyetlen gomb megnyomásával elérhető a különleges Dual Tone mód, mellyel összekeverhetjük a tiszta és crunch csatornákat, és különleges gazdag hangzást kapunk. Továbbá a Blues Cube, éppúgy, mint a csöves erősítők imádja a kispedálokat, így bátran elé köthetjük kedvenc Gain pedáljainkat.

Vastag, nyitott hang bármilyen hangerőn. Minden csöves gitárerősítő felhasználó tudja, ahhoz, hogy az erősítő énekeljen, bizony alaposan meg kell hajtanunk, hogy ?szenvedjenek? a végfok csövek. Ennek egyetlen hátulütője, hogy oltári nagy hangerőhöz jutunk, ami igazából csak nagy színpadra való - persze ez soha nem tartotta vissza a gitárosokat, a gitár egyen hangos! A Tube Logic-nak köszönhetően a Blues Cube autentikusan adja vissza azt a komplex torzítás karakterisztikát, mely a végfok csövek és a kimeneti trafó kölcsönhatásából ered, és ami által az összhangerő növelésével a hangzás egyre gazdagabbá, a játékérzet pedig egyre dinamikusabbá válik. A Blues Cube változtatható teljesítmény szabályzójával viszont elérhetjük ugyanezt a zenei, kihajtott sound-ot bármilyen szituációban, alkalmazkodva a környezethez, lehet az próbaterem, zenei klub, vagy akár stúdió.

Nem igényel karbantartást sem az erősítő sem a gerinced. A Blues Cube modern felfogása kiküszöböli a színpadi használatra is elegendő teljesítményű csöves erősítők két legnagyobb hátulütőjét - a csöves erősítők elképesztően nehezek, ki vannak téve a rezgésekből fakadó meghibásodásnak és a kiváló állapot fenntartása érdekében gyakori csőcserét és egyéb karbantartást igényelnek. Ezzel szemben a Blues Cube gyakorlatilag nem igényel karbantartást, valamint úgy lett kialakítva, hogy minden olyan ponton csökkentsük a súlyát, ahol ezzel nem befolyásoljuk a hangzást. A Blues Cube igazi csöves hangzást biztosít, ugyanakkor könnyen pakolható és nem kell aggódnunk a csövek állapota miatt!

Zengető, lábkapcsoló, és direkt felvétel készítés USB-n keresztül. A Blues Cube Stage tartalmaz egy beépített zengetőt, a hátlapon pedig található egy lábkapcsoló aljzat, így egy külső lábkapcsolóval kapcsolhatjuk a csatornákat és a Dual Tone módot. Az USB aljzaton keresztül pedig közvetlenül felvehetjük a Blues Cube Stage vastag hangját kedvenc számítógépes stúdió szoftverünkbe.


Roland Blues Cube Stage specifikáció

 • 60 Watt gitárkombó, zengető, nyitott hát, USB
 • Teljesítmény: 60 Watt
 • Hangszóró: 12"
 • Impedancia: -
 • Csövek: -
 • Csatornák száma: 12
 • Vezérlők: Clean csatorna (hangerő, kapcsolók: Boost, hangszín), Crunch kapcsoló (gain, hangerő, kapcsolók: Boost, hangszín), mély-közép-magas EQ, közös (zengető, fő hangerő), kapcsolók: teljesítmény (0,5W, 15W, 45W, Max), csatornaválasztó, Dual Tone
 • Effekt: zengető
 • Analóg csatlakozók: 2x gitár bemenet (Hi, Lo), fejhallgató kimenet, vonalkimenet
 • Digitális/kontroller csatlakozók: lábkapcsoló, USB (felvételhez)
 • Tartozék: hálózati tápkábel
 • Opciók: BOSS lábkapcsoló (BOSS FS-5L, BOSS FS-6)
 • Méret: 513 x 244 x 465 mm
 • Súly: 14 kg

Roland Blues Cube Stage Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása