Boss SDE-3000EVH Dual Digital Delay pedál - HIÁNYCIKK

A BOSS és EVH egyesíti erejét, hogy elhozza számodra a legendás Eddie Van Halen Dual Delay hangzást. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Boss SDE-3000EVH Dual Digital Delay pedál - HIÁNYCIKK
 • Boss SDE-3000EVH Dual Digital Delay pedál - HIÁNYCIKK
 • Boss SDE-3000EVH Dual Digital Delay pedál - HIÁNYCIKK
 • Boss SDE-3000EVH Dual Digital Delay pedál - HIÁNYCIKK
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 2 év

  Roland / Boss garancia: https://tinyurl.com/rolandgari

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

232 100,- Ft
db Kosárba teszem

Boss SDE-3000EVH leírás

Az EVH és a BOSS egyesítik erőiket, hogy elhozzák számodra az SDE-3000EVH Dual Digital Delay-t, amely hűen adja vissza Eddie Van Halen hatalmas, három ládás színpadi gitárhangzását. A régi, rackbe szerelhető Roland SDE-3000 delay alapján, ez a nagy teljesítményű processzor két teljes funkcionalitású SDE-3000-et alkalmaz egyetlen lábpedálban, és széleskörű csatlakozási lehetőséget kínál Eddie gitár-felszereléséhez hasonló wet/dry/wet összeállításhoz. Továbbá EVH által kiválasztott nyolc preset, a jelenlegi delay készülékeiből származó pontos beállításokkal, melyek lehetővé teszik, hogy megtapasztald a mester jellegzetes delay hangzását a saját összeállításoddal.

Eddie Van Halen és az SDE-3000

Eddie Van Halen minden idők egyik legkiválóbb és legmeghatározóbb gitárosa, könnyed muzikalitással, lendületes előadásmóddal és ördögi technikával, melyek rengeted inspirációt nyújtnak a következő generációk számára. Eddie csodálatos gitárhangzása szintén legendás, és karrierje során folyamatosan finomította az erősítő- és effektválasztásait, hogy a lehető legjobb hangszínt érje el.

A Roland SDE-3000 delay effekek tökéletesek voltak az egyedülálló wet/dry/wet koncertösszeállításához, gazdag, csúcsminőségű hangzást és különleges késleltetési paramétereket biztosítva, amelyek lehetővé tették számára, hogy az igényeinek és elképzeléseinek megfelelően alakítsa a hangzását. Hosszú évek SDE-3000 használata után a mindig ambiciózus és tettre kész Eddie megpróbálta rivális termékekkel tovább javítani a hangzását. De soha nem talált még egy olyan delay effektet, amely jobban működött volna, így a két SDE-3000 hosszú pályafutása során a színpadi felszereléseinek alapvető eleme maradt.

„Körülbelül két hétig tartó folyamaton mentünk keresztül, amely során sok delay terméket hasonlítottunk össze. Végül azonban Ed az SDE-3000 készüléket találta a legjobbnak". – Matt Bruck, EVH menedzsere 

 EVH és a BOSS egyesített erővel létrehozzák az SDE-3000EVH-t

Az EVH továbbviszi Eddie örökségét, megosztva a gitárfelszerelésekkel kapcsolatos fantáziadús ötleteit más zenészekkel szerte a világon. Néhány évvel ezelőtt az EVH és a BOSS elkezdett tárgyalni arról, hogy elérhetővé tegyék a művészlegenda vintage SDE-3000 effektekkel kapcsolatos jellegzetes megközelítését mindenki számára.

Az EVH és a BOSS szorosan együttműködtek az SDE-3000EVH fejlesztésében, hogy elérjék Eddie személyes delay hangzásának teljes hitelességét. Számos tesztpedált készítettünk az EVH csapatának, amelyeket aprólékosan összevetettünk a gitáros beállításaival és hangjaival a híres 5150 stúdiójában. Hosszú tesztelési és egyeztetési folyamat után büszkén mutatjuk be a kész terméket, amely hűen adja vissza Eddie beállításainak jellegzetes hangzásait, ráadásul EVH csíkokkal díszítve.

Ed mindig kíváncsian figyelte, hogy mit csinálnak az emberek az általa alkotott dolgokkal. Úgy gondoltuk, jó lenne megörökíteni ezt az egyedi delay megközelítését, és hagyni, hogy mások is ihletet merítsenek belőle. – Matt Bruck

 Eddie Van Halen Delay összeállításának reprodukálása

Az eredeti SDE-3000 egy monó delay effekt volt, ezért Eddie két egységet használt egyedi beállításokkal, hogy elérje a kívánt hangzást. Az SDE-3000EVH két SDE-3000 effektet egyesít egy pedálban, valamint egy előre beállított EVH bankot, amely lehetővé teszi a két delay összes beállításának elérését egyetlen érintéssel.

Egyszerű wet/dry/wet konfiguráció

Eddie az 1990-es évek elején úttörőként vezette be a háromládás wet/dry/wet összeálítást, a középső ládánál egyetlen erősítőből származó dry jelút használatával, a bal és jobb oldali ládák esetében pedig csak wet delay effektekkel erősítve a széles, többdimenziós hangzás érdekében. Az SDE-3000EVH több kimenetével és sokoldalú útválasztási módjaival lehetővé teszi, hogy ezt a beállítást saját erősítőddel is létrehozhasd.

Amikor Ed tudomást szerzett a wet/dry/wet lehetőségről és alkalmazni kezdte saját felszereléseivel, a legnagyobb hangdimenziót sikerült elérnie, olyan mélységgel, amely korábban elképzelhetetlen volt. – Matt Bruck

Gyári EVH beállítások egyetlen érintéssel

Az SDE-3000EVH nyolc EVH preset-et tartalmaz, amelyek egy dedikált panelkapcsolón keresztül érhetők el. Az első négy preset a wet/dry/wet beállításhoz készült. Ezek Eddie tényleges beállításai, melyeket koncerteken hansznált. A következő négy preset ugyanazt a hangzást adja, egy szabványos sztereó erősítőhöz igazítva.

Az EVH pteset-ek pontosan olyanok, mint az Eddie rackjének beállításai. Nincs különbség a keverési szintek, a bemeneti szintek vagy a késleltetési idők között – ez egy az egyben ugyanaz. – Matt Bruck

 Egy vintage delay újászületése

A '80-as évek más digitális delay effektjeinek tiszta, precíz hangzásával ellentétben az SDE-3000 gyönyörű meleg megszólalással és hívogató muzikalitásával tűnt ki a tömegből. Ez az intelligens és összetett belső digitális jelfeldolgozás eredménye, amely a támogató analóg áramkör nem lineáris viselkedésével párosult. Ezek a jellegzetességek magukban foglalták az előerősítőben a bemeneti hangerőn alapuló változó frekvenciaválaszt, az anti-alias szűrő mágneses telítettségét és a korabeli alkatrészek által előidézett változó modulációt. Mélyrehatóan elemeztük ezt a sok tényezőt az SDE-3000EVH megalkotásakor, és ezek alapján keltettük életre a klasszikus effekt teljes hangkarakterét a modern kor számára.

 Autentikus részletek, modern bővítésekkel

Az SDE-3000EVH szinte minden SDE-3000 paramétert tartalmaz, és ezek a régi hardverből származó retro kezelőfelületen keresztül érhetők el. Két választható delay tartomány az eredetihez hasonlóan eltérő frekvenciakarakterisztikát kínál, és a jellegzetes modulációs áramkör is újra életre kel. A depth és rate szabályozás mellett lehetőség van a belső delay és a delay feedback loop fázisának független átkapcsolására, ami befolyásolja a moduláció reagálását. Számos továbbfejlesztett funkció is elérhető, beleértve a 92 felhasználói memóriát, a carryover-t és egyebeket.

 Két SDE-3000 egyetlen pedálban

Az SDE-3000EVH két különálló delay effektet biztosít független paraméterekkel és külön monó vagy sztereó modulációval. Használd a két delay-t párhuzamosan és panorámázd őket függetlenül a folyamatosan fejlődő sztereó hangzások eléréséhez. Vagy kösd őket sorba összetett ritmusok és reverb-jellegű mélység létrehozásához. Az EVH wet/dry/wet konfigurációja mellett a rugalmas kimenet/bemenet számos monó és sztereó beállítást támogat. Van egy külső loop is, amely lehetővé teszi külső pedálok beillesztését vagy egy erősítő effektloopjának használatát négykábeles módszerrel, választható impedanciával kiegészítve az optimális hangzás érdekében.

 Modern és kompakt hatékonyság

Pedál alapú kialakításával és kibővített vezérlési lehetőségeivel az SDE-3000D sokkal nagyobb sokoldalúságot kínál, mint rackbe szerelhető elődje. A három beépített lábkapcsoló azonnali vezérlést biztosít a memória kiválasztásához, illetve a Tap Tempo, Delay Hold, Momentary stb. vezérléséhez. A két vezérlőaljzat lehetővé teszi akár négy lábkapcsoló, két Expression pedál vagy egy GA-FC/GA-FC EX csatlakoztatását a külső működtetéshez, továbbá egy TRS MIDI bemenet/kimenet is elérhető. A hozzárendelhető paraméterek széles választéka áll rendelkezésre a mélyreható, valós idejű vezérléshez, amely messze meghaladja az eredeti SDE-3000 képességeit


Boss SDE-3000EVH specifikáció

 • A BOSS és EVH egyesíti erejét, hogy elhozza számodra a legendás Eddie Van Halen Dual Delay hangzást
 • Speciális kiadású dual delay pedál, amelyet EVH és a BOSS közösen fejlesztett ki
 • Kiváló dual delay pedál a 1980-as évek legendás, rackbe szerelhető Roland SDE-3000 készülékének alapján.
 • Nyolc Eddie Van Halen preset a koncertfelszereléséhez tartozó két SDE-3000 delay pontos beállításaival (az EVH presetek zároltak a pedálon belül, de lehetővé teszik a kimeneti jelszint beállításait)
 • Sokoldalú csatlakozási lehetőségek egy EVH wet/dry/wet összeállításhoz, valamint különböző monó és sztereó beállításokkal való integráláshoz
 • Klasszikus megjelenés a jellegzetes EVH logóval és csíkokkal
 • Klasszikus, meleg digitális delay hangzás kibővített funkciókkal a modern berendezésekhez
 • Jellegzetes retro kijelző és panelvezérlők az eredeti SDE-3000 alapján
 • Két teljes értékű delay effektet, mindegyik független paraméterekkel, monó/sztereó modulációval és panorámázással
 • Széles tartományban szabályozható késleltetési idő, két tartománybeállítással: 0-1500 ms és 0-3000 ms
 • Karakteres moduláció, amelyet az eredeti áramköri kialakítás inspirált
 • Fáziskapcsolók az elsődleges delayhez és a delay visszacsatolási hurokhoz
 • Állítható mély és magas áteresztő szűrők a delay hang megformálásához
 • Send/return funkciók egy effektpedál beillesztéséhez vagy a négykábeles módszer használata
 • Választható impedancia az effekt return számára a hang optimalizálásához különböző erősítőkkel
 • Választható soros vagy párhuzamos működés a két delay-hez
 • 92 memóriahely hangok mentéséhez és behívásához
 • Beállítható zajcsökkentő
 • Címezhető beépített lábkapcsoló a Tap Tempo, Hold stb. vezérléséhez
 • Méretek: 199 x 135 x 54 mm
 • Súly: 1,1kg

Boss SDE-3000EVH Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása