#YamahaChallenge

2020. május 25.

Az április 21-én indult #YamahaChallenge nagyszerűen bemutatja a zene kiemelkedő erejét, melyet az emberek kontinenseken átívelő elkötelezettségéhez, inspirációjához és összekapcsolásához nyújt.

Az online kihívások első részében, melyet nemzetközileg elismert zenészek indítottak, a 4-szeres Grammy-díjas crossover jazz művész és multi-hangszeres Jacob Collier ‘Contrary Motion 12 Key Modulation Challenge’ címmel tett fel egy zenei kompozíciós kérdést, melyre saját szavaival élve, vitathatóan végtelen sok megoldás létezik.

#YamahaChallenge

Zenészek a világ minden tájáról gyorsan reagáltak, majdnem 1000 #YamahaChallenge megosztott videóval egyedül az első két hétben. A kihívásra saját és egyedi válaszokat lelkesen osztottak meg zenészek és zenerajongók egyaránt, az előadások zongoristáktól, rézfúvósoktól, gitárosoktól, énekesektől és még egy hárfástól is érkeztek.

A kezdeményezés a Yamaha Musictól származik és a cég minden zenészt arra bíztat, hogy vegyen részt és ossza meg tehetségét a globális közönséggel. További elismert művészek állnak készen, hogy elindítsák saját kihívásaikat az elkövetkező hetekben, kísérjék figyelemmel, hogy mi következik!

www.europe.yamaha.com

Follow Yamaha Music
https://www.instagram.com/yamahamusiceurope/
https://www.facebook.com/YamahaMusicEurope
https://twitter.com/YamahaMusicEU

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása