Boss MD-500 modulációs effekt pedál

Modulációs effekt pedál. Ingyenes szállítás!!
 
5 / 1 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Boss MD-500 modulációs effekt pedál
 • Boss MD-500 modulációs effekt pedál
 • Boss MD-500 modulációs effekt pedál
 • Boss MD-500 modulációs effekt pedál
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 2 év

  Roland / Boss garancia: https://tinyurl.com/rolandgari

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

184 400,- Ft
db Kosárba teszem

Boss MD-500 leírás

MD-500 Modulation

A legfejlettebb BOSS technológiákkal felvértezett, rendkívül sokoldalú MD-500 pedállal csak a zenész képzelete szabhat határt a megszólaltatható modulációs effekteknek. A 28 különböző algoritmus és hozzá kapcsolódó rengeteg programozható paraméter egy határtalan hangszínpalettát ad a zenészek kezébe. Az első osztályú 32-bites AD/DA átalakítás, 32-bit lebegőpontos processzálás és 96 kHz-es mintavételezési sebesség olyan tökéletes hangminőséget eredményez, amely még a legkiválóbb stúdió eszközök képességeit is túlszárnyalja.

Az MD-500 beépített effektjei között a BOSS legfejlettebb technológiáit alkalmazó számos új típus is megtalálható, továbbá olyan vintage effektek is életre kelnek, mint a klasszikus CE-1 Chorus Ensemble, Roland Dimension D, Script Phaser a '70-es évekből, Tri-Chorus a '80-as évekből és sok más. Mivel A/B Simul módban egyszerre két patch is használható, az MD-500 gyakorlatilag minden igényt képes kiszolgálni a moduláció terén, egyetlen pedálba sűrítve. Az MD-500 rugalmas külső loop-jára torzító pedálokat is köthetsz, így egyszerűen használhatsz modulációs effekteket a loop előtt, után vagy közben a legjobb hangzás eléréséhez.

 • Stúdió minőségű hangzás, első osztályú 32-bites AD/DA átalakítás, 32-bites lebegőpontos processzálás és 96 kHzes mintavételezési sebesség
 • 12 üzemmód, 28 moduláció típus rengeteg szerkeszthető paraméterrel
 • Klasszikus és eredeti BOSS modulációs effektek a legfejlettebb technológiákkal
 • A/B Simul mód két patch egyszerre történő használatához, soros vagy párhuzamos csatlakoztatással, illetve összekeverve vagy felosztva az A/B kimenetre
 • Insert Loop funkció, amely lehetővé teszi a modulációs effekt használatát a torzító pedál előtt, után vagy körülötte
 • Grafikus LCD és széleskörű valósidejű vezérlés
 • 297 belső patch memória és jól kezelhető szabályzók
 • Kiválasztható bufferelt vagy igazi bypass működés
 • MIDI kimenet/bemenet a külső MIDI vezérléshez
 • USB-MIDI az MD-500 Editor/Librarian-hoz vagy DAW szoftverhez történő csatlakoztatásához
 • Tápellátás AA méretű elemekkel vagy hálózati adapterrel (PSA-sorozat)

12 üzemmód és 28 modulációs effekt típus

Az MD-500 pedál 12 üzemmódot és 28 különböző modulációs effekt algoritmust használ, beleértve kifejezetten a pedál számára készült vadonatújakat is. Az általános effektek kötött megtalálható a Chorus, Vibrato, Flanger, Phaser, Tremolo, Rotary, Classic Vibe és Ring Mod. Automatikus és manuális Wah effektek is rendelkezésre állnak, valamint olyan eredeti BOSS effektek is, mint a Slicer és Overtone. A Slicer rajongók nagyra fogják értékelni a saját pattern-ek programozásának lehetőségét és néhány hozzáadott új tulajdonságokat is a SL-20 Slicer pedálhoz képest. Az MD-500 tökéletesen adja vissza a Roland '80-as években megjelent Dimension D effekjének hangzását, amely minden idők egyik legnépszerűbb stúdió effektjeként lenyűgöző teret és mélységet kölcsönöz a hangnak.

Elsőrendű hang

Az MD-500 általános effektjei, például Chorus, Flanger, Phaser, is megújultak és mostantól a BOSS legfejlettebb algoritmusait használják. Az ultra-gyors és nagy hatásfokú DSP-vel, valamint a legújabb technológiák felhasználásával a BOSS mérnökök még több kifejezéssel, nagyobb hangtartománnyal és maximális tisztasággal alkották újra ezeket az alapvető effekteket. Az egyes típusokhoz beállítható paraméterek sokasága óriási lehetőségeket kínál a zenészek számára a kívánt hangzás megformálásához. Néhány effekt vadonatúj, a korábbi BOSS effekteknél soha nem látott paraméterekkel bővült, úgy mint a "Bell" és a "Sweetness" a Prime Chorus algoritmusban.

Kivételes hangzás

Az MD-500 32-bites/96 kHz-es AD/DA átalakítója messze túlszárnyal minden általános elvárást a pedál effektek körében. A 32-bites lebegőpontos jelfeldolgozás 96 kHz-es mintavételezési sebességgel történik, olyan hangminőséget eredményezve, ami túlmutat a legkiválóbb digitális stúdió processzorok képességein is. A True-bypass vagy Bufferelt bypass működéssel bármilyen pedalboard számára kiválasztható a legjobb beállítás.

Fejlett kezelőfelület, jól áttekinthető működtetés

Az MD-500 nagyméretű LCD kijelzőjén tisztán jelennek meg a patch nevek és más fontos információk, továbbá megkönnyíti a paraméterek gyors áttekintését és szerkesztését, valamint a fejlett vezérlés lehetőségek beállítását. A kiváló minőségű potméterekkel minden alapvető beállítás, úgy, mint effekt mélység és effekt szint, egyszerűen végezhető el, és rendelkezésre áll két dinamikusan változó paraméter vezérlő is a kiválasztott effekt típushoz. A pedál USB-n keresztül csatlakoztatható az ingyenes MD-500 Editor/Librarian szoftverhez a path-ek szerkesztéséhez, mentéséhez és más feladatok elvégzéséhez egy számítógépen.

A/B Simul mód és Insert Loop funkció

Az A/B Simul mód még tovább növeli az MD-500 sokoldalúságát, hiszen ezáltal két patch együtt is használható. Ráadásul soros vagy párhuzamos csatlakoztatás is beállítható a hang tetszőleges megformálásához és az effekteket két külön kimenetre is kiküldhetjük. Az MD-500 külső loop-ja lehetővé teszi egy Gain vagy Drive pedál beillesztését és a megfelelő effekt sorrend patch-enként történő beállítását. Egy egy adott patch-en belül például kijelölhetünk egy Phaser-t vagy Classic Vibe-ot a Drive pedál elé, és közben Chorus-t vagy Flanger-t a Drive pedál után. Továbbá A/B Simul módban a loop két különböző modulációs effekt közé is pozícionálható.

Intenzív valósidejű vezérlés

A szabadon kijelölhető kapcsolóknak és valósidejű vezérlésnek köszönhetően az MD-500 ösztönzi a kreativitást és hatalmas rugalmasságot nyújt az élő előadásokhoz. Alapbeállításként az A, B és TAP/CTL kapcsolókkal a patch/bank választás és bypass, valamint a tap tempó, illetve egy vagy több paraméter valósidejű beállítása vezérelhető. A kapcsolók működése tetszés szerint beállítható három különböző moduláció patch, az A/B Simul mód és más funkciók eléréséhez. A hátlap CTL 1,2/EXP aljazára akár két lápkapcsoló is ráköthető a további vezérléshez, vagy egy expression pedál a wah, effekt sebesség és más paraméterek vezérléséhez. A MIDI kimenet/bemenet további kreatív lehetőségeket nyújt a még összetettebb felhasználáshoz.

MD-500 üzemmódok és algoritmusok

 • Chorus - négy típus: Prime, CE-1 Chorus, CE-1 Vibrato és TRI-CHO.
 • Flanger - két típus: Prime G (gitárhoz) és Prime B (basszusgitárhoz).
 • Phaser - három típus: Prime G (gitárhoz), Prime B (basszusgitárhoz) és Script.
 • Classic Vibe - két típus: Chorus (kevert kimenet) és Vibrato (csak effekt kimenet).
 • Vibrato - két típus: Prime és Scanner (tonewheel orgona stílusú vibrátó).
 • Tremolo - négy típus: Prime T ás Prime P, valamint Twin és Deluxe erősítő stílusú tremoló.
 • Dimension - A legendás Roland SDD-320 Dimension D-ben megtalálható modellek, beleértve az eredeti négy hangszín modellt és öt vadonatúj modellt, valamint egy user beállítást bármilyen üzemmód kombináció mentéséhez.
 • Ring Mod - Klasszikus Ring moduláció effekt, valamint Intelligent mód a még tisztább skálajátékhoz.
 • Rotary -<

Boss MD-500 specifikáció

 • Modulációs effekt pedál

Boss MD-500 kapcsolódó termékek


Boss MD-500 Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása