Boss RC-5 gitár/basszusgitár looper pedál

Fejlett BOSS loop-funkciók, kompakt kivitelben. Ingyenes szállítás!!
 
4.8 / 5 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Boss RC-5 gitár/basszusgitár looper pedál
 • Boss RC-5 gitár/basszusgitár looper pedál
 • Boss RC-5 gitár/basszusgitár looper pedál
 • Boss RC-5 gitár/basszusgitár looper pedál
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Raktáron
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendeld meg, és egy munkanapon belül feladjuk Neked!
 • Garancia: 5 év

  Roland / Boss garancia: https://tinyurl.com/rolandgari

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de XIII. kerületi budapesti boltunkban is átveheted.

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

97 900,- Ft
db Kosárba teszem

Boss RC-5 leírás

Egy nélkülözhetetlen kreatív eszköz

Kompakt kivitelű, fejlett looper, kategóriájában vezető hangminőséggel, 99 frázismemóriával, 57 ritmussal és a MIDI vezérlés támogatásával.

Hozd lendületbe a zenédet az RC-5-el és töltsd meg a pedalboard-ot a loopolás minden lehetőségével. Prémium hangminőség 32 bites jelfeldolgozással, paraméterek kezelése és a loop-státusz monitorozása a háttérmegvilágítású LCD kijelzőn, kibővíthető vezérlés a CTL aljzaton és TRS MIDI bemeneten/kimeneten keresztül. Továbbá több mint 50 beépített ritmus, 13 óra sztereó felvételi idő és 99 frázismemória, melyeknek köszönhetően a kompakt RC-5 egy igazi zenei erőművet varázsol a lábad elé.

Kiemelkedő hangminőség

A kategóriájában kiemelkedő, 32-bites AD/DA átalakítóval és 32 bites lebegőpontos processzálással az RC-5 teljes hangzáshűséggel kezeli a gitárod egyedi hangzását és több overdub esetén is kristálytisztán szólaltatja meg a loop-ot. A 13 óra sztereó felvételi idő elegendő kapacitást nyújt minden kreatív elképzelés megvalósításához.

Ablak a Saját Zenei Világodra

A kompakt looper pedálok körében az RC-5 rendelkezik a legfejlettebb kezelőfelülettel. Játék közben LCD kijelzőn követheted nyomon a loop-olást, melynek háttérmegvilágítása különböző színekkel jelzi a felvétel/overdub/lejátszás aktuális állapotát. A többfunkciós paraméterpotméterrel pedig gyorsan és könnyen kezelheted a ritmusokat, dobszetteket, rendszer-beállításokat stb.

Mélyreható vezérlés

Az RC-5 sokoldalú pedálkapcsolója az összes loop-funkciót vezérli — felvétel, overdub, lejátszás, megállítás és undo/redo. De ennél mélyrehatóbb vezérlésre is van lehetőség, ha szükséges. Akár két külső lábkapcsoló is csatlakoztatható a sok kijelölhető funkció közvetlen vezérléséhez, vagy egy Expression pedál a folytonos beállításokhoz. A fejlett rendszerekkel rendelkező felhasználók nagyra fogják értékelni a TRS MIDI bemenetet/kimenetet, amely helytakarékos és lehetővé teszi a távvezérlést MIDI kapcsolókkal és lábvezérlőkkel, valamint a MIDI-szinkront dobgépekkel és DAW szoftverekkel.

Hozd mozgásba a zenét

57 preset ritmusával és hét különböző dobszettjével az RC-5 minden pillanatban készen áll arra, hogy loop-okkal és gyakorlást inspiráló groove-okkal töltse meg, bármilyen zenei stílusban. Az egyes ritmusokhoz A/B variációk közül lehet választani a panelen, vagy ezeket MIDI-n keresztül vezérelni a játék közben. Az RC-5 looper egy kiváló Reverse funkciót is kínál, mely friss színekkel tölti meg a zenét.

Felvétel, gyakorlás és előadás

Az RC-5 pedál 99 frázismemóriájával a loop-ok tárolása épp olyan gyors, mint a létrehozásuk. A frázismemória a kiválasztott ritmust és dobszettet is tárolja az audió mellett, így behíváskor ezek is azonnal rendelkezésre állnak. A loop-audió USB-n keresztül archiválható egy számítógépre. A BOSS Tone Studio-n keresztül történő WAV importálás révén pedig az RC-5 egy lejátszó központtá válik a pedalbord-ban, oktatóanyagok használatához, jammeléshez vagy a következő fellépés zenei alapjainak lejátszásához.


Boss RC-5 specifikáció

 • Fejlett BOSS loop-funkciók, kompakt kivitelben
 • Kategóriájában vezető hangzás, 32-bites AD/DA átalakítás és 32-bites lebegőpontos processzálás
 • Sztereó looper, 13 óra felvételidővel
 • Háttérmegvilágítású, színes LCD a loop-státusz és szerkesztési paraméterek megjelenítéséhez
 • Reverse funkció, amely visszafelé játsza le a loop-ot
 • Hét különböző dobszett és 57 preset ritmus A/B variációkkal
 • Kibővített vezérlés támogatása külső lábkapcsolókkal, Expression pedállal vagy MIDI-n keresztül
 • Teljes értékű MIDI bemenet/kimenet helytakarékos mini TRS aljzatokon keresztül (a BMIDI-5-35 adapterkábel külön megvásárolható),
 • 99 beépített frázismemória-hely
 • WAV loop-ok archiválása és betöltése USB-n keresztül

Boss RC-5 kapcsolódó termékek


Boss RC-5 Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása