Boss SY-300 gitár szintetizátor

Gitár szintetizátor effekt, hagyományos 6,3-as jack bemenet. Ingyenes szállítás!!
 
5 / 2 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Boss SY-300 gitár szintetizátor
 • Boss SY-300 gitár szintetizátor
 • Boss SY-300 gitár szintetizátor
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 3 év

  Roland / Boss garancia: https://tinyurl.com/rolandgari

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de XIII. kerületi budapesti boltunkban is átveheted.

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

324 400,- Ft
db Kosárba teszem

Boss SY-300 leírás

Boss SY-300 gitár szintetizátor: kapd fel kedvenc gitárodat és merülj el a hangszín-készítés izgalmas világában az SY-300 gitár szintetizátorral. Az SY-300 bármilyen gitárral azonnal használható, speciális hangszedő nélkül - csak bedugjuk a normál 6,3-as jacket és már játszhatunk is. A forradalmian új BOSS technológiának köszönhetően, a vastag, analóg stílusú polifonikus szintetizátor hangszínek zéró késéssel szólalnak meg, jelentősen kibővítve saját hangszerünk természetes kifejezőerejét és jól ismert játékérzetét. Továbbá szintetizátor szűrők, erősítők és LFO-k használatával is formálható a normál gitárhang, így akár korábban soha nem hallott hangzásokat is életre kelthetünk. A különleges lead (szóló) hangszínektől, a vastag, újszerű hangzások megszólaltatásáig, az SY-300 az inspiráció és kreativitás kiaknázatlan területeit tárja fel számunkra zenélés közben.

A Boss SH-300-zal most minden eddiginél egyszerűbben elérhető a BOSS legendás gitár szintetizátor technológiája. Míg a többi szintetizátor termékeinkhez egy speciális GK pickup és egy 13 érintkezős kábel is szükséges, az SY-300 bármilyen gitárral használható, hagyományos, 6,3-as jack dugóval ellátott kábelen keresztül. Az ultra-gyors DSP és a BOSS mérnöki csapatának technológiai újításai lehetővé teszik, hogy az SY-300 lenyűgöző szintetizátor varázsa valósidőben, zéró jelkéséssel szólaljon meg. Ez annyit jelent, hogy megmarad a gitáron megszokott, természetes játékérzet, ami szabaddá teszi zenélést, mivel nincs szükség a játéktechnika módosítására.

A Boss SY-300 hanggenerátora hatékony, polifonikus szintézist alkalmaz, három független szekcióval, ami az új hangzások korlátlan tárházát biztosítja. Éppúgy, mint egy klasszikus analóg szintetizátor mögött álló billentyűs, a beépített szintézis paraméterek segítségével szabadon és kreatívan építhetünk fel új sound-okat - válasszunk a különféle hullámformák közül, módosítsuk azokat a szűrő, erősítő és hangmagasság vezérlők tekerésével, moduláljuk a hangot az LFO-val és rétegezzünk egymásra oszcillátorokat a gazdag, összetett hangzások érdekében. A készülék rendelkezik egy beépített step szekvenszerrel (tap tempó vezérléssel), mely lehetővé teszi dinamikus dallamok és arpeggio-k megszólaltatását, akár egyetlen gitárhang lefogásával is. A remek Blender funkció pedig azonnal bekeveri és párosítja a szintetizátor beállításokat más patch-ekről, új, inspiráló hangszínek felfedezéséhez, mindenfajta nehézség nélkül.

A lenyűgöző szintetizátor hangszíneken túl, az SY-300 hanggenerátorával a legkülönbözőbb módokon formálható meg a normál gitárhang. Szűrük alkalmazásával az alap tonalitás módosítható, miközben az erősítő paraméterekkel a hangindítás és hanglecsengés befolyásolható. Mindezek után mozgást vihetünk a hangba az LFO szekcióval, vagy összetett, ritmikus hanghatásokat is létrehozhatunk a step szekvenszer segítségével. Ezekkel a hatékony vezérlőkkel új utak nyílnak meg előtted a különleges, kreatív hangzások irányába, a csupán árnyalatnyi hangszín változásoktól egészen a földöntúliig.

Az effektek fontos szerepet töltenek be a sound design területén, és az SY-300 kínálta lehetőségek segítségével igazi elszállós hangzásokat kreálhatunk. Négy effektprocesszor használható egyszerre, melyek mindegyike számos effekt típust kínál, beleértve az Overdrive, Distortion, Slow Gear, Isolator, Slicer effekteket és sok mást. Vannak kombinált típusok is, mint a Chorus és Delay vagy a Delay és Reverb. Az effektekkel a szintetizátor hangok, a közvetlen gitárhang, vagy akár a kettő egyszerre is processzálható - ez csak rajtad áll.

A Boss SY-300 vezérlése rendkívül egyszerű. A négy beépített lábkapcsoló használatával kikerülhetjük (bypass) a szintetizátor hangszíneket, patch-eket válthatunk és patch-enként három kiválasztott paramétert vezérelhetünk. Szükség esetén, két külső lábkapcsoló és egy expression pedál is csatlakoztatható a valós idejű vezérlési lehetőségek kibővítéséhez. A Thru kimeneten keresztül a száraz (dry) gitárhang közvetlenül kiküldhető pedálokra vagy erősítőre, illetve a Return csatlakozóval együtt effekt loop-ként is használható. A dupla kimenet párok (Main és Sub) különböző jel-utak kijelölését teszik lehetővé a csatlakoztatni kívánt készülékeknek megfelelően, a MIDI In és Out/Thru aljzatokon keresztül pedig kapcsoló-rendszerek, dobgépek és más MIDI berendezések szinkronizálása lehetséges.

A Bos SY-300 rendelkezik egy USB audió interfésszel, amely audió sávok közvetlen rögzítését biztosítja egy számítógépre telepített zenei szoftverrel. Felvehetjük az SY-300 szintetizátor és effekt hangszíneit, vagy szimplán csak monitorozhatjuk ezeket a száraz (dry) jel felvételekor. Ezután a jelet visszaküldhetjük az SY-300-ra és újra processzálhatjuk a hangot a kívánt hangzás eléréséhez. A DAW szoftverről más sávokat is kiküldhetünk az SY-300-ra és processzálhatjuk azokat a készülék saját szintetizátor hanggenerátorával vagy effektezést is végezhetünk, új hangzások létrehozásához. Továbbá az SY-300 USB-n keresztül történő csatlakoztatása lehetővé teszi patch-ek létrehozását és rendszerezését a BOSS Tone Studio szoftverrel, valamint új patch-ek letöltését a BOSS Tone Central weboldalról.


Boss SY-300 specifikáció

 • Gitár szintetizátor effekt, hagyományos 6,3-as jack bemenet

Boss SY-300 Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása