Boss RC-505 Loop Station

Asztali Loop Station, beatboxer, énekes és DJ felhasználók számára. Ingyenes szállítás!!
 
3.6 / 16 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Boss RC-505 Loop Station
 • Boss RC-505 Loop Station
 • Boss RC-505 Loop Station
 • Boss RC-505 Loop Station
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Gyártói garancia: 3 év
 • Árgarancia: garantáljuk a legolcsóbb árat! Részletek

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de XIII. kerületi, VIII. kerületi budapesti vagy egri boltunkban is átveheted.

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

155 900,- Ft
db Kosárba teszem

Boss RC-505 leírás

Beatboxerek, énekesek, DJ-k! Megérkezett a Loop Station-ötök, bemutatjuk az RC-505-öt, mely a következő generáció loop művészeinek egyedülálló, professzionális eszközévé válhat. Ebben a kompakt, asztali készülékben, kézzel vezérelhetünk öt sztereó frázis sávot és számos loop lejátszással kapcsolatos funkciót, továbbá bementi (Input) és sáv (Track) effektek segítségével valósidőben hozhatunk létre dinamikus és kifejező hangzásokat. Egyszerűen csatlakoztatunk egy mikrofont, hangszert, vagy bármilyen hangforrást, majd az intuitív szabályzókkal elképesztő loop-okat építhetünk fel és keverhetünk. Az RC-505 támogatja a számítógépes integrációt is USB-n keresztül, valamint külső pedálokkal és a MIDI használatával tovább bővíthetjük a lehetőségeket.

AZ RC-505 öt sztereó frázis sávot tartalmaz, melyek egyszerre is meg tudnak szólalni - ez a legtöbb sávos looper a BOSS Loop Station-ök történetében. Minden egyes sávra független, kézzel kapcsolható Record/Overdub/Play és Stop gombok, valamint dedikált hangerő fader-ek találhatók, hogy menet közben keverni is tudjunk. Az egyes sávokra külön választhatunk lejátszási módot (multi, single, one-shot, reverse, stb.) és tempó szinkron beállítást, így a loop lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen.

A sokféle beépített effekt segítségével egyszerűen feldobhatjuk a hangzást előadás közben. A ROBOT vagy a VOCODER Input effektekkel egyedi, izgalmas hangzást hozhatunk létre a felvétel során, míg az olyan dinamikus DJ és sampler Track effektek, mint a VINYL FLICK és a BEAT REPEAT valósidős processzálást tesznek lehetővé a frázis sávok lejátszása közben. Hat dedikált effekt gombra - ebből három Input, három pedig Track effekt - címezhetjük kedvenc effektjeinket, így loopolás közben gyorsan ki/be tudjuk kapcsolni őket. Továbbá az effekt paraméterek (szűrő cutoff, effekt mérték, stb.) valósidőben szabályozhatók az INPUT FX és TRACK FX kontrollerekkel. A végső kimenő hang processzálására egy Global Compressor és Reverb is elérhető.

A 99 frázis memória helyre tárolhatjuk el frázis sáv adatainkat, a különböző lejátszási és effekt beállításokat és egyebeket. Gyakran használt beállítás kombinációkat elmenthetünk User Set-ként is, melyet aztán egyszerűen előhívhatunk, így gyorsan átkonfigurálhatjuk bármelyik frázis memóriát - akár előadás közben is. 85 különféle beépített ritmus Pattern adhat kíséretet a loop felvételhez, köztük több páratlan ütemmutatójú Pattern is. A ritmus sávot rácímezhetjük a hátlap fejhallgató aljzatára, hogy csak ott szólaljon meg a ritmus, ami felvétel közben segít tartani a tempót.

Az RC-505-ön számos bemenet használható egy időben, lehetővé téve különböző hangforrások felvételét és keverését loopolás közben. Rendelkezésre áll fantom-tápos XLR mikrofon bemenet, mono/sztereo 1/4 inches bemenet gitár, szintetizátorok és egyéb hangszerek számára, továbbá egy sztereó mini-jackes AUX bemenet zenelejátszó, vagy okos telefon csatlakoztatására. Az USB-n keresztül csatlakozhatunk számítógépre, importálhatunk / exportálhatunk WAV audio frázisokat, archiválhatjuk a mentett loopjainkat, vagy feltölthetjük az RC-505-öt frázisokkal, dalokkal, vagy éppen hangokkal a sampleres triggerelés érdekében. Az RC-505 működik USB-s audio/MIDI interfészként is, így könnyen integrálható DAW szoftverünkkel (audio felvétel, MIDI szinkron, stb.).

Az RC-505 esetében lehetőségünk van a valósidős vezérlők testreszabására, mert mindenki másképp loopol. Meghatározhatunk akár nyolc különböző funkciót és ezeket különféle módokon működtethetjük - a front panel tekerőivel, külső expression pedállal, vagy lábkapcsolókkal, és/vagy MIDI Control Change üzenetekkel. A nyolc vezérlés hozzárendelés a frázis memória helyekre menthető, így akár mindegyik dalhoz más-más beállításokat tárolhatunk el.


Boss RC-505 specifikáció

 • Asztali Loop Station, beatboxer, énekes és DJ felhasználók számára
 • Egyszerre öt sztereó frázis sáv, dedikált szabályzókkal és független hangerő fader-ekkel
 • Rengeteg féle Input (bemeneti) és Track (sáv) effekt a loop-ok processzálására; köztük DJ és sampler-stílusú effektekkel
 • A független lejátszási mód és tempó szinkron beállítások segítségével változatos kombinációk és előadási lehetőségek állnak rendelkezésre
 • 99 frázis memória, melyek mindegyike öt frázis sávot tartalmaz, saját effekt/lejátszási beállításokkal, stb.
 • 85 beépített ritmus Pattern, köztük páratlan ütemmutatójú groove-ok
 • Külső vezérlés MIDI-n keresztül és opcionális lábkapcsolók vagy expression pedál
 • USB a számítógépes frázis import/export végett; USB audio/MIDI funkciónalitás a DAW szoftveres integráció érdekében
 • Fantom-tápos XLR mikrofon bemenet, mono/sztereó hangszer bemenetek és sztereó AUX bemenet

Boss RC-505 Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása