Boss RC-300 gitár/basszusgitár looper pedál

Gitár, basszusgitár Loop Station effekt pedál. Ingyenes szállítás!!
 
4.1 / 8 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Boss RC-300 gitár/basszusgitár looper pedál
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Raktáron! Rendeld meg, és egy munkanapon belül feladjuk Neked!
 • Gyártói garancia: 2 év

  *A gyártói garanciát a magyar törvények felülírják! Így, ha a fent írt „Gyártói garancia”-tól a törvényi előírás erősebb, akkor az alkalmazandó!

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de XIII. kerületi, VIII. kerületi budapesti vagy egri boltunkban is átveheted.

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

176 900,- Ft
db Kosárba teszem

Boss RC-300 leírás

Boss RC-300 Loop Station

A tripla-sztereó mega looper! A világszerte tomboló Loop mánia közepette a BOSS büszkén jelenti be a valaha létezett legkomolyabb Loop Station-t - az RC-300-at. Az új zászlóshajó Looper három szinkronizált sztereó sávot kínál dedikált hangerő szabályzókkal, valamint minden sávra külön lejátszás-felvétel vezérlő lábkapcsolókkal. Az RC-300 tartalmaz még profi effekteket, egy Master Expression pedált és egy az élő előadásokhoz ideális luxus, ultra-széles vezérlő felületet. Dugd be a gitárt, basszusgitárt, billentyűt, vagy bármilyen más hangszert és hozd létre saját Loop-jaidat élőben! A fantom táppal rendelkező XLR bemenetnek köszönhetően, énekesek, ütőhangszeresek, hegedűsök, beatboxerek, és bármilyen mikrofonozható hangszeres beléphet a Loop-osok világába. Az RC-300 belső memóriájába akár háromórányi anyag rögzíthető és menet közben effektezhető is. AZ USB port lehetővé teszi a Loop-ok lementését számítógépre, éppúgy, mint a WAV fájlok importálását és exportálását. Ismerd meg a BOSS történelmének legütősebb és leginspirálóbb Loop Station-jét. Egy kreatív eszköz, mely minden zenész álma!

 • Három sztereó sáv, mindegyikhez dedikált lábkapcsoló és szabályzók
 • Minden sávhoz külön Fader
 • Expression pedál a valósidejű effekt szabályozáshoz
 • Akár három óra belső felvétel és 99 belső memória
 • 16 Loop-olásra optimalizált beépített effekt
 • XLR mikrofon bemenet fantom táppal
 • USB tárolás; WAV fájl import/export

Tripla Sztereó Loop-ok

Hozz létre és manipulálj több rétegű loop-okat az RC-300 három sztereó sávjára - melyek mindegyike külön szabályozható. Az "Auto Recording" funkcióval a játék megkezdésének pillanatában, vagy a csatlakoztatott audio lejátszó elindításával egy időben indítható a felvétel. A Count-In (beszámolás) mód aktiválásával, a felvétel megkezdése előtt egy együtemnyi metronóm segít a beszállásban. Menet közben alkalmazható az Undo/Redo funkció az utolsó lépés visszavonására. A háromórányi felvételi idővel a határ a csillagos ég.

Kibővített pedálvezérlő

Az RC-300 ultra-széles pedál board-ján egy Expression pedál is helyet kapott (melyhez különféle paraméterek rendelhetők), valamint nagyobb méretű lábkapcsolók biztosítják az egyes sávok kényelmes felvétel/lejátszás, valamint leállítás vezérlését. A kezelőfelületen egy külön ALL START/STOP lábkapcsoló is megtalálható. Három független tolópotméter biztosítja az egyes sávok kimenő hangerejének azonnali állíthatóságát. Amennyiben ez még nem elég, akár külső Expression pedálok és lábkapcsolók is csatlakoztathatók a készülékhez.( külön megvásárolható).

Beépített effektek

Színesítsd sávjaidat és a bejövő jelet az RC-300 beépített effektjeivel, mint a Transpose, Flanger, Phaser, Modulator, ének effektek, stb. Egy dedikált LOOP FX lábkapcsolóval bármikor ki/be kapcsolhatjuk az effekteket. Az effekt paraméterek akár valósidőben is változtathatók a beépített Expression pedállal. A beépített effektek külön az egyes sávokra is alkalmazhatók, vagy akár az egész mixre, így a zenei kreativitásnak semmi nem szabhat határt.

Ritmus segéd és előre betöltött hanganyag

A pontos Loop-olás érdekében használhatjuk az RC-300 beépített ritmus Pattern-jeit is; a Loop Quantize funkció pedig segít a loopok tempóhoz igazításában. Számos különféle ritmus elérhető, rock, pop, shuffle, latin és így tovább. A ritmusok hangerejét egy erre a célra szolgáló szabályzóval állíthatjuk, a tempó pedig érték szerint és Tap tempó segítségével is állítható. Megadható az ütemmutató is. Egy adott frázis mentésekor a ritmus típusa és az ütemmutató is eltárolásra kerül. Ráadásul az RC-300 előre betöltött audió kíséreteket is tartalmaz (köztük basszus alapok, zongora kíséretek, stb.), így akár kicsomagolás után azonnal jammelhetünk.

USB csatlakoztatás

Az RC-300 egy standard USB kábellel a számítógépre csatlakoztatható, így biztonsági másolatot készíthetünk a felvett frázisokból. Továbbá az RC-300 és a számítógép között WAV fájlok importálhatók és exportálhatók; 16-bit/44.1kHz formátumú WAV fájlból akár 1.7GB-nyi anyag importálható a készülékbe.

AUX bemenet

Amellett, hogy hangszeres játékunkat felvehetjük és Loop-okká alakíthatjuk, rögzíthetünk egy külső sztereó hangforrásról is az AUX IN bemeneten keresztül. Így az AUX aljzathoz csatlakoztatott digitális audió lejátszóból, vagy egyéb készülékből érkező hangot hozzáadhatjuk az általunk feljátszott Loop-okhoz.


Boss RC-300 specifikáció

 • Gitár, basszusgitár Loop Station effekt pedál
 • Effektek: looper, fárzis felvevő és sampling, dobgép
 • Vezérlők: lábkapcsoló (indítás/leállítás (sávonként és összes), effekthurok), hangerő, bemeneti szint, rhythm szint szabályzók, memória váltó és szerkesztő gombok, tep tempo, rhythm ki/be, effekt hurok, sáv szerkesztő gombok, sáv hangerő potméter
 • Egyéb: Három sztereó sáv, mindegyikhez dedikált lábkapcsoló és szabályzók. Minden sávhoz külön fader. Expression pedál a valósidős effekt szabályozáshoz. Akár három óra belső felvétel és 99 belső memória. 16 Loopolásra optimalizált beépített effekt. XLR mikrofon bemenet fantom táppal
 • USB tárolás; WAV fájl import/export
 • Kijelző: LCD, 2 karakteres ledes kijelző, ledek
 • Audio csatlakozók: mikrofon bemenet (phantom táppal), AUX bemenet sztereó/mono bemenet, sztereó/mono kimenet
 • Egyéb csatlakozók: USB, lábkapcsoló bement
 • Tápellátás: Boss-PSA adapter
 • Tartozék: Boss-PSA adapter, USB kábel
 • Méretek: 536 x 231 x 76 mm
 • Súly: 3,9 kg

Boss RC-300 Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása