Boss Katana Artist MkII gitárkombó

100 Watt gitárkombó, 12" hangszóró. Ingyenes szállítás!!
 
3.9 / 5 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Boss Katana Artist MkII gitárkombó
 • Boss Katana Artist MkII gitárkombó
 • Boss Katana Artist MkII gitárkombó
 • Boss Katana Artist MkII gitárkombó
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 3 év

  Roland / Boss garancia: https://tinyurl.com/rolandgari

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de XIII. kerületi budapesti boltunkban is átveheted.

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

274 900,- Ft
db Kosárba teszem

Boss Katana Artist MkII leírás

A hamisítatlan Katana élmény

A Katana-Artist MkII új generációs funkciókkal és rugalmassággal még feljebb emeli a Katana sorozat prémium modelljét. Mind az öt erősítőkarakterhez új hangzásvariációk tartoznak, melyek megduplázzák a hangszínválasztékot, továbbá három helyett öt beépített effektkategória érhető el. Az előlap exkluzív szabályzóival még több lehetőség adódik a hang megformálásához, beleértve egy háromállású Contour kapcsolót, Global EQ-t három egyénileg meghatározható burkológörbével és egy Solo Boost funkciót, beállítható jelszinttel. Az új Dual Amp funkcióval pedig egyszerűen kapcsolható össze két Katana-Artist MkII a még erőteljesebb és kiterjedtebb hangzás eléréséhez.

 • Profi 100W-os kombó erősítő megújult hangzással és exkluzív funkciókkal
 • Egyedi 12”-os hangszóró a klasszikus brit Stack hangzáshoz és játékérzethez, megnövelt teljesítménnyel
 • Tube Logic technológia a meghatározó teljesítményhez, átütő hangzáshoz és határozott jelenléthez
 • Robosztus, analóg AB végfokszekció a Katana erősítőktől megszokott autentikus hangzáshoz és játékérzethez
 • Új fejlesztésű, strapabíró hangláda, félig nyitott hátlappal a jól fókuszált hangzáshoz, gazdag mély tartománnyal
 • Öt erősítőkarakter öt variációval, valamint Booster, Mod, FX, Delay és Reverb szekciók, egyenként három variációval
 • Háromállású Contour kapcsoló az átfogó hangzás megformálásához, továbbá Global EQ kapcsoló három beállítással (a BOSS Tone Studio-ban módosítható)
 • Kapcsolható Solo funkció jelszintbeállítással
 • Integrált Dual Amp bővítési funkciók a GA-FC vezérléshez és három sztereó effekt
 • Frissített BOSS Tone Studio szerkesztő szoftver egyéni hangzások létrehozásához több mint 60 BOSS effekttel; hozzáadott új szerkesztési funkciókkal, beleértve a pre és post EQ beállítást, dedikált pedáleffektet és más lehetőségeket
 • Soros/párhuzamos effekt-loop, hangfalkimenetek, végfokbemenet előfokok számára, modellező effektek és mutieffektek.
 • Nyolc Tone Setting memória az összes erősítő- és effektbeállítás tárolásához és behívásához
 • Power Control funkció, amely kitekert hangzást és játékérzetet biztosít alacsony hangerő mellett is
 • Mikrofonozott hangláda-szimuláció vonalban, USB és Phones/Recording kimenetek és három BOSS Tone Studio-n keresztül elérhető Air Feel beállítás
 • Külső vezérlés támogatása GA-FC lábvezérlővel, lábkapcsolókkal, Expression pedállal és MIDI-n keresztül

Megújult hangzás a profi előadók számára

Elődjéhez hasonlóan a Katana-Artist MkII erősítő is minden részletre kiterjedő figyelemmel készült az igényes, profi előadók számára. A BOSS saját Waza hangszórója a legkiválóbb vintage rockhangzást varázsolja a kezeid alá, miközben a hangláda széles felépítése és félig nyitott hátlapja fókuszált és erőteljes hangzást garantál, gazdag mélyekkel és telt középtartománnyal. Ráadásul minden Katana-Artist MkII erősítőkarakter optimalizálva van a hangszóróhoz és hangládához.

Waza hangszóró: Legendás hangzás, megnövelt teljesítmény

A Katana-Artist MkII erőteljes hangjának egyik kulcsfontosságú eleme a BOSS által kifejlesztett 12”-os Waza hangszóró, amely a széles dinamika és kiegyenlített középtartomány mellett a ’60-as évekből ismert 25 W-os brit stack hangszóró jellegzetes, felharmonikusokban gazdag hangzását nyújtja. Az eredeti hangszórók minden részletre kiterjedő analizálásával, valamint a mágnes és membránkúp anyagának gondos kiválasztásával a Waza tökéletesen adja vissza ennek a legendás hangszórónak minden jellegzetességét, 100 W-ra növelt teljesítmény mellett.

Még több erősítőkarakter és effekt

A Katana-Artist MkII ugyanazokat az újításokat hordozza, mint a Katana MkII erősítők. Mind az öt erősítőkarakterhez tartoznak variációk, így összesen tíz különböző hangzás közül lehet választani. Az öt egyszerre használható effektkategóriával egy masszív pedalboard-hoz hasonló hatékonysággal formálható meg a hang, közvetlenül az erősítőn belül. A BOSS Tone Studio csatlakoztatásával pedig még mélyebbre áshatsz — 60 különböző effekttípussal igazíthatod egyéni elképzelésedhez a szekciókat, négy különböző effektlánc áll rendelkezésedre a sorrend megváltoztatásához és számos további lehetőség.

Mélyreható eszközök a hang megformálásához

Az előlapon találni fogsz néhány, kizárólag a Katana-Artist MkII-re jellemző funkciót. A háromállású Contour kapcsolóval az erősítő alaphangzása állítható be, miközben a három kiválasztható Global EQ beállítással (a BOSS Tone Studio-n keresztül) finomhangolható az átfogó hangzás a különböző gitárokhoz és stílusokhoz. Elérhető továbbá egy lábbal is vezérelhető, végok utáni Solo Boost funkció, amely gyorsan beállítható az előlapon található dedikált potméterrel.

Integrált Dual Amp támogatás

A bővítést támogató funkcióknak köszönhetően egyszerűen használható együtt két Katana-Artist MkII-t. A Dual Link segítségével a két erősítő független beállításokra konfigurálhatod, majd egyetlen GA-FC lábvezérlő használatával keverheted össze a tiszta és effektezett hangot,  készíthetsz száraz/effektezett beállításokat stb. A Stereo Expand funkció egyik erősítőt master-ként a másikat pedig slave-ként kezeli, így a két erősítő beépített, sztereó-kompatibilis effektjeinek - pl. chorus, delay, reverb - hatása összeadódhat, nagy kiterjedésű, lenyűgöző hangzások létrehozásához.

Teljes gőzerő, bármilyen hangerő mellett

A BOSS Tube Logic megközelítéséhez visszanyúlva a Katana-Artist MkII a legjobb csöves erősítőkre jellemző torzítási karakterisztikákat kínálja, hogy a hangerő növelésével a hangzás még gazdagabbá, a játékérzet pedig még érzékenyebbé váljon. A hagyományos csöves erősítőkhöz képest azonban a Power Control funkcióval úgyis elérhető az u.n. „sweet spot”, hogy közben nem dőlnek ki a falak és a zenekari tagok sem kezdik el fontolgatni, hogy kidobjanak-e a házból. A hangerő lecsökkentésével mindenhol ugyanazt az inspiráló, kihajtott erősítőhangzást élvezheted. 

Egyéni beállítások behívása egyetlen érintéssel

A beépített Tone Setting memóriákkal tárolhatod kedvenc erősítő-karaktereidet és effektkombinációidat a későbbi azonnali eléréshez. Miután az előlap vezérlőivel beállítottad a kívánt hangzást, egyszerűen, egyetlen gombnyomással elmentheted az erősítő belső memóriájába. Összesen nyolc Tone Setting memória (2 bank x 4 memóriahely) érhető el és ezek kiválasztása egyszerűen elvégezhető az előlapról. De csatlakoztathatsz egy külső lábkapcsolót vagy GA-FC lábvezérlőt is, ha szeretnéd teljesen szabadon használni a kezeidet.

Keverésre kész direkt hangok

Az erősítő vonal, USB és Phones/Recording kimenetei hangláda-szimulációval rendelkezik, így keverésre kész erősítőhangzás küldhető ki egy külső erősítőrendszerre, DAW szoftverre vagy fejhallgatóra. A direkt hang három különböző Air Feel beállítással formálható meg a BOSS Tone Studio-ban. A kétcsatornás USB audió támogatással igazi sztereó hangzás érhető el a Katana-Artist MkII legtöbb modulációs, EQ, Delay és Reverb effektjével.

Kompakt irányítóközpont koncertezéshez

A külön megvásárolható GA-FC lábvezérlő kiváló partner a Katana-Artist MkII számára — egyetlen kábellel csatlakoztathatod, nem igényel külön tápellátást és méretéből adódóan minimális a helyigénye. Hat lábkapcsoló áll rendelkezésre a hangszínbeállítások behívásához és az öt effektszekció ki/bekapcsolásához. Ráadásul a GA-FC külső lábkapcsolók és Expression pedálok csatlakoztatását is támogatja gyári alapbeállításokkal a Tap Tempo, Bank Select, Foot Volume és Pedal FX vezérléséhez. A pedálok címzése a BOSS Tone Studio-ban végezhető el, beleértve akár három paraméter egyszerre történő vezérlését is, e


Boss Katana Artist MkII specifikáció

 • 100 Watt gitárkombó, 12" hangszóró
 • Teljesítmény: 100 Watt
 • Hangszórók: 1x12"
 • Csatornák száma: 5
 • Vezérlők: erősítő típus (brown, lead, crunch, clean, acoustic), gain, hangerő, mély, közép, magas, effekt-szabályzók, presence, fő hangerő, hangszín presetek, teljesítmény választó (0,5, 50, 100 Watt), hangfal rezonancia, vonal kimenet karakterisztika
 • Analóg csatlakozók: gitár bemenet, effekt hurok, hangfal kimenetek (8, 2x16 Ohm), fejhallgató/felvételi kimenet, vonalkimenet, aux in
 • Digitális/kontroller csatlakozók: lábkapcsoló, MIDI, USB, hangerő pedál
 • Tartozék: -
 • Opciók: külön megvásárolható lábkapcsolók: Boss FS-5L, Boss FS-6, Boss FS-7, Expression pedal: Roland EV-5, Boss EV-30, FV-500L, Boss FV-500H, GA Foot Controller (GA-FC)
 • Méret: 630 x 248 x 515 mm
 • Súly: 19 kg

Boss Katana Artist MkII kapcsolódó termékek


Boss Katana Artist MkII Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása