Boss DD-500 sztereó visszang pedál

Sztereó digital delay effekt pedál. Ingyenes szállítás!!
 
5 / 1 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Boss DD-500 sztereó visszang pedál
 • Boss DD-500 sztereó visszang pedál
 • Boss DD-500 sztereó visszang pedál
 • Boss DD-500 sztereó visszang pedál
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 2 év

  Roland / Boss garancia: https://tinyurl.com/rolandgari

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

172 500,- Ft
db Kosárba teszem

Boss DD-500 leírás

Boss DD-500: a legújabb BOSS technológiának köszönhetően, a DD-500 a valaha gyártott leghatékonyabb és legsokoldalúbb Delay pedál. Ez a sokoldalú effekt pedál 12 karakteres Delay móddal rendelkezik, ami lenyűgöző hangminőséggel, mélyreható szerkesztési lehetőségekkel, grafikus kijelzővel, patch memóriákkal, MIDI képességekkel stb. párosul. Az alap Echo effekttől a klasszikus Delay effektek tökéletes modellezésén át, a lélegzetelállító, úszós térbeli hangzásokig, a DD-500 olyan helyekre is elrepíti zenédet, amiről korábban nem is álmodtál.

A Boss DD-500 effekt 12-féle Delay módjával minden elképzelt Delay hangzás létrehozható. Minden itt van egy kalap alatt - a meleg, vastag hangzású vintage Delay effektektől a szalagos Echo-n át az olyan modern visszhangokig, amelyek rendhagyó módon Pitch Shifterrel, vagy szűrővel processzálják a hangot. A kézre álló tekerőgombokkal egyszerűen állíthatjuk be a szükséges paramétereket a kívánt sound azonnali megformálásához. Minden Delay típushoz tartozik egy 4-sávos, félig parametrikus EQ, valamint Modulation, Ducking és számos egyéb paraméter, melyekkel tökéletesen kialakítható a megálmodott hangzás.

A Boss DD-500 esetében minden Delay mód precízen átgondolt, és a 32-bit/96 kHz-en működő processzálásnak köszönhetően kompromisszumok nélkül támogatja az egyéni zenei megszólalást. A DD-500 csúcsminőségű, digitális Delay effektekkel dolgozik, miközben a beérkező "száraz" gitárhang mind végig 100%-ban analóg marad, választható Bufferelt vagy True-Bypass működéssel. A száraz analóg jel megerősítése mellett, a Bufferelt bypass másik előnye a zökkenőmentes jelátvitel támogatása (carry over), ami ebben az esetben azt jelenti, hogy az effekt kapcsolásakor az ismétlések nem kerülnek levágásra, hanem természetes módon kiszólnak.

Praktikus tulajdonságainak köszönhetően a Boss DD-500 kiemelkedik a kifinomult Delay effektek sorából. A nagyméretű, beépített LCD kijelző tökéletesen támogatja a pedál működtetését, jól láthatóan jeleníti meg a késleltetési időt, a Patch azonosítókat és más paramétereket, valamint áttekinthető navigálást biztosít a rendszeren belül. A pedál egyszerűen csatlakoztatható USB-n keresztül számítógéphez, ami lehetővé teszi a Patch-ek mentését, továbbá a MIDI ki- és bemenetekkel összetettebb vezérlések is elérhetők, például pedal-board-ben ES-8 effekt vezéslő rendszeren keresztül.

A szabadon címezhető vezérlőknek köszönhetően, a DD-500 ösztönzi a kreativitást és hatalmas rugalmasságot biztosít az élő előadásokhoz. Alapesetben az A, B és TAP/CTL kapcsolókkal két Patch vezérelhető és mellette a bank választás, Tap Tempo, Bypass és egyéb funkciók működtethetők. Mivel a kapcsolók működése testre is szabható, akár három különböző Delay Patch-t is elérhetünk ezeken keresztül vagy lehetőségünk nyílik két Delay Patch használatára egy időben, Layer hangzások megszólaltatásához. A Tap Tempo helyett más valósidejű funkciókat - pl. Warp vagy Twist - is kijelölhetünk a TAP/CTL kapcsolóra a zenei lehetőségek bővítése érdekében. Egy opcionális Expression pedállal vagy külső lábkapcsolóval további paramétereket is vezérelhetünk, MIDI-n keresztül pedig bonyolultabb vezérlési feladatokat is megvalósíthatunk.


Boss DD-500 specifikáció

 • Sztereó digital delay effekt pedál
 • Effektek: sztereo digitális visszhang, 12 Delay mód (Standard, Analog, Tape, Vintage digital, Dual, Pattern, Reverse, Tera echo, Slow attack, Filter, Shimmer, SFX)
 • Vezérlők: 3 x lábkapcsoló (A- nyomva tartva Loop, Rec/Dub kapcsoló) (B-nyomva tartva Loop, Loop Play kapcsoló) (TAP/CTL- Loop Stop kapcsoló), potméterek (Mode, Time/Value, Feedback, E.level, Tone, Mod depth)
 • Egyéb: Loop idő sztereó: 120 mp/ mono: 60 mp, bufferelt vagy true bypass működési mód, 32 bit jelfeldolgozás/ 96 Khz mintavételezési frekvencia, 10 mp delay idő
 • Kijelző: grafikus LCD kijelző háttérvilágítással (128 x 62 képpont)
 • Audio csatlakozók: sztereó/mono jack bemenet, sztereó/mono jack kimenet
 • Egyéb csatlakozók: USB, MIDI In/Out, expression jack bemenet
 • Tápellátás: külön megvásárolható adapter: BOSS-PSA, 4 x AA elem
 • Tartozék: Használati útmutató, 4 x AA alkáli elem
 • Méretek: 138 x 170 x 62 mm
 • Súly: 1 kg

Boss DD-500 kapcsolódó termékek


Boss DD-500 Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása