Boss FZ-1W Waza fuzz pedál

Prémiumminőségű Waza Craft pedál a BOSS-tól megszokott hangminőséggel. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Boss FZ-1W Waza fuzz pedál
 • Boss FZ-1W Waza fuzz pedál
 • Boss FZ-1W Waza fuzz pedál
AKCIÓ
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Raktáron
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendeld meg, és egy munkanapon belül feladjuk Neked!
 • Garancia: 5 év

  Roland / Boss garancia: https://tinyurl.com/rolandgari

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de XIII. kerületi budapesti boltunkban is átveheted.

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

Akció a készlet erejéig!
84 500 Ft 78 700 Ft
db Kosárba teszem

Boss FZ-1W leírás

Újra definiált vintage fuzz és sokoldalú modern hangzások Waza szakértelemmel kiegészülve

A Fuzz volt az első torzítópedál-típus, és az 1960-as évekből származó vintage készülékek retro hangzását mind a mai napig nagy becsben tartják a gitárosok. Számos legendás pedál mélyreható elemzése és a Waza szakmai tudása révén megvalósuló, teljesen analóg FZ-1W a klasszikus fuzz inspiráló hangját, játékérzetét és hangulatát adja vissza, megbízható és modern kivitelben. És mint minden Waza Craft pedál, az FZ-1W is prémium alkatrészek felhasználásával készül a csúcsminőségű működés és maximális hangzásbeli sokoldalúság érdekében.

A vintage fuzz lelkének felfedezése

Az 1960-ban megjelent fuzz pedálok agresszív új hangja végérvényesen megváltoztatta a rockzene hangzását és új lendületet adott az elektromos gitáron játszó zenészek számára.

Boss FZ-1W

Azokban a korai időkben, az innovatív pedálépítők sok, ma már legendának tartott gitáros kreatív közreműködése alapján finomították a fuzz áramköröket. Ez végül néhány kiemelkedő típust eredményezett, melyek etalonná váltak a gitárosok széles körében. A kis sorozatban gyártott TB-2W Tone Bender fejlesztése során számos régi fuzz pedált vizsgáltunk, elemeztünk, és közben mélyreható ismeretekre tettünk szert. Ez a tapasztalat inspirált bennünket, hogy a Waza szaktudásra támaszkodva újra gondoljuk a klasszikus fuzz-effektet.

A korábbi Waza Craft modellekkel ellentétben az FZ-1W nem csupán a múltbeli pedál reprodukálja. Ez a pedál a vintage fuzz mai moden újra értelmezése. A nevében szereplő „1”-es szám a klasszikus áramkörök iránti tiszteletünket fejezi ki, melyek segítettek megformálni a rockgitár hangzásvilágát és elindítani azt az effektpedál-ipart, amelyet ma mindannyian szeretünk.

A Vintage Fuzz legjobb alkotóelemei egy modern pedálban

Boss FZ-1W

A legkeresettebb vintage fuzz pedálok egyszerű áramkörei élénk és agresszív hangzásokra képesek, hosszú hangtartás mellett. Nagyon érzékenyek a játékdinamikájára is, és a legjobbak közülük lehetővé teszik, hogy a gitár hangerőszabályzójának visszatekerésével kitisztuljon a hangzás.

Azonban ezek a klasszikus pedálok híresen inkonzisztensek – gyakran még az azonos modellek is –, és az olyan változók, mint az életkor, elemtípus, hőmérséklet és egyebek drámai hatással lehetnek a hangzásukra és a teljesítményükre. A Waza innovációval támogatott FZ-1W elérhetővé teszi a vintage fuzz minden nagyszerű zenei jellemzőjét, árnyoldalak nélkül.

A történelmi áramkörök ihlették, de végül is ez a pedál egy előre mutató, teljesen új BOSS-megközelítést hordoz, melyet az effekttervezés mélyreható ismerete táplál. Csúcsminőségű szilícium-tranzisztorok felhasználásával olyan egyedi áramkört hoztunk létre, amely autentikus hangzást és játékérzetet ad, miközben stabil teljesítményt garantál bármilyen hőmérsékleten vagy működési körülmény között. Emellett ez a modern megközelítés nagymértékben kiterjeszti a hangzásbeli lehetőségeket a vintage modellekhez képest, nagyobb erősítéssel, alacsonyabb zajszinttel, mélyebb hangszínszabályozással stb.

Vintage mód — Klasszikus fuzz, nagyobb zenei kifejezőerő

Az FZ-1W Vintage móddal a BOSS újra definiálta a klasszikus fuzz hangzást, nagyobb erősítéssel és szélesebb kifejezési tartománnyal. A hang karaktere érces, határozott, de nem durva. Gond nélkül térhetsz át az erőteljes fuzz hangzásról a kristálytisztára a gitárod hangerejének változtatásával. A kiváló Tone gomb egyidejűleg állítja be a magas és az alacsony frekvenciákat, lehetővé téve különböző fuzz hangszínek létrehozását. A Fuzz potméter letekerésével és a Level feltekerésével pedig az FZ-1W kiválóan működik boost-ként az erősítőd vagy más gain pedálok számára.

Modern mód — Telt és fókuszált hangzás

A Modern mód kifinomultabb és sokoldalúbb fuzz hangzást biztosít, fókuszált középtartománnyal és vastagabb hanggal, így ideális minden zenei stílushoz. Erősítési tartománya még a Vintage módnál is szélesebb, a Fuzz potméter pedig a három óra utáni tartományban gazdag, "éneklő" kitartott hangokat produkál, így inspirálva gitárszólódat.

A Tone potméter egy másik hangolást kínál, amely lehetővé teszi a hang fényének beállítását anélkül, hogy a középtartomány megváltozna, biztosítva ezzel az állandóan átütő hangzást.

Ha pedig a Modern módot erősítésre használjuk, gazdag, középtartományban megerősített hangzást érhetünk el.

Waza Craft: A kivételes hangzás művészete

A BOSS mérnökök alapvető célkitűzése a kezdetek óta a legkiválóbb gitárhangzás létrehozása, legyen szó korai analóg vagy mai high-tech DSP technológiáról.

A Waza Craft sorozat lelkesítő szelleme a kivételes hangzás, gondosan kiválasztott analóg alkatrészek, továbbfejlesztett áramkörök és aprólékos figyelem révén válik valóra. A “Waza” szó a japán nyelvben művészetet és technikát jelent, ezért viselik büszkén ezek a speciális kiadású pedálok a Waza szimbólumot, amely a BOSS csúcstechnológiára és szakértelemre utal.


Boss FZ-1W specifikáció

 • Prémiumminőségű Waza Craft pedál a BOSS-tól megszokott hangminőséggel
 • Újra definiált fuzz hangzás, amely a klasszikus megszólalást és játékérzetet ötvözi a modern sokoldalúsággal és stabilitással, a BOSS Waza innovációjának köszönhetően
 • A Vintage mód retro fuzz élményt nyújt, agresszív hangzásokkal, dinamikus játékérzettel és bemeneti hangerőtől függő rendkívüli érzékenységgel
 • A modern mód teltebb hangzást biztosít és jobban fókuszál a hang középtartományára, a zenei stílusok még szélesebb skálájának lefedése érdekében
 • A hatékony Tone potméter minden üzemmódban mélyreható hangvezérlést garantál
 • Kiegyenlített hangzás és megbízható teljesítmény szilícium-tranzisztoros áramkörrel
 • Csúcsminőségű Buffer a kristálytiszta bypass hangzáshoz
 • 5 év BOSS garancia

Boss FZ-1W kapcsolódó termékek


Boss FZ-1W Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása