Boss GT-001 gitár multieffekt

Gitár multieffekt, esztétikus asztali kivitel. Ingyenes szállítás!!
 
3.9 / 9 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Boss GT-001 gitár multieffekt
 • Boss GT-001 gitár multieffekt
 • Boss GT-001 gitár multieffekt
 • Boss GT-001 gitár multieffekt
Kifutott termék vagy jelenleg nem elérhető.

Boss GT-001 leírás

Boss GT001, zászlóshajó GT teljesítmény az asztalra. A GT-001 a zászlóshajó GT-100 Verzió 2-ben megismert és elismert erősítőket és effekteket tartalmazza, stílusos asztali processzor kivitelben házi stúdiók és utazó zenészek számára. Kis méretének köszönhetően bármilyen munkaasztalon elhelyezhető, míg intuitív kezelőszervei segítségével egyszerűen előhívhatunk világ-klasszis hangzásokat felvételhez, gyakorláshoz. A gitár bemenet mellett, egy XLR bemenet is rendelkezésünkre áll ének, vagy akusztikus hangszerek felvételéhez, továbbá a beépített USB audio / MIDI interfész közvetlen kapcsolatot biztosít DAW szoftverünkhöz. Éppúgy, mint a GT-100, a GT-001 is remek hangszín készítési lehetőségeket kínál a dupla erősítő és effektláncnak és egyéb Routing beállításoknak köszönhetően. Mindezek mellet, az új fejlesztésű gitár-MIDI funkció lehetővé teszi a jammelést a Guitar Friend Jam-mel és egyéb számítógépes programokkal, a sima normál gitárkimenetet használva - nincs szükség speciális hangszedőre! Az ingyenesen letölthető BOSS TONE STUDIO szoftver egy szép grafikus felületet biztosít a számítógépes hangszín készítéshez, továbbá hozzáférést ad a BOSS TONE CENTRAL ingyenesen letölthető, stúdió-kész hangszíneihez is.

Professzionális hangzás felvételekhez és jammeléshez. A GT-001 stílusos, modern ruhája alatt egy teljes értékű BOSS multi-effekt lakozik, prémium hangzással. COSM erősítői és effektjei egyenértékűek a BOSS csúcskategóriás színpadi processzorában, a GT-100 Verzió 2-ben találhatókkal - ráadásul a két készülék között átjárhatóak a Patch adatok. A dupla effekt láncnak köszönhetően kifinomult hangzásokat hozhatunk létre, két erősítő modellel és soros / párhuzamos effekt bekötéssel, a professzionális alkalmazás érdekében. Olyan fejlett paraméterek is elérhetők, mint a csatorna megosztás funkció, mely lehetővé teszi az effekt láncok közötti kapcsolást manuálisan, frekvencia, vagy játék dinamika alapján; továbbá állítható a bal/jobb oldal keverési aránya is a kiváló felvételek készítése végett.

Egy kiváló eszköz DAW zenekészítéshez. Egyetlen USB kábelen keresztül a GT-001 csúcs-minőségű audio interfészként szolgál Mac vagy Windows számítógépekhez. Egyszerűen vehetünk fel remek erősítő és effekt hangzásokat közvetlenül DAW szoftverünkbe, és a négy audio csatorna számos lehetőséget kínál a felvételre, Re-Amping-re és keverésre. Például a GT-001 erősítőivel és effektjeivel processzált hang hallgatása közben, rögzíthetünk száraz gitárhangot is a DAW-ba, külön sávokra vehetjük fel a processzált és a száraz hangot, majd a felvétel visszahallgatása közben, utólag is kialakíthatjuk hangzásunkat a GT-001-gyel. Továbbá, a lehetőség, hogy a GT-001 tápellátása megoldható akár a tartozék adapterről, akár USB-n keresztül, nagyfokú komfortot biztosít az otthoni zenéléshez, stúdió munkákhoz és a laptopos mobil felvételekhez egyaránt.

XLR mikrofon bemenet és énekhez, akusztikus gitárhoz készült Patch-ek. A GT-001 nem csupán egy gitár processzor - hozzá köthetünk egy mikrofont is ének, vagy akusztikus hangszer felvételére a DAW szoftverünkbe. A fantom tápos, XLR mikrofon bemenetre kondenzátor mikrofon is csatlakoztatható a minőségi felvétel érdekében. Speciális énekre és akusztikus gitár felvételéhez alkalmas Patch-ek is megtalálhatók a hangszerben, melyek kiváló hangzást biztosítanak a felvételhez és a monitorozáshoz egyaránt. A GT-001 rendelkezik egy sztereó AUX bemenettel is, melyhez csatlakoztathatunk okos telefont, vagy bármilyen zenelejátszót, hogy akkor is tudjunk "jammelni", ha nem csatlakozunk számítógépre.

Szólaltass meg számítógép alapú MIDI hangszereket a normál gitárodról! A GT-001 tartalmaz egy monofonikus guitar-to-MIDI átalakító funkciót, mely lehetővé teszi, hogy egy normál gitárral - speciális hangszedő nélkül - meghajtsunk a számítógépen szoftver szintetizátorokat, vagy egyéb MIDI hangszereket. Az új fejlesztésű BOSS technológiának köszönhetően, a gitár-MIDI átalakítással kihasználhatjuk a Roland ingyenes Guitar Friend Jam szoftverét, továbbá kísérletezhetünk gitárról bevitt MIDI szekvenciák létrehozásával is bármilyen zene szerkesztő szoftverben.

Hangszínek szerkesztése és rendezése a BOSS TONE STUDIO szoftverrel. A Mac és Windows platformra ingyenesen letölthető BOSS TONE STUDIO egy intuitív grafikus interfészt biztosít, hogy USB-n keresztül számítógépen szerkesszük vagy készítsük el GT-001 Patch-einket. A szoftver lehetővé teszi továbbá a Patch-ek egyszerű rendezését és archiválását, valamint azt is, hogy a különböző dalokhoz, vagy stílusokhoz megfelelően, más-más hangszíneket töltsünk a GT-001-re. Amennyiben számítógépünkkel csatlakozunk az internetre, a BOSS TONE STUDIO integráltan összekapcsolható a BOSS TONE CENTRAL weboldallal, ahonnan belehallgatás után kiválaszthatjuk és egyből a GT-001-be tölthetjük a nekünk tetsző hangzásokat. Ezek a prémium Patch-ek működnek a GT-100 Verzió 2.0-val is, és könnyedén testre szabhatók a BOSS TONE STUDIO grafikus szerkesztő felületének köszönhetően.

BOSS TONE CENTRAL: Egy weboldal, ahol ingyenes Patch-ek, oktató videók, művész tippek és egyebek is elérhetők. A BOSS TONE CENTRAL egy ideális weboldal minden BOSS felhasználó számára. Ez az újonnan létrehozott és tartalmában folyamatosan bővülő oldal, hozzáférést biztosít híres gitárosok, turnézó, vagy session zenészek által készített prémium tartalmakhoz, demo videókhoz és letölthető Patch-ekhez. Érdemes gyakran visszatérni új hangszínekért, "hogyan csináljam" videókért, vagy éppen egy-két zenész interjú elolvasása miatt. Ha szereted a BOSS effekteket, akkor a BOSS TONE CENTRAL a te helyed!


Boss GT-001 specifikáció

 • Gitár multieffekt, esztétikus asztali kivitel
 • Effektek: Boss COSM erősítő modellek, MDP effektek, stb.
 • Vezérlők: 4x lábkapcsoló, 4x paraméter, hangerő, kapcsolók: Effect, Menu, Tuner, Write, Exit, Enter
 • Egyéb: AD átalakítás: 24 bit + AF mód, AF mód (Adaptív Fókusz mód), a Roland és BOSS saját módszere, mely jelentősen javítja az AD és DA átalakítók jel-zaj viszony (SN) arányát, DA átalakítás: 24 bit, minatavételi frekvencia: 44,1 kHz, patch: 200 (Felhasználói) + 200 (Gyári)
 • Kijelző: Grafikus LCD (132 x 32 képpontos, háttérvilágítású LCD)
 • Audio csatlakozók: gitár bemenet, mikrofon bemenet (XLR, fantomtáp), AUX bemenet (mini jack), L/R kimenet (2x jack), fejhallgató kimenet (mini jack)
 • Egyéb csatlakozók: USB, CTL/EXP bemenet (jack)
 • Tápellátás: AC adapter, USB
 • Tartozék: AC adapter
 • Méretek: 211 x 135 x 58 mm
 • Súly: 500 g

Boss GT-001 Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása