Boss Gigcaster 8 Audio Streaming keverő

Sokoldalú USB interfész megoldás online zenészeknek, zeneoktatóknak, podcastereknek és zeneközpontú tartalomkészítőknek. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Boss Gigcaster 8 Audio Streaming keverő
 • Boss Gigcaster 8 Audio Streaming keverő
 • Boss Gigcaster 8 Audio Streaming keverő
 • Boss Gigcaster 8 Audio Streaming keverő
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 3 év

  Roland / Boss garancia: https://tinyurl.com/rolandgari

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de XIII. kerületi budapesti boltunkban is átveheted.

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

259 900,- Ft
db Kosárba teszem

Boss Gigcaster 8 leírás

A Gigcaster 8 egy nagy teljesítményű, többfunkciós vezérlőközpont, amely kifejezetten olyan zenészeknek készült, akik élőben közvetítenek, illetve audio- és videotartalmakat készítenek. A professzionális hangzáshoz szükséges összes eszközt egyetlen, önálló asztali készülékként biztosítja, gyorsan hozzáférhető élő vezérléssel a fadereken, gombokon, nyolc hozzárendelhető padon és egy élénk színű érintőképernyőn keresztül.

Csatlakoztass gitárt vagy basszusgitárt és játssz csúcsminőségű GT-erősítőkkel és effektekkel. Csatlakoztass mikrofonokat és alakítsd a hangzást a VE sorozat stúdióminőségű jelfeldolgozásával. Vagy adj hozzá egy billentyűzetet vagy dobgépet a vonalbemenetek segítségével. Akár nyolc forrást is keverhetsz streamelés közben, beleértve a háttérzenét és a távoli vendég vagy tanuló hangját. A külső vezérlés támogatásával, microSD kártyára történő rögzítéssel és még sok mással a Gigcaster 8 nélkülözhetetlen partnere a zenei előadóknak, a távoktatóknak, a podcastereknek és bárkinek, aki zeneközpontú médiatartalmat készít.

Kiváló gitár- és basszushangzás, más külső eszközök nélkül

A Gigcaster 8 segítségével lenyűgöző gitár- és basszushangzással streamelhetsz és jammelhetsz külső jelfeldolgozás nélkül. Egyszerűen csatlakoztasd a hangszert az előlap jack aljzatára és kezdj el játszani a csúcskategóriás GT-1000-ből származó prémium erősítőkkel és effektekkel. A sokoldalú preset-ek 100 játékra kész hangot biztosítanak, míg 200 felhasználói hely áll rendelkezésre a paraméterek módosításainak és az egyedi beállításoknak a tárolására. A beépített hangoló mindig kéznél van, hiszen létfontosságú eszköz minden munkamenethez. A lábkapcsolókkal, Expression pedálokkal, illetve GA-FC-vel vagy GA-FC EX-el megoldható széles körű vezérlésnek köszönhetően pedig szabadok maradnak a kezeid játék közben.

Csatlakoztass mikrofonokat és hangszereket

A Gigcaster 8 kombinált XLR/TRS bemenetekkel is rendelkezik a kiegészítő felszereléshez és a zenészekkel való közös játékhoz. Használd ki a csúcsminőségű XLR mikrofonhangzást két alacsony zajszintű előerősítővel, széles dinamikatartománnyal és fantomtáp-támogatással. Vagy használd a 6,3 mm-es jack csatlakozókat bármilyen elektronikus hangszerhez. A népszerű VE sorozat dedikált énekeffektjei lehetővé teszik, hogy olyan effektekkel énekelj, mint a compression, pitch correction, delay és reverb, továbbá olyan harmóniákat is hozzáadhatsz, amelyek automatikusan követik a beállított hangnemet. A beszédhez is rendelkezésre állnak effektek – beleértve a szórakoztató hangátalakító-effekteket, amelyek megváltoztatják az emberi hangot –, valamint konzoleffektek, amelyek fokozzák a csatlakoztatott források hangjait.

Profi többcsatornás audiokeverés

A Gigcaster 8 a keverési és hangtovábbítási funkciók széles skáláját kínálja. A négy elsődleges bemeneti csatornán kívül vannak dedikált sztereó csatornák a hangpadokhoz, az analóg Aux bemenethez, a beépített Bluetooth®-hoz és az USB-hez. Minden keverőcsatorna különféle hangformáló opciókat tartalmaz a menet közbeni profi keveréshez. A Gigcaster 8 több számítógépes audiocsatornával is képes kommunikálni USB-n keresztül, nagy rugalmasságot biztosítva a különböző streamelési alkalmazásokhoz és a távoli vendégekkel való munkavégzéshez, DAW zenei sávokhoz, játékhanghoz stb.

Maximálisan elégedett rajongók

Sokoldalú csatlakoztathatósága és nagyszerű hangzása mellett a Gigcaster 8 számos eszközt kínál, amelyek segítségével streamjeidet lebilincselő tartalommal töltheted meg. Lejátszhatsz zenét mobileszközről Bluetooth®-on keresztül, és van egy ducking funkció is, amely automatikusan csökkenti a hangerőt, amikor beszédet érzékel. Nyolc hangpad is elérhető főcímdalok, hangeffektek, hangminta-loopok és háttérsávok indításához, nyolc pad bankba rendezve, összesen 64 tetszés szerinti hangzás érdekében. Előre betöltött gyári minták használata, és a Gigcaster 8 App segítségével beállítható saját egyedi könyvtárak.

Azonnali vezérlők

A színes érintőképernyővel és az intuitív panelvezérlőkkel a Gigcaster 8-at csak önmagában is használhatod. Keverj össze a forrásokat a faderekkel és a mute gombokkal, tekintsd meg a jelszinteket a képernyőn, érj el gyorsan és szerkessz effekteket, valamint alkalmazz zajcsökkentést stb. a kifinomult hangzás érdekében. De tovább is léphetsz a Gigcaster 8 alkalmazással, és munka közben különféle paramétereket módosíthatsz számítógéped képernyőjén.

Egyéni munkafolyamatok

A Gigcaster 8 számos konfigurálható funkciót kínál, bármilyen streamelési stílushoz. A hangpadok egyetlen gombnyomással effektmódba kapcsolnak, így 64 parancsforrás biztosítható a gyors hangváltáshoz játék közben. Legfeljebb négy effektvezérlőt lehet hozzárendelni minden padhoz, beleértve preset-eket, a bypass-t és egyebeket. Továbbá a padcímzések vezérlése lábkapcsolók és Expression pedálok csatlakoztatása is lehetséges, így a kezek szabadon maradhatnak a játék közben. A MIDI over USB is támogatott, hogy továbbfejlesztett vezérlést biztosítson a MIDI-parancsokra reagáló zene-, videó- és streaming alkalmazásokhoz.

Beépített számítógépes rögzítés

A 32 bites/48 kHz-es hangminőséget nyújtó Gigcaster 8 egy remek eszköz az élő közvetítések rögzítéséhez, a jammelés archiválásához vagy egy teljes dal elkészítéséhez. A WAV-felvételkészítést az opcionális microSD adathordozó támogatja, és választhatsz a sztereó mix kimenet vagy a többsávos előadás rögzítése között a fader előtt, vagy után. Vezéreld a felvételt/lejátszást a dedikált panelgombokkal, és használd a kényelmes Mark funkciót pontok megjelölésére és a szerkesztés felgyorsítására az utómunka során. A Gigcaster 8 egy 20x14-es USB interfész is, amely professzionális kezelőfelületet biztosít kedvenc zenei szoftveredhez.


Boss Gigcaster 8 specifikáció

 • Sokoldalú USB interfész megoldás online zenészeknek, zeneoktatóknak, podcastereknek és zeneközpontú tartalomkészítőknek
 • Csúcsminőségű hangzás, 32-bites lebegőpontos processzálás és 48 kHz-es mintavételezési frekvencia
 • Nyolc csatornás hangkeverő és számos hangformáló eszköz
 • Nagy impedanciájú bemenet gitár vagy basszusgitár közvetlen csatlakoztatásához
 • Négy kombinált XLR/TRS jack csatlakozó mikrofonokhoz és elektronikus hangszerekhez
 • A mikrofonbemenetek fantomtáppal és kiváló minőségű előerősítőkkel rendelkeznek, alacsony zajszinttel és széles erősítési tartományban (+70 dB)
 • A GT-1000-ből átvett csúcsminőségű BOSS erősítők és effektek
 • Dedikált énekeffektek, harmónia és hangátalakító funkciók a VE énekprocesszorokból
 • Használatra kész, előre beállított könyvtárak optimalizált hangfeldolgozással gitárhoz, basszusgitárhoz, énekléshez és beszédhez
 • Dedikált sztereó csatornák a távoli vendégek számára és a Bluetooth®-on vagy vezetékes kapcsolaton keresztül streamelt mobileszköz-hanghoz
 • 4,3"-os színes érintőképernyő az intuitív vezérléshez
 • Független faderek és mute gombok a nyolc audio bemeneti csatornához és a master kimenethez
 • Nyolc testre szabható pad a hanglejátszáshoz és a valós idejű effektvezérléséhez (két mód, mindegyikben nyolc választható bank)
 • Talkback funkció az előadók közötti kommunikációhoz
 • A Ducking funkció, amely automatikusan csökkenti a háttérzene hangerejét beszéd közben
 • Beépített sztereó mikrofon és négy fejhallgató-kimenet dedikált EQ-kkal
 • Az előlapi fejhallgató-kimenet a headset mikrofont és beépített mikrofont egyaránt támogatja
 • 20x14-es USB audio interfészként is működik többsávos rögzítéshez zenekészítő szoftverben
 • Rögzíts élő sztereó vagy többsávos hangot (32 bit/48 kHz) egy opcionális microSD-kártyára
 • USB-buszról vagy a mellékelt AC adapterről működik
 • Támogatja az opcionális BOSS lábkapcsolókkal, Expression pedálokkal és a GA-FC/GA-FC EX lábvezérlővel történő kéz nélküli használatot.
 • Dedikált Gigcaster 8 alkalmazás paraméter-szerkesztéshez, biztonsági mentéshez és hangfájlok konvertálásához
 • Méret: 217 x 267 x 78 mm
 • Súly: 1.36 kg

Boss Gigcaster 8 kapcsolódó termékek


Boss Gigcaster 8 Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása