Korg Kaoss Pad KP3+ effekt sampler

Real-Time effekt sampler. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Korg Kaoss Pad KP3+ effekt sampler
 • Korg Kaoss Pad KP3+ effekt sampler
 • Korg Kaoss Pad KP3+ effekt sampler
 • Korg Kaoss Pad KP3+ effekt sampler
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Gyártói garancia: 2 év
 • Árgarancia: garantáljuk a legolcsóbb árat! Részletek

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de budapesti vagy egri boltunkban is átveheted.

119 900,- Ft
db Kosárba teszem

Korg Kaoss Pad KP3+ leírás

Egy Real-Time effekt és egy Sampler - a legújabb effektekkel és Sampling funkciókkal

A Kaoss Pad sorozat készülékeit érintőfelület segítségével vezérelheti. A 2006-ban megjelent KP3 tulajdonságainak, effekt programjainak és mintavételezési lehetőségeinek köszönhetően a zenészek és DJ-k kedvelt eszközévé vált.

Az elmúlt hét évben jelentősen fejlődtek a Dance és az EDM zene alapvető hangzásai, és azok az effektek is, amelyekkel előállítják ezeket. A KP3+ effekt kombinációi számtalan műfaj és felhasználás legfontosabb alkotórészét képezik, és mindig a legújabb irányvonalat követik.

A KP3+ egy teljesen újratervezett effektegység, mely 2013 és a távolabbi jövő hangjait szolgáltatja.

Áttekintés:

Az érintőfelülettel valós időben vezérelheti az effekteket

Összesen 150 effekt, DJ mixelőknek és hang-dizájnereknek ideális. 42 új tipusú effekt, ezek között:

- Vinyl Break lemezjátszó szimulátor

- Ducking Compressor - a Backbeat-ek kiemelésére

- Új tervezésű Looper, melynek segítségével szabadon kezelheti a Loop-okat

- DJ játék közben a szünetekhez használható effektKiváló mintavételezési funkciók: számtalan olyan funkció, melyeknek köszönhetően sokkal hatásosabb lesz az előadás

FX Release funkció, mely a zengés vezérlésével természetesebb lecsengést produkál

Mute funkció, mely elvágja a bemenő jelet, és a kimeneten csak az effekt hang marad meg

Pad Motion funkció, melynek segítségével felveheti és reprodukálhatja a használt effektet

Praktikus funkciók, melyeket élő előadás közben is könnyen használhat:

nyolc program memória, melyekkel gyorsan válthatja az effekteket

Hold funkció, mely kitartja az effekt hangot

Tempó beállítás a BPM, Tap Tempó, vagy a BPM gomb segítségével

Pad LED-ek, melyek més a sötétben is jól láthatók

A kiváló képességeket kiegészítő lehetőségek:

USB MIDI, hogy teljes értékű MIDI kontrollerként használhassa

A hangminta adatokat SD/SDHC kártyán tárolhatja

Külön Editor szoftver a hangminta adatok és a beállítások kezelésére

Az effektek valósidejű vezérlése az érintőpad segítségével: az érintőpad kézre álló kialakítása és elképesztő rugalmassága révén a Kaoss érintőpad ujjal történő simításával, megérintésével és megnyomásával a Kaoss Pad 3+ használói könnyen vezérelhetik a többszörös effekteket és paramétereket. E figyelemreméltó kialakításnak köszönhetően könnyen és összetett módon szabályozhatja az effekteket, ami egy hagyományos effekt egység esetében lehetetlen lenne.

Összesen 150 effekt, melyek ideálisak mind Remix, DJ vagy élő zenei felhasználás, mind pedig stúdióbeli használatra. A KP3+-nak olyan új effekt programjai vannak, amelyeknek köszönhetően még a Kaoss Pad sorozat többi tagjához képest is különleges. A KP3+ összesen 150 programot tartalmaz, 22-vel többet mint a KP3.

Azon a 108 effekten kívül, amelyet a KP3-ból hoztak át és amely magába foglalja például a szűrőket, a Delay és Reverb effekteket, a rövidke hangdarabkákat tároló és ismételgető Grain Shifter-t, és egy Vocoder-t is, a készülékben 42 új vagy továbbfejlesztett effekt található. Ezek a legmodernebb Dance Music igényeit is kielégítik, hiszen ezek között olyan, a Kaoss Pad Quad számára nemrég kifejlesztett effekteket is megtalálhat, mint például a Looper, a Vinyl Break és a Ducking kompresszor.

A Vinyl Break, mely a lemezjátszó hangját utánozza: könnyen előállíthatja a lemezjátszó szkreccselés vagy a Record-Stop hangját. Az alapmódú Mod.1 Vinyl Break-en kívül a KP3+ az új Mod.2 Break Reverb-et is tartalmazza, amely az effektet zengetéssel egészíti ki. A LoP.2 Break Looper és a LoP.8 Loop Breaker effektek az említett effektet a Looper-rel kombinálják.

A Duck kompresszor, mely kihangsúlyozza a Backbeat-eket: egy "Side-Chain" effekt segítségével kihangsúlyozhatja a lábdob Backbeat-jét. A Mod.8 Ducking Compresszoron kívül a KP3+ egy új rEV.1 Pump Reverb-et is tartalmaz, amely zengetést ad a hanghoz. Ha a dinamikusan változó zengetést a BPM-mel szinkronizálja, levegőssé teheti a zenét.

Az új kialakítású Looper segítségével szabadon alakíthatja a loopokat. A jobb használhatóság érdekében a Looper-effektet úgy módosították, hogy már az érintőpad megérintésének pillanatától kezdve Loop-olhatja a hangot. A meglévő programokat jelentősen továbbfejlesztették. Például, ha megmozdítja az ujját, hogy ezzel a Loop-ban megváltoztassa a leütések számát, az idő megváltozása után azonnal kvantálás történik. Számos új program is van, mint például a LoP.4 Freeze Looper, a LoP.6 Shuttle Looper, és a LoP.7 Slice Looper, ez utóbbival pontos darabokra oszthatja fel a frázist és a megadott helyen Loop-olhatja.

Effektek szünetekre és elhalkulásokra. Az új effektek közé tartozik a dLY.2 Echo Break és a rEV.3 Reverb Break, amelyek elnémítják a bejövő hangot és Delay-t vagy Reverb-et állítanak elő. Ezekkel a DJ munka során nagyon jól lehet Break-eket készíteni.

A Synth Sound effekteket Break alatt érdemes használni, ezek szintén naprakészek, megfelelnek a legfrissebb Dance Music igényeknek. Az új hangszínek közé tartozik a Syn.3 Pump Noise (egy Side-Chain effekt által előállított, rezonancia nélküli zaj) , valamint a Syn.4 Lofi Synth és a Syn.9 Resonator.

További új effekt az FL.16 Center Canceler, amely részlegesen kiveszi az éneket a zenéből (Vocal Canceller), az LFO.1 Jag Filter, amely egy Non-Resonant szűrővel vágja a hangot, a dLY.5 One Delay, amelyet például a Hip-Hop stílusnál használnak, és a Grn.6 Stutter Grain, amely egy Grain Shifter-ből és egy Looper-ből áll. Teljesen új az X-tengely és az Y-tengely paraméter kijelölése és azok polaritásának beállítása. Mindezeken kívül a hangszínkészlet kitűnő szintetizátor hangzásokkal lett kiegészítve, és olyan effektekkel, amely a mai trendeket képviselve távlatokat teremtenek.

Egyszerűen használható mintavételezési funkció A KP3+-at tökéletesített hangmintavétel jellemzi, mely sokféle effekt és hangminta használatát teszi lehetővé. A négy hangminta bankba egyenként akár 13 másodperc hosszúságú hangmintát is rögzíthet, melyeket azután One-Shot-ként vagy Loop-ként játszhat le. A KP3+ olyan funkciókkal is rendelkezik, mint a kezdőpont igazításának lehetősége, amely segítségével egy félütemnyi eltolódást beállítva "duplázó" effektet állíthat elő. Az új Slide funkcióval a Loop-minta szerkesztésével teljesen új frázisokat készíthet. Az újramintavételezési funkció (Resampling) lehetővé teszi, hogy egy hangmintát effektezzen, majd ismét felvegyen.

A mintákat - az adott helyzetnek megfelelően - négyféleképpen lehet indítani. A LEVEL szabályzóval vagy az érintőpad segítségével a hangminta bankok nagyságát be lehet állítani, akár együtt, akár külön-külön is.

Hasznos funkciók: FX Release, Mute, Pad Motion: amikor az ujját elemeli az érintőpadról, az FX Release funkció automatikusan Delay-t generál, ezáltal az effekt finoman halkul el. A Mute funkció elnémítja a bemenő hangot, de a Reverb vagy más effekt hang kitartva marad. Ha gyorsan be-, majd kikapcsolja, a funkció Transzformer-ként is használható. A Pad Motion funkció lehetővé teszi, hogy felvegye és visszajátsza az ujj mozgását az érintőpadon.

További kiegészítő funkciók: Program Memory, Hold, Pad LED. A nyolc Program Memory-ba mentett


Korg Kaoss Pad KP3+ specifikáció

 • Real-Time effekt sampler
 • Az érintőfelülettel valós időben vezérelheti az effekteket
 • Összesen 150 effekt, DJ mixelőknek és hang-dizájnereknek ideális.
 • 42 új tipusú effekt, ezek között: Vinyl Break lemezjátszó szimulátor, Ducking Compressor - a Backbeat-ek kiemelésére, új tervezésű Looper, melynek segítségével szabadon kezelheti a Loop-okat, DJ játék közben a szünetekhez használható effekt

Korg Kaoss Pad KP3+ Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása