Boss SDE-3000D Dual Digital Delay pedál

Kiváló dual delay pedál a 1980-as évek legendás Roland SDE-3000 készüléke alapján. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Boss SDE-3000D Dual Digital Delay pedál
 • Boss SDE-3000D Dual Digital Delay pedál
 • Boss SDE-3000D Dual Digital Delay pedál
 • Boss SDE-3000D Dual Digital Delay pedál
AKCIÓ
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Raktáron
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Raktáron
 • Rendeld meg, és egy munkanapon belül feladjuk Neked!
 • Garancia: 2 év

  Roland / Boss garancia: https://tinyurl.com/rolandgari

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

Akció a készlet erejéig!
215 900 Ft 159 500 Ft
db Kosárba teszem

Boss SDE-3000D leírás

1983-ban, a digitális effekek korszakának hajnalán megjelent Roland SDE-3000 egy igazi ikonnak számít a klasszikus felszerelésekért rajongók körében. Határozott zenei karakterével, hosszú késleltetési idejével, valamint az elő beállítások tárolásának és behívásának képességével ez a rackbe szerelhető legenda a világ legkiválóbb koncertező gitárosainak, session zenészeinek és hangmérnökeinek első számú kedvencévé vált, különleges hangzásával pedig negyven év múltán is felhívja magára a figyelmet.

Az SDE-3000D nem egy, hanem két hiteles reprodukciót kínál a sokak által kedvelt SDE-3000-ról ebben a lábpedálban. Teljesen független delay effektek, rugalmas belső útválasztás és a bővített bemenetek/kimenetek a modern sokoldalúság érdekében, minden típusú monó és sztereó berendezéshez. A modulációs és hangformáló képességeket is továbbfejlesztettük, és 100 memóriahely áll rendelkezésre a kedvenc beállítások tárolására. A rengeteg beépített és külső vezérlési lehetőséggel – beleértve a mélyreható MIDI-támogatást is – bármilyen színpadi vagy stúdióbeállítással integrálható ez az inspiráló vintage hangzás

Digitális retro-varázslat

A zenészek és hangmérnökök körében vannak közkedvelt klasszikus effektek. Ezek bármilyen hangzást képesek jobbá tenni és az SDE-3000 pontosan ezek közé a varázslatos készülékek közé tartozik. Számos tulajdonsága tette rendkívül kifejezővé az élő hangszerekkel, beleértve az rendkívül dinamikatartományt, az állítható delay-fázist, a gazdag modulációt és a több másodperces tiszta, mégis meleg hangzású delayt. Az SDE-3000 hangzása az 1980-as és 1990-es években a dalok szerves részévé vált, és továbbra is inspirációt jelent a hangszínkészítők és az effektépítők számára szerte a világon. Az SDE-3000D-vel most hozzáférhetővé válnak minden idők legikonikusabb dalainak delay hangzásai.

Tökéletes hangzáshűség

Más digitális delay effektek tiszta, precíz hangzásával ellentétben az SDE-3000 gyönyörű meleg megszólalásával és hívogató muzikalitásával tűnt ki a tömegből. Ez az intelligens és összetett belső digitális jelfeldolgozás eredménye, amely a támogató analóg áramkör nem lineáris viselkedésével párosult. Ezek a jellegzetességek magukban foglalták az előerősítőben a bemeneti hangerőn alapuló változó frekvenciaválaszt, az anti-alias szűrő mágneses telítettségét és a korabeli alkatrészek által előidézett változó modulációt. Mélyrehatóan elemeztük ezt a sok tényezőt az SDE-3000D megalkotásakor, és ezek alapján keltettük életre a klasszikus effekt teljes hangkarakterét a modern kor számára.

Autentikus részletek, modern bővítésekkel

Az SDE-3000D szinte minden SDE-3000 paramétert tartalmaz, és ezek a régi hardverből származó retro kezelőfelületen keresztül érhetők el. Két választható delay tartomány különböző frekvencia-karakterisztikákal, amelyek létfontosságú elemei az eredeti eszköz vonzó hangzásának. Az SDE-3000 külső visszacsatolási loop kör egyedülálló hangszínét is reprodukáltuk, ráadásul ez a hangszínezés kikapcsolható, illetve a visszacsatoló hurok belső jelfeldolgozása egy hatékony EQ segítségével egészíthető ki. 100 memóriahely – az eredeti nyolchoz képest – plusz carryover funkció a hangváltáskor.

Mesteri moduláció

Az SDE-3000 modulációs áramköre szintén hozzájárul az effekt jellegzetes hangzásához. Az alapvető depth és rate szabályozás mellett lehetőség van a belső delay és a delay feedback loop fázisának független átkapcsolására, ami befolyásolja a moduláció reagálását. Az SDE-3000D hűen reprodukálja az eredeti analóg LFO viselkedését, és az eredeti háromszög hullámforma mellett most van egy szinuszos opció is. A delay fázisbeállításainak még kiterjedtebb szabályozását biztosítottuk a különböző hangzások szélesebb skálájának lefedéséhez.

Két SDE-3000 egyetlen pedálban

Míg az eredeti SDE-3000 egy monó készülék, az SDE-3000D két különálló delay effektet biztosít független paraméterekkel és monó vagy sztereó modulációval. Használd a két delay-t párhuzamosan és panorámázd őket függetlenül a folyamatosan fejlődő sztereó hangzások eléréséhez. Vagy kösd őket sorba összetett ritmusok és reverb-jellegű mélység létrehozásához. A rugalmas audio-kimenetekkel/bemenetekkel pedig az effektek széleskörű sztereó működését irányíthatod, minden delay-t a saját kimenetére küldhetsz, vagy szétválaszthatod az effektezett és a nem processzált hangot a wet/dry beállításban.

Modern és kompakt hatékonyság

Pedálalapú kialakításával és kibővített vezérlési lehetőségeivel az SDE-3000D sokkal nagyobb sokoldalúságot kínál, mint rackbe szerelhető elődje. A három beépített lábkapcsoló azonnali vezérlést biztosít a memória kiválasztásához, illetve a Tap Tempo, Hold stb. vezérléséhez. A két vezérlőaljzat lehetővé teszi akár négy lábkapcsoló, két Expression pedál vagy egy GA-FC/GA-FC EX csatlakoztatását a külső vezérléshez, továbbá egy TRS MIDI bemenet/kimenet is elérhető. A hozzárendelhető paraméterek széles választéka áll rendelkezésre a mélyreható, valós idejű vezérléshez, amely messze meghaladja az eredeti SDE-3000 képességeit.


Boss SDE-3000D specifikáció

 • Kiváló dual delay pedál a 1980-as évek legendás Roland SDE-3000 készüléke alapján
 • Az 1980-as évek legendás, rackbe szerelhető Roland SDE-3000 digitális delay autentikus reprodukciója lábpedál formátumban
 • Klasszikus, meleg hangzású digitális delay kibővített funkciókkal modern eszközök számára
 • Jellegzetes retro kijelző és panelvezérlők az eredeti SDE-3000 alapján
 • Két teljes értékű delay effektet, mindegyik független paraméterekkel, monó/sztereó modulációval és panorámázással
 • Széles tartományban szabályozható késleltetési idő, két tartománybeállítással: 0-1500 ms és 0-3000 ms
 • Karakteres moduláció, amelyet az eredeti áramköri kialakítás inspirált
 • Fáziskapcsolók az elsődleges delayhez és a delay visszacsatolási loophoz
 • Állítható mély és magas áteresztő szűrők a delay hang megformálásához
 • Két bemenet és két kimenet két monó, wet/dry vagy sztereó beállításhoz
 • Választható soros vagy párhuzamos működés a két delay-hez
 • 100 memóriahely hangok mentéséhez és behívásához
 • Címezhető beépített lábkapcsoló a Tap Tempo, Hold stb. vezérléséhez
 • Aljzatok a kibővített működéshez akár négy lábkapcsolóval, két Expression pedállal vagy a GA-FC/GA-FC EX lábvezérlővel
 • MIDI kimenet/bemenet helytakarékos mini TRS jack csatlakozókkal
 • Méretek: 199 x 135 x 54 mm
 • Súly: 1,1kg

Boss SDE-3000D Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása