M-Audio M-track 2x2 interfész/hangkártya

USB audio interfész, 2 be/ki, 24 bit/192 kHz. Ingyenes szállítás!!
 
4 / 6 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • M-Audio M-track 2x2 interfész/hangkártya
Kifutott termék vagy jelenleg nem elérhető.

M-Audio Mtrack 2x2 leírás

M-Audio M-Track 2x2 Audio Interface

Az M-Track 2X2 egy olyan könnyen használható, intuitív audio interfész, ami segítségével stúdió minőségű felvételeket készíthetsz, kristály tiszta 24-bit/192 kHz minőségben. A hangkártya a legújabb fejlesztésű magas jel-zaj arányú előfokokkal és eredeti A/D konverterekkel büszkélkedhet, mindezeket egy elegáns, csúcs minőségű fémházba építve, nagyméretű hangerő szabályzóval a közepén.

Az M-Track 2X2 segítségével egyszerre 2 csatornát rögzíthetünk, ezek közül az első egy XLR/TRS kombó bemenet, ami a hátsó panelen található. Ezen kívül találunk még egy teljesen új hangszer bemenetet is a front panelen, ami érzékenysége és impedanciája úgy lett kalibrálva, hogy tökéletes gitár és basszusgitár felvételt készíthessünk egyenesen az interface-re csatlakozva.

Standard USB vagy USB-C porton keresztül köthetjük össze Mac vagy PC számítógépünkkel, az ehhez szükséges kábeleket megtaláljuk a csomagban.

A prémium nagy sebességű USB kapcsolat és az USB/Direct balance potméter segítségével minimalizálhatjuk a bemeneti késést, így zero latency-vel monitorozhatjuk hangforrásainkat felvétel közben, ezzel jelentősen megkönnyítve a rögzítés folyamatát.

A professzionális hangminőség, könnyű használhatóság és a mellékelt szoftver csomag együttes segítségével minden rendelkezésedre áll egy jó hangfelvétel készítésére, ezért az M-Track 2X2 az egyetlen tökéletes választás a szóló előadók számára.

Kristály tiszta hangminőség

A legújabb professzionális minőségű Crystal Preamps előfokok jóvoltából soha nem volt még ilyen egyszerű a jó minőségű jel rögzítése. Az M-Audio C-Series minden egyes családtagjában ilyen előfokokat találunk. A Crytal Preamps a kezdetektől fogva egy részletgazdag, alacsony zajszintű felvételi lehetőséget kínál a zenészek és producerek számára, ami garantálja, hogy a maximumot hozd ki a mikrofonodból, és hogy úgy rögzítsd zenédet, ahogy azt szeretnéd. A dinamikus mikrofonokon kívül a +48V phantom power kapcsoló segítségével jó minőségű kondenzátor mikrofonokat is használhatunk.

Ultra hordozható stúdió minőségű rögzítés

Az M-Track 2X2 interfészben található A/D convertereket úgy alkottuk meg, hogy játékod minden egyes apró részletét rögzítheted segítségükkel, a 24 bit-es felbontásnak köszönhetően pedig kivételes a felvétel dinamika tartománya is. Ezen felül a mintavételi frekvenciát akár 192 kHz-re is állíthatjuk, így teljesen tiszta, valósághű jelet rögzíthetünk.Akár demót vagy végleges sávokat vennél fel, az M-Track 2X2 azt a minőséget nyújtja számodra, amire igazán szükséged van, mindezt egy rendkívül könnyen szállítható, felhasználóbarát felületen, strapabíró kivitelben.

Az M-Track bármilyen projekttel megbírkózik

Az M-Track 2X2 segítségével 2 csatornát rögzíthetünk a szimmetrikus XLR/TRS kombó bemeneti csatlakozón, illetve az új TRS hangszerbemeneten keresztül, mindezt stúdió minőségű 24-bit/192kHz felbontással.A flexibilis kombó bemenet használatával bármilyen jelforrást csatlakoztathatunk, legyen szó mikrofonról, vagy vonal szintű eszközről, valamint tökéletesen és tisztán rögzítheted gitárod vagy basszusgitárod DI-jelét, köszönhetően az erre a célra kialakított érzékenységű és impedanciájú hangszerbemeneteknek.

Korszerű, magas sebességű, Zero Latency felvétel.

Az M-Track 2X2 beüzemelésénél nincs egyszerűbb; telepítsd a driver-t, csatlakoztasd Mac-edhez, vagy PC-dhez standard USB-n, vagy USB-C porton keresztül, és már készen is állsz a felvételre. A nagy sebességű USB-C kapcsolat és az USB/Direct Balance szabályzó, valamint a monitorozás késését garantáltan nélkülöző M-Track 2X2 segítségével már csak arra kell koncentrálnod, ami igazán fontos: a tökéletes előadásra!

Tulajdonságok

 • 24 bit-es / 192 kHz-es mintavételi frekvencia a profi felvétel és lehallgatás érdekében
 • Gyors USB kapcsolat, zero-latency monitoring az USB/Direct potméter segítségével
 • A csomagban USB és USB-C kábel is található
 • XLR/TRS kombó bemenet, TS instrument bemenet
 • Sztereó TRS kimenet, fejhallgató kimenet, független hangerő szabályzókkal
 • Strapabíró fémház, nagy középső hangerőszabályzó, könnyű hangerő beállítási lehetőség
 • Mellékelt szoftver csomag: Steinberg Cubase LE, AIR Creative FX Collection (20 világszínvonalú FX AU/VST plugin, amiket már a Pro Tools-nak köszönhetően jól ismerünk), AIR Mini Grand, AIR Strike, AIR Xpand!2
 • Méretek: 15.2 cm x 7.1 cm x 19.8 cm
 • Súly: 0.98 kg

M-Audio Mtrack 2x2 specifikáció

 • USB audio interfész, 2 be/ki, 24 bit/192 kHz
 • Analóg bemenetek: kombinált XLR/Jack mikrofon/vonal bemenet, hangszer bemenet (Jack)
 • Analóg kimenetek: sztereó vonalkimenet, fejhallgató kimenet, hangerővel
 • Digitális csatlakozók: USB
 • Csatorna funkciók: gain (érzékenység)
 • Egyéb funkciók: hangerő, fejhallgató hangerő, USB/Direct arány potméter, +48V fantomtáp
 • Kijelző: Clip szint LEDsor
 • Mintavétel: 24-bit/192 kHz
 • Frekvencia átvitel: 20 Hz - 20 kHz
 • Tartozék: USB-C - USB-C és USB-C - USB-A kábel, szoftverek (letölthető): Steinberg Cubase LE, AIR Creative FX Collection (20 world-class FX AU/VST plugins as made famous by Pro Tools), AIR Mini Grand, AIR Strike, AIR Xpand!2
 • Méret: 152 x 71 x 198 mm
 • Súly: 0,9 kg

M-Audio Mtrack 2x2 Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása