Boss AD-10 Acoustic Preamp akusztikus gitár előfok

Akusztikus gitár preamp/előfok, DI. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Boss AD-10 Acoustic Preamp akusztikus gitár előfok
 • Boss AD-10 Acoustic Preamp akusztikus gitár előfok
 • Boss AD-10 Acoustic Preamp akusztikus gitár előfok
 • Boss AD-10 Acoustic Preamp akusztikus gitár előfok
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 2 év

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de XIII. kerületi, VIII. kerületi budapesti boltunkban is átveheted.

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

145 900,- Ft
db Kosárba teszem

Boss AD-10 leírás

Bárki, aki erősített akusztikus gitárt használ a színpadon, tudja mekkora kihívás ugyan azt az inspiráló hangzást elérni, amit egy hangszer akusztikus megszólaltatása nyújt. Az AD-10 igazi megoldást kínál erre a régi problémára olyan fejlett képességekkel, melyek gazdag, természetes akusztikus hangzást garantálnak minden előadás szituációban. Valójában az AD-10 egy sokoldalú, kétcsatornás akusztikus Preamp/DI pedál, prémium hangminőséggel, számos funkcióval a hang megformálásához és rugalmas csatlakoztathatósággal. Mindezek mellett beépített Ambience, Chorus és Delay effektekkel is rendelkezik, így nincs szükség a hang külső processzálására sem.

De az AD-10 még ennél is tovább megy, hiszen a BOSS úttörő Acoustic Resonance technológiájával új magaslatokba emeli az akusztikus Preamp koncepciót. A legtöbb pickup rendszerrel szemben ez a fejlett technológia képes tökéletesen reprodukálni a gitártest és húrok komplex rezonanciáit és ezáltal visszaadni azt a kifejező, organikus hangzást, ami annyira élettelivé varázsolja az akusztikus hangzást. Mindezek mellett egy hatékony gerjedésgátló, memóriahelyek saját beállítások tárolásához, egy Looper 80 másodperc felvételidővel, USB audió és sok más is megtalálható a pedálban. Hatékonyságával és egyszerű kezelhetőségével a kompakt AD-10 egy mindent magába foglaló pedál a tökéletes akusztikus hangzás eléréséhez, bármilyen előadás szituációban.

Egy csomagban minden, amire szükség van

A fejlett BOSS technológiáknak és minden részletre kiterjedő kivitelezésnek köszönhetően az AD-10 pedállal egy álom válik valóra mindazok számára, akik nem ismernek kompromisszumot a színpadi akusztikus hangzás kapcsán. A hang megformálásához használható rengeteg funkciónak és egyszerű, áttekinthető kezelhetőségnek köszönhetően, bárki pillanatok alatt kitekerheti a tökéletes hangzást. Egy fejlett gerjedésgátló is megtalálható a pedálban, amely minden helyzetben képes megszűntetni a bosszantó gerjedéseket. 10 belső memóriahely áll rendelkezésre a kedvenc beállítások tárolására, különböző hangszerekhez és dalokhoz. Az AD-10 tápellátása hálózati adapterrel vagy elemekkel is történhet, ami hatalmas rugalmasságot jelent minden helyzetben.

Igazi akusztikus hangzás a BOSS Acoustic Resonance technológiájával

Köztudott, hogy a legtöbb színpadi akusztikus gitár piezo pickup-ot használ, amely a húrlábnál helyezkedik el. Igaz, hogy ezek a hangszedők hatékonyan fogják vissza a gerjedéseket, de ugyanakkor sokszor túl keményen, sterilen és ércesen szólnak. Ez annak köszönhető, hogy a húrláb környékén összeszedett hangból hiányoznak hangszertest és húrok rezonanciái, melyek nagyban hozzájárulnak a gitár komplex hangjához. A mágneses pickup-ok és más típusú hangszedő rendszerek sem képesek visszaadni a tökéletes akusztikus hangzást. Természetesn a gitár mikrofonozása szép, természetes eredményhez vezet, de színpadi környezetben nem igazán praktikus megoldás.

Itt jön képbe az AD-10 innovatív Acoustic Resonance funkciója. Ez a kifinomult BOSS technológia valósidőben analizálja a pickup-ról érkező jelet és hozzáadja a hiányzó gitártest és húr rezonanciákat, melyek nélkülözhetetlen elemei a természetes akusztikus hangzásnak. Az AD-10 Acoustic Resonance koncepcója messze túlszárnyalja a korábbi megközelítéseket, még részletesebb jelfeldolgozással, három különböző rezonancia típussal és a hangkarakterisztikák kiegyenlítésével, tökéletesen alkalmazkodva az előadás igényeihez.

A hang tisztaságának megőrzése többszintű gerjedés védelemmel

Konstrukciójából adódóan az akusztikus gitár rengeteg rezonanciát kelt, ezért hajlamos a mély-frekvenciás gerjedésre színpadi környezetben. A gerjedést számos tényező befolyásolja, beleértve a hangszer típusát, a pickup rendszert, a hangszer elhelyezkedését a hangszórókhoz képest és sok mást. Az AD-10 fejlett jelfeldolgozása messze túlmutat más Preamp-ok képességein, többek között azzal a többszintű gerjedés védelemmel, amely maximális hatásfok mellett sem rontja le a hang természetes színezetét.

A védelem első vonalában az AD-10 gerjedésgátló funkciója áll, azzal az új fejlesztésű BOSS technológiával, amely megkeresi és finoman csökkenti a gerjedésért felelős frekvenciát. Ezzel együtt az átfogó hangzás mindig kiegyenlített marad, ami elengedhetetlen a természetes akusztikus gitárhanghoz. Igazán problémás helyzetekben az AD-10 két független Notch szűrője is használható. Ezeket be lehet állítani manuálisan vagy működhetnek automatikusan is a háttérben keletkező gerjedések visszaszorításához a játék közben. Ezek a Notch szűrők a gerjedési frekvenciát és annak első felharmonikusát szűrik, ráadásul a szűrő mélység is beállítható, ha szükséges és ezáltal minimalizálható a hangra gyakorolt hatása.

Kétcsatornás kialakítás, széles tartományú EQ-val és kivételes hangminőséggel

Az AD-10 két bemeneti csatornájának érzékenysége függetlenül szabályozható, így egyszerre két hangszer számára is beállítható a kívánt hangzás vagy használhatunk két pickup-os hangszert is a jelek összeolvasztásához. Mindkét bemeneten keresztül meleg és tiszta hangzással szólal meg a hangszer, rendkívül alacsony zajszint mellett. Ráadásul a két bement érzékenysége függetlenül állítható be a tökéletesen optimalizált jelfeldolgozás érdekében, különböző pickup típusokhoz.

Mindkét csatornához külön EQ tartozik, négy beállítható frekvencia tartománnyal (beleértve egy parametrikus középtartományt) és egy széles tartományban szabályozható mély-vágó szűrővel. A más Preamp-okban található általános EQ-hoz képest az AD-10 pedál EQ sávjai egyszerre több összekapcsolt paramétert változtatnak, így a hang precízen formálható meg finom potméter forgatásokkal. Ha szükséges, az EQ kiiktatására is lehetőség van, illetve a csatornák fázisának független beállítására is.

Az akusztikus gitárhoz optimalizált, beépített BOSS effektek

A természetes akusztikus gitárhang megőrzését biztosító innovatív funkciók mellett, az AD-10 pazar megszólalású és egyszerűen használható beépített effektek széles palettájával is rendelkezik. Az egygombos kompresszor sokkal többet tud, mint amit első pillantásra kinézünk belőle. A BOSS elismert MDP technológiáját használja az intelligens jelfeldolgozáshoz és ezáltal átláthatóan szabályozza a dinamikát. Az akusztikus gitárosok imádják a Reverb effektet, ezért az AD-10 Ambience effektje három, kifejezetten gitárra hangolt, csúcsminőségű zengető típust tárol. Megtalálható egy Delay is a pedálban standard, modulation és reverse típusokkal, valamint a BOSS híres sztereó Chorus effektjének három variációja is.

Hasznos előadás funkciók akusztikus gitárosoknak

Az AD-10 számos praktikus tulajdonsággal rendelkezik az élő előadásokhoz. A ?soft-touch? lábkapcsolókat diszkrét, csendes működére tervezték az akusztikus előadáshoz. Konfigurálhatóak memória választáshoz, effektek ki/bekapcsolásához, a beépített hangoló eléréséhez és más célokra is. Az AD-10 beépített Looper-e egy praktikus eszköz, ami mindig rendelkezésre áll a gyakorláshoz, jammeléshez és kreatív zenei ötletek megvalósításához a színpadon. Az elengedhetetlen Boost funkcióval egyszerűen feltolható a hangerő szólókhoz vagy visszahalkítható a húzósabb ?sika? pengetéseknél, és ráadásul áll


Boss AD-10 specifikáció

 • Akusztikus gitár preamp/előfok, DI
 • Effektek: előfok, 10 beállítás, 80 másodperces looper, kompresszor, acoustic resonance, Boost, Chorus, zengető, visszhang
 • Vezérlők: bemeneti érzékenység (mindkét gitárbemenetre külön), sztereó/mono kapcsoló, földleválasztó kapcsoló, Boost, 3-sávos EQ, Presence, Testrezonancia, kompresszor, visszhang,/kórus, Ambence, gerjedéscsökkentés, Boost, hangológép, looper
 • Egyéb: -
 • Kijelző: ledek, 2-szegmenses kijelző
 • Audio csatlakozók: gitár bemenet (1 és 2), sztereó kimenet (kölön Jack és XLR), effekt hurok
 • Egyéb csatlakozók: vezérlőpedál bemenet, USB
 • Tápellátás: tartozék adapter, elem
 • Tartozék: hálózati adapter
 • Méretek: 217 x 161 x 65 mm
 • Súly: 1,3 kg

Boss AD-10 Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása