Roland AX-EDGE Keytar WH nyakba akasztható szintetizátor

Nyakba akasztható szintetizátor. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Roland AX-EDGE Keytar WH nyakba akasztható szintetizátor
 • Roland AX-EDGE Keytar WH nyakba akasztható szintetizátor
 • Roland AX-EDGE Keytar WH nyakba akasztható szintetizátor
 • Roland AX-EDGE Keytar WH nyakba akasztható szintetizátor
Kifutott termék vagy jelenleg nem elérhető.

Roland AX-EDGE White leírás

Vállra akasztható szintetizátor

IRÁNY A RIVALDAFÉNY

A mai közönség látványos, dinamikus előadásokra vágyik. Előadóként elsődleges szempont, hogy a színpadról kapcsolatot tudj teremteni a közönséggel a fontos pillanatokban. Az AX-Edge egy tökéletes színpadi szintetizátor, amely több évtizedes fejlesztés eredménye a zenészek visszajelzései alapján. A hangszer karcsú, modern megjelenése személyre szabható a cserélhető oldalélpaneleknek (Edge Blades) köszönhetően, 49 teljes méretű billentyűvel és kifejezetten a vállra akasztható szintetizátort használók számára összeállított hangszínkészlettel rendelkezik.  Mindezek mellett számos olyan funkciót kínál, melyek teljes szabadságot és megbízhatóságot garantálnak játék közben a színpadon.

Tulajdonságok:

 • 49 teljes méretű billentyű (velocity és channel aftertouch)
 • 256 hang polifónia
 • 4 part + Vocoder mikrofonbemenettel
 • 320 program és több mint 500 Preset hangszín
 • 79 Part multieffekt és Part EQ típus, 79 Program multieffekt típus, valamint Chorus, Reverb, Master Compressor és Master EQ
 • A Tone Remain funkcióval a hangszínek váltása a hang akadásmentes lejátszása mellett lehetséges.
 • Ribbon Controller, Modulation Bar és Assignable Control a kifejező játékhoz
 • Akár 4 óra működés elemekkel* (vagy AC adapter)
 • Bluetooth MIDI és szerkesztő alkalmazás a vezeték nélküli hangszínlétrehozáshoz
 • Mindössze 4.2 kg (elemek nélkül)
 • Fekete és fehér színben kapható, cserélhető Edge Blade-ekkel az egyedi megjelenéshez
 • Az AX-Edge modellek kiegészítéseként egy extra Edge Blade is található a dobozban
 • Audiofájl-lejátszás külső USB memórián keresztül
 • Master MIDI kontroller hangmodulok, plugin-ek stb. vezérléséhez
 • Két kijelző az élő zenéléshez optimalizálva
 • Opcionális ST-AX2 állvány a stabil alátámasztáshoz
 • Újratölthető Ni-MH akkumulátorok esetében.

Még hangsúlyosabb színpadi jelenlét

Szóló előadóként vagy egy zenekar tagjaként a színpadi jelenlét fontos része az előadásnak. Az AX-Edge mutatós színpadi megjelenése mellett tökéletesen alkalmazkodik a zenész egyedi játékstílusához. Fekete és fehér színben kapható olyan egyedi dizájnelemekkel, mint a szürke billentyűk és a cserélhető Edge Blade-ek. Tartozékként az AX-Edge dobozában egy extra Edge Blade is megtalálható (ezüst színű a fekete modellhez és arany színű a fehér modellhez), hogy kialakítsd saját, egyéni megjelenésedet. Ezzel igazodhatsz a zenekar stílusához, vagy cserélgetheted a változatosság kedvéért is.

Kész vagy egyénileg létrehozott hangszínek a színpadra

Az AX-Edge nincs „telepakolva” megszokott Preset hangszínekkel, helyette inkább a legújabb technológiával készült hangszínekkel töltöttük meg. Ezek a hangszínek a színpadi előadásra vannak optimalizálva az átütő hangzáshoz - még hangos zenekarokban is. Külön gombok állnak rendelkezésre a kedvenc hangszínek kiválasztásához, ami gyors elérést biztosít a karakteres szólóhangszínekhez, kövér basszusokhoz, valamint minden más fontos beállításhoz, legyen szó szólózásról vagy beleolvadó zenekari kíséretről. Saját hangszínek létrehozásához Bluetooth MIDI-n keresztül, vezeték nélkül használható az AX-Edge szerkesztő alkalmazás. A Split-ek és Layer-ek alkalmazásával  igazán kihasználható a hangszer minden előnye, beleértve a rengeteg új effektet is, köztük egy Master Compressor-t és EQ-t a stúdió minőségű hangzáshoz bármilyen környezetben. A Tone Remain funkció garantálja a teljesen sima hangszínváltást, kiküszöbölve a hangok vagy effektek végének zavaró levágását.

Tartsd kézben a zenét mindkét kézzel

A hagyományos billentyűs hangszereken játszó zenészekkel ellentétben a vállra akasztható szintetizátort használók jól tudják, hogy milyen érzés közvetlenül a rajongók előtt játszani egy elsöprő erejű szólót. Amikor eljön a pillanat az AX-Edge minden képességével az előadót szolgálja, legyen szó finom zenei megoldásról vagy fékezhetetlen intenzitásról. A nyakon található vezérlőket hosszú éveken át finomítottuk a zenészek visszajelzései alapján az ösztönös használat tökéletes támogatásához, ami új magaslatokba emeli a játékot. Miközben a jobb kéz a billentyűzeten játszik, a bal kéz a Modulation sávot, nyomásérzékeny Ribbon-t és más címezhető vezérlőt kezeli a hanghajlításhoz, hangkitartáshoz, oktáv-vagy programváltáshoz - az adott stílusnak megfelelően.

Színpadra termett zenei erőmű

Egy koncertező billentyűs sok terhet cipelhet a vállán. Rengeteg hangszínért és feladatkörért vagy felelős, amelyek ráadásul gyakran a zenekar hangzásának gerincét képezik. Mindezeket szem előtt tartva az AX-Edge átgondolt funkciói a legforróbb pillanatokban is segítségedre lesznek. Az innovatív, két kijelzős rendszerrel mindig kézben tartható a hangszer kezelése, a beépített Arpeggiator és dallejátszó pedig a kíséreteket kezeli, miközben a közönségre koncentrálsz. Egy beépített Vocoder is megtalálható a hangszerben, amely együtt szólaltatható meg a belső hangszínekkel, érdekes, egyedi háttérvokálokhoz, illetve funky és retro szólókhoz.

Modern kényelem

Lenyűgöző kinézete és hangszínkészlete mellett az AX-Edge számos praktikus tulajdonsággal támogatja a mai zenészek igényeit. The USB memória funkcióval a hangszer minden beállítása elmenthető, ami megvéd minden adatvesztéssel járó esetleges katasztrófától. Használható master-kontrollerként is rack-es modulok vagy plugin szintetizátorok vezérléséhez. Továbbá a Bluetooth MIDI-nek és elemes tápellátásnak köszönhetően akár 4 órán keresztül használható vezeték nélkül, ami eloszlatja az összes aggodalmat a színpadon.

*Újratölthető Ni-MH akkumulátorok esetében.


Roland AX-EDGE White specifikáció

 • Nyakba akasztható szintetizátor

Roland AX-EDGE White Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása