Yamaha PSR-SX600 – sajtóközlemény

2020. augusztus 5.

RELLINGEN (2020. augusztus 1.) — A PSR-SX600 bemutatásával a YAMAHA a PSR-SX Arranger Workstation Keyboard sorozatot egy új, kiváló minőségű és sokrétű taggal bővítette. A számtalan érdekes és új tulajdonságokkal a PSR-SX600 modell a professzionális és a hobby zenészek számára végtelen kreatív lehetőségekkel segíti felfedezni a zene világát.

A stílusok tekintetében a PSR-SX600 az eredeti design legtöbb elemét megtartotta. Az új fejlesztés a 4.3-inch színes LCD kijelző a beállítások és részletek még precízebb áttekintését teszi lehetővé. A magasabb kategóriás SX modellek inspirálta színes LED gombok most narancs és kék színben világítanak. A hajlító és modulációs kerekek felületét a jobb tapadás és biztonság érdekében tovább fejlesztettük.

Káprázatos hang

A PSR-SX600 850 hangszíne, 43 dobfelszerelése/effektje korábbi PSR-S670 modell hangszíneinek kétszeresét tartalmazza. Most első alkalommal a PSR-SX600 Super Articulation hangszíneket tartalmaz és speciális effekteket érhet el a modulációs kerék vagy a pedál használatával. Egy másik kiemelésre érdemes tulajdonság a felhasználható stílusok megkétszerezése, mely most már 415-re emelkedett, ebből 372 Pro és 32 Session stílus. A legjobb stíluskíséreteken túl különleges zene tartalmat találhat a Brazíliából, Kínából és Afrikából is.

Yamaha PSR-SX600

Új debütáló tulajdonságok

A PSR-SX600 az Unison és az Accent bemutatásával lehetővé teszi a stílusok kifejező lejátszását, sokféle zenei variációk létrehozását a kísérőautomatikában.

Az Unison a kísérőautomatikában követi a játékos előadását és a drámai zenei motívumok kialakítását segíti, az Accent könnyen elérhető ritmusos hangsúlyokkal gazdagítja a zenét. Az Accent funkcióval, akár szinkópát is képes megszólaltatni. Összesen 80 stílus rendelkezik Unison & Accent funkciókkal. További újdonságok között található a mikrofon bemenet koncertek és otthoni énekléshez, az új Multi Pad Synchro és a Smart Chord lehetővé teszik az egy ujjal történő akkordok játszását. Az ingyenes Rec‘n‘Share okoseszköz alkalmazáshoz csatlakoztathatja hangszerét és audió, videó felvételt oszthat meg játékáról, a zenei könyvtárából a dalokról.

Mindezekkel, a továbbfejlesztett memória bővítéssel, a változatos tartalommal és funkciókkal a PSR-SX600 sorozat ideális választás lehet azoknak, akiknek fontos a kiváló minőségű Digitális munkaállomás hang, a design és a felhasználói élmény.

Yamaha PSR-SX600

Yamaha cégről

A Yamaha Music Europe GmbH a japán Yamaha Corporation leányvállalata, számos kategóriában díjnyertes hangszerek, hangosítással kapcsolatos technika, kereskedelmi installációk és otthoni szórakoztató ipari termékek teljes skáláját biztosítja az európai piacon. Termékek: Yamaha akusztikus, digitális és hybrid zongorák, hordozható keyboardok, gitárok, akusztikus és digitális dobok, zenekari és nagyzenekari hangszerek, menetdobok, szintetizátorok, professzionális digitális, analóg audió eszközök, Steinberg felvétellel kapcsolatos termékek, a NEXO audió termékek, B. AV egységek és erősítők, vezeték nélküli MusicCast multiroom audió rendszerek, Blu-ray/CD lejátszók, fejhallgatók, fülhallgatók és otthoni házimozi rendszerek.

A termék megrendeléséhez kattints ide

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása