Yamaha Genos vs Tyros 6

2017. szeptember 13.

Az elmúlt időszakban a kísérő-automatikás szintetizátorok rajongóinak körében egyre több fórumon felmerült a kérdés, hogy a Tyros 5 utódja mi lesz. Leleményes netezők kiszúrták, hogy a Yamaha jogvédelmi igényt nyújtott be a „Genos” névre, ebből elindultak a találgatások, hogy nem lesz Tyros 6, hanem helyette lesz a Genos.

Azóta annyi fejlemény történt, hogy a Yamaha kiadott egy közleményt, amelyből kiderül, hogy a spekulációk igaznak bizonyultak:

A Yamaha izgatottan jelenti be a legújabb Workstation Keyboardja, a Genos bemutatását. A Genosszal a Yamaha forradalmasítani kívánja a billentyűs hangszerek iparágát. Ez az új workstation keyboard képviseli a Yamaha egyedi szenvedélyének valamint zenei tudásának és hangszeres ismeretének egymásra találását.

A Genos hivatalos webes bemutatása október 2. hétfő. Ezen a napon a hangszer felkerül a weboldalunkra teljes termékinformációval és specifikációval.

Ezt megelőzően indítjuk Genos figyelemfelkeltő kampányunkat a szeptember 12. kedd reggeli órákban. Az első videó mindenki számára elérhető az új Genos weboldalon: https://www.yamaha.com/genos/

 A termékről egyelőre még csak minimális információink vannak, de a termék adatlapját folyamatosan fogjuk frissíteni, amint új információt kapunk:

Yamaha Genos

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása