Boss JB-2 Angry Driver gitár torzító

Gitár torzító/overdrive, BD-2 Blues Driver + JHS Angry Charlie. Ingyenes szállítás!!
 
4.9 / 4 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Boss JB-2 Angry Driver gitár torzító
 • Boss JB-2 Angry Driver gitár torzító
 • Boss JB-2 Angry Driver gitár torzító
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 5 év

  Roland / Boss garancia: https://tinyurl.com/rolandgari

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

85 900,- Ft
db Kosárba teszem

Boss JB-2 leírás

A BOSS kompakt pedálok 40. évfordulójának alkalmából kreatív és történelmi együttműködés jött létre két piacvezető cég, a BOSS és a JHS között. A klasszikus BOSS kompakt pedálok formavilágát idéző JB-2 Angry Driver az ikonikus BOSS BD-2 Blues Driver-t ötvözi a JHS Pedals népszerű Angry Charlie pedáljával. A két pedálfejlesztő szoros együttműködésének eredménye az a vadonatúj, kombinált áramkör, amely kifinomult hangzásával és viselkedésével tökéletesen támogatja a két torzító együttműködést.

A JB-2 Angry Driver három dupla potméterrel rendelkezik, melyek független torzítás, hangszín és hangerő beállítást tesznek lehetővé az egyes Overdrive típusokhoz. A hat-pozíciós üzemmód kapcsolóval az egyes torzítókat függetlenül is használhatjuk vagy kombinálva soros és párhozamos kapcsolás mellett. A Blues Driver nagyon kifejező mély- és középtartománya bármilyen kombinációban összeolvasztható az Angry Charlie agresszív rock hangzásával, így az új JB-2 Angry Driver páratlan hangtartományt és sokoldalúságot sűrít egyetlen Overdrive pedálba.

 • A BOSS és JHS Pedals vadonatúj, közös fejlesztésű Overdrive pedálja, széles hangszín tartománnyal
 • A BOSS BD-2 Blues Driver és a JHS Pedals Angry Charlie hangjának ötvözése
 • Három dupla potméter a független torzítás, hangszín és jelszint beállításhoz az egyes Overdrive típusokhoz
 • Mód kapcsoló független Overdrive típusok kiválasztásához, két soros csatlakoztatás az effektek egymásra pakolásához vagy párhuzamos csatlakoztatás különleges új hangzások létrehozásához
 • Külön üzemmód a BOSS és JHS torzítók közötti átkapcsoláshoz a beépített pedálkapcsolóval
 • Külön aljzat a pedál üzemmódok és bypass vezérléséhez egy külön megvásárolható lábkapcsolóval vagy effekt kapcsoló rendszerrel
 • Többszínű LED indikátor mutatja a BOSS módot (kék), JHS módot (piros) és kombinált módot (lila)
 • Öt év BOSS garancia

Két piacvezető cég együttműködése a BOSS kompakt pedálok 40. évfordulójának alkalmából

A JB-2 pedál megalkotásának ötlete a BOSS elnöke, Yoshi Ikegami és JHS Pedals alapítója, Josh Scott barátságából és az innovatív pedálok fejlesztésének közös szenvedélyéből született. A Blues Driver hosszú idő óta Josh egyik kedvenc pedálja, amely nagyban hozzájárult saját pedáljainak fejlesztéséhez és cége megalapításához. "Gitárosként éveken át két Blues Driver-t használtam. Ez alapozta meg a pedálok iránti rajongásomat. Az egyik egyszer csak meghibásodott. Kinyitottam és rájöttem, hogy csak egy forrasztást kellett kijavítani. Ez keltette fel először a kíváncsiságomat, majd változtatta meg az életemet. A JHS Pedals története ennek a pedálnak a javításával indult".

Yoshi és Josh rendszeresen találkoznak a NAMM SHOW-n és mint ötletet, már számos alkalommal felvetették az együttműködés lehetőségét. A BOSS pedálok 40. évfordulójának kapcsán Yoshi elérkezettnek látta az időt egy új pedál közös fejlesztésére. "A BOSS pedálok 40 éves pályafutása során ez az első ilyen alkalom"- mondja Yoshi. "Úgy vélem, csodálatos dolog, amikor két cég között a kölcsönös tisztelet jegyében születik együttműködés".

"Nagyon izgatottak voltunk, hogy együtt dolgozhatunk a BOSS-al a JB-2 pedál fejlesztésén" - folytatja Josh. "Már sokszor elmondtam, hogy a BOSS pedálok a kedvenceim. Soha nem gondoltam volna, hogy egy nap a JHS bekapcsolódhat a BOSS negyven éves történetébe. Igazi megtiszteltetés.

Partnerek a hangzásban

Sok ötlet átbeszélése után a BOSS és JHS Pedals végül úgy érezte, hogy a Blues Driver és Angry Charlie párosítása a legjobb megoldás.

"Amikor felmerült az ötlet, fogtuk az ES-8 kapcsoló rendszert és számos pedálunkat kipróbáltuk a JHS Angry Charlie-val kombinálva" - mondja Yoshi. "Olyan párosítást kerestünk, ahol a pedálok jól egészítik ki egymást. Az Angry Charlie hangzás pontosan az, amit nem találsz meg a BOSS-nál, de rendkívül jól szól együtt a Blues Driver-rel" - teszi hozzá Josh. "A Blues Driver-ben az a lenyűgöző, hogy tökéletesen kezeli az alacsony hangerőt és ráadásul nagyon jól erősít, ami jól kihangsúlyozza az Angry Charlie képességeit. Az Angry Charlie mindig mérges, de ezt a Blues Driver kicsit megszelídíti és meg is változtatja.

"Nagyon inspiráló együtt dolgozni egy termék fejlesztésén egy olyan céggel, amelyik ilyen hosszú ideje a piacon van és ilyen jól csinálja a dolgát" - folytatja Josh. Jó látni, amikor tehetséges emberek szeretik azt, amit csinálnak. 150%-ig elégedett vagyok a JB-2 vel. Imádom".

"Hosszú idő óta azokat a kihívásokat keressük, melyek áttörést jelentenek" - mondja Yoshi. "Úgy gondolom, hogy mérnökeink számára frissítő és inspiráló egy ilyen kaliberű céggel együttműködni".

Sokféle torzított hangzás egyetlen kompakt pedálba sűrítve

Két torzító típusával, dupla potmétereivel és hat üzemmódjával a JB-2 elképesztő mennyiségű Overdrive hangzást sűrít egyetlen pedálba. A Blues Driver képviseli a szelídebb oldalt a visszafogott Boost és Overdrive hangzásokkal, miközben az Angry Charlie adja a közepes/erőteljes Overdrive-ot egészen a torzításig.

A hatállású mód választó nagy rugalmasságot garantál a kreatív ötletek kiaknázásához, beleértve a soros és párhuzamos kapcsolásokat is. Soros módban az egyik Overdrive booster-ként működik a másik számára, miközben a párhuzamos üzemmódban az Overdrive karaktere a pengetés minden apró részletét leköveti. Egy külön aljzat áll rendelkezésre külső lábpedál vagy pedál kapcsoló csatlakoztatásához, ami még tovább növeli a JB-2 sokoldalúságát.

"A soros és párhuzamos kapcsolásnak köszönhetően egy lenyűgöző, egyedülálló kapcsoló rendszert kapsz" - teszi hozzá Josh. "A két pedálhoz hat vezérlő tartozik, de párhuzamos kapcsolásban ez a hat vezérlő egy teljesen ?új" pedált működtet, ami zseniális. Itt van a jól ismert Angry Charlie és a szintén jól ismert Blues Driver. Ha ezeket összeépítjük, mind a hat vezérlő hatással van egymásra, ami hangszínek százait eredményezi. Ez egy fantasztikus termék, úgy gondolom".


Boss JB-2 specifikáció

 • Gitár torzító/overdrive, BD-2 Blues Driver + JHS Angry Charlie
 • Effektek: torzító/overdrive
 • Vezérlők: ki/be lábkapcsoló, módű, hangerő, hangszín, torzítás szabályzó
 • Egyéb: három dupla potméter a független torzítás, hangszín és jelszint beállításhoz az egyes Overdrive típusokhoz, Mód kapcsoló független Overdrive típusok kiválasztásához, két soros csatlakoztatás az effektek egymásra pakolásához vagy párhuzamos csatlakoztatás különleges új hangzások létrehozásához, külön üzemmód a BOSS és JHS torzítók közötti átkapcsoláshoz a beépített pedálkapcsolóval
 • Kijelző: bekapcsolást jelző led
 • Audio csatlakozók: gitár bemenet, gitáreffekt kimenet
 • Egyéb csatlakozók: külön aljzat a pedál üzemmódok és bypass vezérléséhez egy külön megvásárolható lábkapcsolóval vagy effekt kapcsoló rendszerrel
 • Tápellátás: külön megvásárolható adapter: BOSS-PSA, 9V-os elem
 • Tartozék: 9V-os elem
 • Méretek: 73 x 129 x 59 mm
 • Súly: 0,4 kg

Boss JB-2 Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása