Zoom H1n + háromlábú állvány szett

2018. augusztus 22.

A legnépszerűbb, olcsó Zoom kézi felvevő most akciósan kapható asztali tripod állvánnyal is.

A H1n a Zoom belépő szintű kézi hangrögzítője, árkategóriája miatt a legnépszerűbb diktafonunk. Többi olcsó diktafontól, okos telefonhoz csatlakoztatható mikrofontól a minősége, megbízhatósága különbözteti meg, illetve az olyan funkciók, mint a limiter (torzítás csökkentés), sztereó mini jack bemenet (külső mikrofon csatlakoztatására), A-B repeat lejátszás, overdub felvétel.

Zoom H1n diktafon/hangrögzítő

Akik kézben használják a terméket, azoknak nincs szükségük állványra, maximum a WSU-1 szélfogó megvásárlásán érdemes elgondolkodniuk, akik DSLR fényképezőhöz használják, hasznos kiegészítőként a HS-1 Hot Shoe Mount adaptert szokták vásárolni a termékhez. Ha hagyományos mikrofon állványra szeretnéd tenni, akkor az MA2 mikrofonállvány adaptert javasoljuk. Ezeket a kiegészítőkön felül létezik még egy komplett szett, kimondottan a H1n-hez, az APH-1n szett (mikrofonszivacs, hálózati adapter, háromlábú állvány, stb.).

Azon felhasználóknak jó hír, akik más kiegészítőt nem szeretnének vásárolni, csak egy asztalra helyezhető háromlábú állványt, hogy most a Zoom H1n-t és a TPS-3 tripod szett akciós áron kapható. Azon felhasználóknak, akik asztalnál ülve készítenek felvételeket, podcastolnak, és szükségük van egy asztali állványra is, de más kiegészítőre nem, érdemes megfontolni ezt a szettet.

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása