Yamaha DGX-650 kalapácsmechanikás digitális zongora

2016. november 11.

A szintetizátor funkciókkal felvértezett DGX650, a karácsonyi szezon közeledtére való tekintettel újra kapható, limitált mennyiségben (kb. 10-20 darab érkezik az országba), olcsóbban, mint valaha.

Ha olcsón szeretnél olyan kalapácsmechanikás digitális zongorát vásárolni akár magadnak, akár ajándékba, amely a hagyományos digitális zongorák tudásán túlmutat, szeretnél kísérletezni a számos izgalmas funkcióval, több száz hangszínnel, dalfelvétellel, dallejátszóval és a kísérő-automatikával/ritmuskísérettel, akkor most a legjobb alkalom, hogy lecsapj ajánlatunkra.

Yamaha DGX-650 B kalapácsmechanikás szintetizátor

Yamaha DGX-650 WH kalapácsmechanikás szintetizátor

A DGX650-et az év elején a DGX660 (fekete és fehér színben) felváltotta, de most, a Yamaha újragyártott belőle egy kisebb mennyiséget, amelyet a készlet erejéig kedvezményes áron kínálunk. Érzésünk szerint az újra kapható, hamarosan érkező mennyiség még novemberben el fog fogyni, így javasoljuk, hogy akár a DGX650B fekete, akár a DGX650WH fehér szín szimpatikus, rendeld meg mihamarabb!

Ha szeretnéd a hagyományos zongoráknál megszokott 3-pedálos konzolt is, akkor a választott zongorád színéhez rendeld meg a megfelelő pedálkozolt is: LP7A vagy LP7A WH

További Yamaha digitális zongora és szintetizátor ár

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása