Yamaha Stagepas 400BT és 600BT

2020. április 18.

Hangosítanád egyszemélyes produkciódat, zenekarodat, vagy előadást tartasz tanteremben, ceremóniát vezetsz házasságkötő-teremben, szabadtéren? Ha a hangod nem elég, számolj a Stagepas-szel.

A Yamaha Stagepas hangosítási rendszereit már több éve használják zenészek, előadók. A korábbi modellek is nagyon sikeresek voltak, a BT-s modellek a Bluetooth (BT = Bluetooth) csatlakozást adták a meglévő, jól bevált technológia mellé

A Stagepas kompakt hangosítási rendszer elemei a két könnyű hangfal és az egyik hangfalba rejthető keverőerősítő, és tartozék hangfalkábellel, Bluetooth-csatlakozási készséggel. Ideális társ lehet bulikra, konferenciákra, lakodalomba, iskolákba, stb.

 Yamaha Stagepas 400/600 set

Zenészeknek

Sok vásárlónk szólózenészként vagy zenekari zenészként a együttese számára keresi ezt a terméket.

Yamaha Stagepas 400/600Bt

EQ-zható csatornáival, XLR, Jack és RCA bemeneteivel több hangszer, mikrofonon és egyéb hangforrás jele keverhető vele a megfelelő hangerőarányra. Négyféle zengető, 1-potméteres fő EQ, gerjedés-csökkentő funkció tovább javít a hangzásélményen.

Yamaha Sagepas 400/600 BT

Ha nagyobb rendezvényen hangosítanál, és van egy aktív szubládád, akkor a külön Sub kimeneten azt meg is tudod hajtani.

Yamaha Stagepas 400/600Bt Group

Rendezvények, előadások beszédhangosítására is ideális partner.

A gerjedéscsökkentő funkció itt is hasznos tulajdonsága a Stagepas hangrendszernek. Az alábbi példák jól mutatják, hogy hogyan használják sokan a rendszert:

Yamaha Stagepas 400/600 Bt Presenter

Az előadó prezentációját mikrofonnal hangosítják, miközben háttérzenét, effekteket játszanak be laptopról, okostelefonról, stb.

Yamaha Stagepas 400/600bt conferenceNégymikrofonos vezeték nélküli mikrofonrendszerek (nem tartozék) a négy konferencia-résztvevő beszédét, amíg egy Bluetooth készülék pedig pl. egy prezentáció videójának hangját továbbítja a Stapepas keverője felé. 

Természetesen, nem Bluetooth-képes eszköz hangját vezetékkel is lehet a keverőre küldeni.

Egyebek

Ha szükséged van rá, külön vásárolhatsz BMS10A mikrofonállvány-adaptert, amellyel a Stagepas keverőpultot egy mikrofonállványra rögzítheted. A hangfalakat, ha szeretnéd, külön megvásárolható hangfalállványra helyezheted (hagyományos hangfalállványnál szükség lesz adapterhez), de van olyan felhasználó is, aki csak egy hangfalállványt használ, arra az egyik hangfalat teszi, a másik hangfalat a földre fektetni, monitornak. a Stagepas szettek könnyen hordozhatóak, de ha szeretnél egy profi, gurulós hordtokot, akkor azt is lehet külön vásárolni, a 400-as és a 600-as modellhez is.  

A Stagepas 400BT

A 400-as modell 400 Watt maximális teljesítményre képes (360 Watt folyamatos), 125 dB maximális hangnyomással, 8 csatornával. Hangfalai 8” (20 cm) mély hangszóróval vannak építve, a csatornákon 2-sávos EQ található

A két hangfal és a keverőpult összsúlya 18,3 kg

A nagytestvér, Stagepas 600BT

A 600-as modell 680 Watt maximális teljesítményre képes (560 Watt folyamatos), 127 dB maximális hangnyomással, 10 csatornával. Hangfalai 10” (25 cm) mély hangszóróval vannak építve, a csatornákon 3-sávos EQ található

A két hangfal és a keverőpult összsúlya 25,6 kg

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása