Roland Blues Cube Hot British EL84 Modified gitárkombó

Gitárkombó erősítő, 30 Watt. Ingyenes szállítás!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Roland Blues Cube Hot British EL84 Modified gitárkombó
 • Roland Blues Cube Hot British EL84 Modified gitárkombó
 • Roland Blues Cube Hot British EL84 Modified gitárkombó
 • Roland Blues Cube Hot British EL84 Modified gitárkombó
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Gyártói garancia: 2 év
 • Árgarancia: Amennyiben a terméket olcsóbban és hasonló feltételekkel láttad más magyarországi boltban, akkor jelezd felénk, és mi minimum annyiért adjuk!

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de budapesti vagy egri boltunkban is átveheted.

185 900,- Ft
db Kosárba teszem

Blues Cube Hot "British EL84 Modified" Gitárerősítő

SPECIÁLIS KIADÁSÚ ERŐSÍTŐ AUTENTIKUS BRIT HANGZÁSSAL ÉS JÁTÉKÉRZETTEL

A Blues Cube Hot "British EL84 Modified" a népszerű Blues Cube Hot erősítő speciális kiadása. A Blues Cube Hot amerikai Tweed hangzásával szemben a Blues Cube Hot "British EL84 Modified" hangja az EL84 csövekkel működő, hagyományos brit kombó erősítők "Class A"-ként is ismert hangzását adja vissza. Klasszikus fekete színével a 30W-os Blues Cube Hot "British EL84 Modified" a legendás brit kombó hangzást kelti életre kompakt, koncertekre felvértezett formában.

 • A Blues Cube Hot speciálisan áthangolt verziója a klasszikus British EL84 hangzásra
 • Színpadra termett 30W-os kombó, autentikus csöves hangzással és játékérzettel
 • A Roland mindenre kiterjedő Tube Logic koncepciója garantálja a híres vintage csöves erősítők interaktív hangzásbeli viselkedését, beleértve az előerősítő és végfok csövek torzítási karakterisztikáit, tápellátás kompressziót stb.
 • Master hangerő, 3-sávos EQ és beépített Reverb, továbbá lábkapcsolóval vezérelhető Boost és Tone funkciók
 • Négy lépcsős Power Control (0.5 W, 5 W, 15 W, Max) beállítás a kihajtott hangzáshoz, bármilyen hangerőszint mellett
 • Klasszikus, hátul nyitott kialakítás, egyedi 12"-os hangszóró és népszerű formavilág az impozáns színpadi megjelenéshez
 • Helytakarékos kialakítás és könnyű súly az egyszerű szállításhoz, kompromisszumoktól mentes hangminőség mellett
 • USB kimenet kiváló minőségű hangfelvételek készítéséhez számítógéppel

A klasszikus brit komló hangzás nyomában

A Roland széles körben elismert Tube Logic koncepciója mentén a Blues Cube Hot "British EL84 Modified" azt az autentikus brit kombó hangzást kelti életre, ami legendás rock gitárosok nevével forrott össze a '60-as évektől napjainkig. Ebben az erősítőben most életre kel az összes olyan hang karakterisztika, ami népszerűvé tette ezeket a kombó erősítőket, beleértve a tiszta hangzást alacsony hangerő mellett és a krémes csöves torzítást kitekert állapotban. Az erősítő minden hangerő mellett határozott jelenléttel szól, ami tökéletesen passzol a klasszikus rock és keményebb pop stílusokhoz.

Muzikális, kifejezetten érzékeny hangzás a Tube Logic koncepció jóvoltából

Meleg, erőszakos, érzékeny, dinamikus, harapós, rugalmas - általában ilyen és hasonló szavakkal jellemzik a gitárosok kedvenc csöves erősítőjüket. Az eredeti, első generációs erősítők hangzásából kiindulva a Roland Tube Logic koncepció tökéletesen pontossággal adja vissza a klasszikus csöves erősítők összetett, rendkívül interaktív hangzását és viselkedését, ami valójában megfoghatatlan, de mégis ezáltal válik egy gitárerősítő élő, lélegző hangszerré. Kiváló játékérzet, rendkívüli dinamika, vastag hangzás, természetes kompresszió stb. - minden, amit szeretünk egy jól beállított vintage, csöves erősítőben, az megvan a Blues Cube Hot "British EL84 Modified"-ban is.

Színpadra termett erősítő profiknak

A színpadi használatra tervezett Blues Cube Hot "British EL84 Modified" 30W-os teljesítményét egy egyedileg tervezett 12"-os hangszóró adja le, mely harmonikusan dolgozik együtt a Tube Logic rendszerrel. A hátul nyitott kombó kialakítás és a népszerű rétegelt lemez ház kombinációja telt és zengő hangzást nyújt színpadon és stúdióban egyaránt.

Clean és Crunch szabályzás egyetlen gombbal

A hagyományos brit kombó erősítőkhöz hasonlóan a Blues Cube Hot "British EL84 Modified" is óriási hangtartományban képes megszólalni, ami egyetlen gombbal szabályozható. Tiszta és telt csöves hangzás alacsony hangerő mellett és egyre harapósabb megszólalás a hangerő növelésével. A Boost kapcsolóval még több Gain adható a hanghoz, a Tone kapcsolóval pedig ragyogó magas hangokat lehet előcsalni az erősítőből. Továbbá a Blues Cube Hot "British EL84 Modified", éppúgy, mint minden csöves erősítő, imádja a kispedálokat, így bátran elé köthető bármelyik kedvenc Gain pedálod.

Vastag, nyílt hangzás, bármilyen hangerőnél (Power Control)

Minden csöves erősítőt használó gitáros tudja, hogy csak nagy hangerőnél, a végfok csövek kihajtott állapotában énekel igazán az erősítő. Ennek egyetlen hátulütője, hogy oltári nagy hangerőhöz jutunk, ami igazából csak nagyszínpadra való - perszer ez soha nem tartotta vissza a gitárosokat: a gitár legyen hangos! A Tube Logic-nak köszönhetően a Blues Cube autentikusan adja vissza azt a komplex torzítás karakterisztikát, mely a végfok csövek és kimeneti trafó kölcsönhatásából ered, ami azt eredményezi, hogy a hangerő növelésével a hangzás egyre gazdagabbá, a játékérzet pedig egyre dinamikusabbá válik. A Blues Cube változtatható teljesítmény szabályzójával viszont ugyan ezt a kihajtott sound-ot alacsonyabb hangerő mellet is elérhetjük, alkalmazkodva a környezethez, legyen az próbaterem, zenei klub vagy stúdió.

Nem igényel karbantartást sem az erősítő sem a gerinced

A modern technológiák jóvoltából a Blues Cube kiküszöböl minden olyan jellemvonást, ami visszatartó lehet a csöves erősítők kapcsán. Ilyenek a súly, sérülékenység és rendszeres karbantartás. A Blues Cube gyakorlatilag nem igényel karbantartást és minden olyan ponton csökkentették a súlyát, ahol az nem befolyásolja a hangzást. A Blues Cube igazi csöves hangzást garantál, ugyanakkor könnyen pakolható és nem kell aggódni a csövek állapota miatt sem!

Effektek, lábkapcsoló és közvetlen felvétel készítés USB-n keresztül

A Blues Cube Hot beépített Reverb effekttel rendelkezik a hátlapon található lábkapcsoló aljzaton keresztül pedig pedállal válthatjuk a Boost és Tone funkciókat. Egy USB aljzat is megtalálható az erősítőn, melyen keresztül közvetlenül vehetjük fel az erősítő gazdag hangját kedvenc számítógépes stúdió szoftverünkbe.

 • Gitárkombó erősítő, 30 Watt
 • A Blues Cube Hot speciálisan áthangolt verziója a klasszikus British EL84 hangzásra
 • Színpadra termett 30W-os kombó, autentikus csöves hangzással és játékérzettel
 • A Roland mindenre kiterjedő Tube Logic koncepciója garantálja a híres vintage csöves erősítők interaktív hangzásbeli viselkedését, beleértve az előerősítő és végfok csövek torzítási karakterisztikáit, tápellátás kompressziót stb.
 • Master hangerő, 3-sávos EQ és beépített Reverb, továbbá lábkapcsolóval vezérelhető Boost és Tone funkciók
 • Négy lépcsős Power Control (0.5 W, 5 W, 15 W, Max) beállítás a kihajtott hangzáshoz, bármilyen hangerőszint mellett
 • Klasszikus, hátul nyitott kialakítás, egyedi 12?-os hangszóró és népszerű formavilág az impozáns színpadi megjelenéshez
 • Helytakarékos kialakítás és könnyű súly az egyszerű szállításhoz, kompromisszumoktól mentes hangminőség mellett
 • USB kimenet kiváló minőségű hangfelvételek készítéséhez számítógéppel

Blues Cube Hot "British EL84 Modified" Guitar Amplifier

SPECIAL EDITION AMP WITH AUTHENTIC BRITISH TONE AND RESPONSE

The Blues Cube Hot "British EL84 Modified" is a special edition version of the popular Blues Cube Hot amplifier. In contrast to the American tweed sound of the standard amp, the Blues Cube Hot "British EL84 Modified" is specially tuned to produce the voice of a traditional British combo with EL84 tubes, also known as the "class A" sound. Offered in a classic black look, the 30-watt Blues Cube Hot "British EL84 Modified" delivers legendary Brit combo tone in a compact, gig-ready combo.

 • Specially tuned version of the Blues Cube Hot with classic British EL84 sound
 • Performance-ready 30-watt combo with authentic tube tone and touch response
 • Roland's comprehensive Tube Logic design delivers the interactive tonal behaviors of famous vintage tube amps, including preamp and output tube saturation characteristics, power supply compression, and much more
 • Master volume, three-band EQ, and onboard reverb, plus footswitchable Boost for natural crunch and Tone for bright presence
 • Four-way Power Control (0.5 W, 5 W, 15 W, Max) allows for cranked-up tones at any volume
 • Classic open-back design with custom 12-inch speaker and poplar cabinet for enhanced presence on stage
 • Efficient, lightweight design provides easy portability without sacrificing tone quality
 • USB output for high-quality direct recording to a computer

Specially Tuned for the Classic British Combo Sound

Backed by Roland's acclaimed Tube Logic design approach, the Blues Cube Hot "British EL84 Modified" produces the authentic Brit combo sound made famous by numerous rock legends from the early '60s through today. At your fingers are all the tonal characteristics these amps are noted for, including glassy clean chime at lower volumes and creamy power tube distortion when cranked. And at every setting, the amp features that distinctive, cutting presence that's a perfect match for all sorts of classic rock and power pop styles.

Musical, Highly Responsive Amp Tones with Tube Logic

Warm, bouncy, responsive, dynamic, elastic...these are all terms that guitarists use to describe the satisfying experience of playing their favorite tube amps. Roland's Tube Logic accurately provides the complex, highly interactive behavior of classic tube designs in meticulous detail, providing the magical "it" factor that takes a guitar amp from a simple sound system to a living, breathing musical instrument. Great feel, distortion control with touch and volume, bloom, sparkle, power supply "sag," and more-everything that players love about a finely tuned vintage tube amp is present in abundance with the Blues Cube Hot "British EL84 Modified".

Performance-Ready Amp for Pro Players

Ready for live playing, the Blues Cube Hot "British EL84 Modified" is equipped with 30 watts of power, plus a custom 12-inch speaker that's been specially designed for maximum tonal response with Tube Logic. The open-back cabinet features poplar plywood construction for rich, acoustically vibrant tone on stage and in the studio.

Clean to Crunch with One Knob

Just like a traditional Brit combo, the Blues Cube Hot "British EL84 Modified" offers a huge range of tones from a single volume knob. You get clean, natural tube fullness and bite at lower volumes, and ever-increasing crunch as you turn up. There's also a Boost switch to add more gain and thickness, plus a Tone switch to kick in a sparkling high-range presence. And just like a vintage tube amp, the Blues Cube Hot "British EL84 Modified" loves stompboxes, allowing you to further shape your sound by hitting the amp's front end with your favorite gain pedals.

Wide-Open Sound at Any Volume

Every tube amp player knows that you really need to turn up the volume and push the output tubes to get the amp to sing at its best. The downside is that the sound simply becomes too loud for playing anywhere but the biggest stages-though that's certainly never stopped guitarists from trying! With Tube Logic, the Blues Cube authentically delivers the complex distortion characteristics of output tubes and their interaction with the output transformer, with the sound getting richer and the feel becoming more dynamically responsive as the overall volume is increased. But with the Blues Cube's variable Power Control, you're able to enjoy this musical, cranked-up tone while matching the volume to any situation, from recording to rehearsals to nightclub gigs and beyond.

Maintenance-Free and Easy on Your Back

With its modern approach, the Blues Cube eliminates the drawbacks found in all tube amps powerful enough for stage playing, namely weight, fragility, and regular tube maintenance. In contrast, the Blues Cube is basically maintenance-free, and has been carefully designed to reduce weight in every area that doesn't affect the tone. With the Blues Cube, you're able to enjoy great tube sound at every gig, but with much easier load-in and no actual tubes to worry about!

Effects, Foot Control, and Direct Recording via USB

The Blues Cube Hot "British EL84 Modified" features onboard reverb, and the rear panel is equipped with a footswitch jack for remote switching of the Boost and Tone functions. And with the USB jack, it's simple to capture the amp's rich tones directly into your favorite computer recording applications.

SPECIFICATIONS

 • Rated Power Output: 30 W
 • Nominal Input Level: INPUT: -10 dBu (1 M ohm)
 • Speaker: 30 cm (12 inches) x 1
 • Controls: POWER switch, BOOST button, TONE button, VOLUME knob, BASS knob, MIDDLE knob, TREBLE knob, REVERB knob, MASTER knob, POWER CONTROL switch, 0.5 W, 5 W, 15 W, MAX
 • Indicators: BOOST, TONE, POWER
 • Connectors: INPUT jack: 1/4-inch phone type, LINE OUT jack: 1/4-inch phone type, PHONES jack: Stereo 1/4-inch phone type, FOOT SW (TIP: BOOST, RING: TONE) jack: 1/4-inch TRS phone type, REC OUT port: USB type B, AC IN jack
 • Power Consumption: 33 W
 • Accessories: Owner's manual, Power cord
 • Options (sold separately): Footswitch: FS-5L, FS-6, FS-7
 • SIZE AND WEIGHT (EXCLUDING PROTRUSIONS): Width:433 mm/17-1/16 inches, Depth: 239 mm/9-7/16 inches, Height: 413 mm/16-5/16 inches, Weight: 12.6 kg, 27 lbs 13 oz
* 0 dBu = 0.775 Vrms

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása