KHDK Dark Blood torzító gitárpedál

Gitár torzító pedál. Ingyenes szállítás!!
 
4.3 / 2 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • KHDK Dark Blood torzító gitárpedál
 • KHDK Dark Blood torzító gitárpedál
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 2 év

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

101 000,- Ft
db Kosárba teszem

KHDK Dark Blood leírás

Dark Blood Kirk Hammett torzító pedál

"Szeretem ezt az effektpedált, ez hallható a teljes új albumon." – Kirk Hammett, Metallica
Óriási volt idén az első KHDK pedál piaci bevezetésének a sajtóvisszhangja – sok európai szakmagazinnál címoldalra került a David Karon és a Metallicás Kirk Hammett által alapított cég. Miután az első négy KHDK modell (No. 1 Overdrive, No. 2 Clean Boost, Scuzz Box Fuzz, Ghoul Screamer) inkább vintage jellegű volt, most az új Metallica album megjelenésével egyidejűleg bemutatták a KHDK első "igazi" Kirk Hammett signature pedálját.

Dark Blood

A Dark Blood a csöves erősítőkre jellemző megalkuvás nélküli, agresszív torzítással a KHDK "legkomiszabb" torzítója. A Kirk Hammett-tel szoros együttműködésben kifejlesztett pedál telt, valódi csöves high-gain hangzást produkál, erősen hangsúlyozott közepekkel.

A Dark Blood egy tisztán beállított erősítőnek is jól artikulált, sötétebb tónusú karaktert ad, ideális utazó cucc, és jó barátságban van bármilyen erősítővel, vagy modellező cuccal. A magas gain tartalékoknak és az agresszív dinamikának köszönhetően ez a pedál alap cucc minden gain imádó zenésznek, tökéletes a tenyérrel tompított riffekhez, és a sírva üvöltő szólókhoz egyaránt.

Technológia

A Dark Blood a KHDK pedálok eredeti áramkörére épül, kombinálja a hagyományos tranzisztoros és a MOS-FET technológiát. Ahogy az a metál torzítókra általában jellemző, itt is erőteljes magas erősítést iktattak be az áramkörbe, Dark Blood sound dögösebbé tételére.

Kezelőszervek

A DOOM gombbal a torzító előtti hangszínszabályzásba nyúlhatunk bele, vagyis adagolhatjuk, hogy mennyi mély jelenjen meg a torzított hangszínben. A szabályozható tartomány a feszes mélyektől egészen a hosszú lecsengésű, folyékony, szólóra alkalmas mélyekig terjed.

A GATE szabályzóval a nem kívánatos háttérzajokat szűrhetjük ki. A GATE a keményen erősített jelet tovább engedi, miközben a halkabb "brummot", vagy sziszegést blokkolja. Ha az óramutatóval megegyező irányba tekerjük a GATE gombot, akkor csökkenti a zajt, de kevésbé erősített jelnél kerüljük a GATE használatát, mert rossz hatással van a hangkitartásra.

A GAIN potival a bemenő jel erősítését állíthatjuk. Az alacsonyabb érték a pengetésre érzékeny, kiváló dinamikájú hangzást, a magasabb érték pedig masszív, overdrive-os hangzást eredményez.

A TREBLE szabályzó passzív, természetes hangzású alul áteresztő szűrő. Vágja a magasakat, és széles frekvencia tartományban működik. Az óramutatóval megegyező irányban a jel nyersebb és agresszívabb lesz, és nagyon jól érvényesül anélkül, hogy bántóan élesen hangzana. Az óramutatóval ellenkező irányban a magas hangtartomány csökken, a hangzás melegebb és lágyabb lesz anélkül, hogy tompulna.

A VOLUME gomb vezérli az effektpedál kimeneti hangerejét. Figyelem, magasabb beállításoknál a Dark Blood rendkívül masszív kimeneti teljesítményt nyújt. Ez az effektpedál tényleg HANGOS!

A LO/HI kapcsolót a GAIN szabályzó áramköréhez kötötték be, és két fokozatban kapcsolja az erősítést. A LO állás inkább kísérő játékhoz ajánlott, míg a HI több telítettséget, és hosszabb hangkitartást eredményez.

Az új Kirk Hammett DARK BLOOD pedálok az USA-ban készülnek.


KHDK Dark Blood specifikáció

 • Gitár torzító pedál

KHDK Dark Blood Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása