Boss GT-1B basszusgitár multieffekt

Basszusgitár multieffekt pedál. Ingyenes szállítás!!
 
3.4 / 9 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Boss GT-1B basszusgitár multieffekt
 • Boss GT-1B basszusgitár multieffekt
 • Boss GT-1B basszusgitár multieffekt
 • Boss GT-1B basszusgitár multieffekt
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 2 év

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de XIII. kerületi budapesti boltunkban is átveheted.

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

109 600,- Ft
db Kosárba teszem

Boss GT-1B leírás

GT-1B Basszusgitár effekt processzor

A GT-1B minden basszusgitáros számára professzionális és hatékony lehetőségeket kínál a hangzás megformálásához egy kisméretű, de mégis robosztus pedál formájában. A BOSS legkiválóbb hanggenerátorára támaszkodva a basszusra optimalizált erősítők és effektek széles skáláját érheted el színpadi és stúdió felhasználáshoz. A jól áttekinthető kezelőfelületen gyorsan kitekerheted a kívánt hangszíneket, miközben a vezérlő kapcsolóval és expression pedállal valósidőben állíthatod be az effekteket. A BOSS Tone Central-on keresztül pedig új patch-eket, szerkesztő szoftvereket és más tartalmakat tölthetsz le. A kompakt, strapabíró és elemekkel is működtethető GT-1B minden basszusgitáros számára a legjobb mobil megoldást kínálja a profi hangzáshoz.

 • Csúcsminőségű BOSS hanggenerátor, kifejezetten basszusgitárra optimalizálva
 • Professzionális erősítők és effektek egy könnyű és kompakt kispedálba építve
 • Minden szükséges eszköz a kívánt basszus hangzás egyszerű beállításához
 • Fejlett MDP effektek a zenei kifejezés teljes kibontakoztatásához
 • Modern formavilág, lekerekített élekkel, amely biztonságos szállítást biztosít gitártokban is
 • Easy Select és Easy Edit funkciók a patch-ek gyors kiválasztásához és beállításához
 • 7 óra folyamatos használat négy AA méretű elemmel
 • Vezérlő kapcsoló és expression pedál, valamint lábkapcsoló/expression pedál aljzat és USB csatlakozó
 • Ingyenesen letölthető profi patch-ek és szerkesztő szoftver a BOSS Tone Central-on keresztül 

Csúcsminőségű eszközök a basszushang megformálásához

A BOSS legfejlettebb, basszusra optimalizált hanggenerátorával a GT-1B mindent lehetőséget magába foglal az első osztályú hangzáshoz. Előerősítők széles skálája áll rendelkezésre az alap basszusgitár hang kialakításához, köztük a GT-10B-től átvett, megújult kedvenceket és két vadonatúj modellt. A prémium minőségű MDP effektek (pl. Limiter és Distortion) a legfejlettebb BOSS technológiákat használják a hangszer eredeti karakterének és játékérzetének megőrzéséhez, szabad utat engedve ezáltal a zenei kifejezésnek. A grafikus EQ, T-Wah és más nélkülözhetetlen effektek mellett Harmonist, Bass Synth, Defretter és más hatékony effektek is rendelkezésre állnak. Továbbá egy sor beépített Mod, Delay és Reverb effekt is használható, valamint egy Looper is rendelkezésedre áll a jammeléshez és a zenei ötletek azonnali kibontakoztatásához.

Mobil erőmű

A GT-1B a koncertező basszusgitárosok számára készült. A meglepően könnyű súlynak és kompakt kialakításnak köszönhetően gond nélkül szállítható és szűkös körülmények között is elfér a színpadon. A modern, lekerekített formavilágnak köszönhetően a GT-B egyszerűen becsúsztatható egy gitártok oldalzsebébe és attól sem kell tartani, hogy szállítás közben megkarcolja a hangszert. A hálózati adapter vagy elemes tápellátás minden szituációban rugalmasságot nyújt, így mindenhová magaddal viheted kedvenc basszus hangzásaidat.

Egyszerű hangszín készítés

A GT-1B jól áttekinthető kezelőfelületén keresztül még a kezdő multi-effekt felhasználók számára is egyszerű a hangszínek létrehozása vagy különböző hangszín paraméterek finombeállítása. Dedikált gombok állnak rendelkezésre az effekt kategóriák azonnali eléréséhez, melyeket azután három panel potméterrel lehet beállítani. A gombok on/off kapcsolóként is funkcionálnak státusz indikátorokkal ellátva, hogy egy szempillantás alatt látható legyen az éppen kiválasztott effekt kategória. Az Easy Select és Easy Edit funkciók még egyszerűbbé teszik saját patch-ek létrehozás, így a kezdők és profik egyaránt néhány tekeréssel érhetnek el kifinomult multi-effekt hangzásokat.

BOSS Tone Central és BOSS Tone Studio

A BOSS Tone Central-ban ingyenesen letölthető patch-ek széles palettáját találod a GT-1B pedálhoz. Az itt megtalálható patch-eket profi basszusgitárosok készítették, melyek azonnal készek a használatra, vagy jó kiindulási pontot nyújthatnak saját hangszínek létrehozásához. Az ingyenes BOSS Tone Studio egy teljes értékű Editor/Librarian szoftver a GT-1B multi-effekthez, továbbá integrált elérést biztosít a BOSS Tone Central összes patch gyűjteményéhez.

Profi vezérlés helytakarékos kivitelben

A GT-1B három lábkapcsolójával választhatjuk ki a patch-eket, érhetjük el a hangolót, vezérelhetjük a looper-t vagy más funkciókat egy minimalizált kezelőfelületen keresztül. A dedikált CTL1 kapcsolóra szabadon címezhetsz olyan funkciókat, mint a Tap Tempo vagy effekt ki/bekapcsolás, miközben az expression pedál és lábkapcsoló a hangerő, wah és más effekt paraméterek vezérlésére használható. Ha további vezérlésre van szükség, külön aljzat használható két külső lábkapcsoló vagy egy expression pedál csatlakoztatásához. A GT-1B USB aljzatán keresztül a BOSS Tone Central és BOSS Tone Studio elérése mellett felvételeket is készíthetsz, vagy átformálhatod a hangzást egy DAW szoftverrel.


Boss GT-1B specifikáció

 • Basszusgitár multieffekt pedál

Boss GT-1B Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása