Új Heardush gitáreffekt

2021. augusztus 18.

Szuper kompakt méret a HeadRush minden erejével – az MX5 egy egyszerűen használható realisztikus hangzású gitár FX és erősítő modellező, ideális asztali-, stúdió és színpadi felhasználásra. A precízen hangolt többmagos processzor és 4” átmérőjű, nagyfelbontású érintőképernyő segítségével a HeadRush MX5 leegyszerűsíti a különféle hangzások kialakítását – mindezt realisztikus és intuitív módon.

Bámulatos 4” érintőképernyő
A HeadRush MX5 középpontjában egy ultra-reszponzív 4” érintőképernyő és egy gitáros-központú, intuitív felhasználói felület áll – az képernyőn történő műveletekkel villámgyorsan hozhatunk létre különféle rigeket.
A fellépések során az MX5 ragyogó, nagyfelbontású kijelzője pontos információkat ad, így a hangzás testreszabása még a „kéz nélküli módban” is egyszerű az expression pedál használatával. A HeadRush MX5 használatával intuitívan, másodpercek alatt készíthetünk tökéletes hangzást.

Headrush MX5 display

Tökéletes hordozhatóság és flexibilitás
Akár otthoni felvételről, akár élő eladásról van szó, a HeadRush MX5 rendkívüli hordozhatóságot biztosít, mindössze 1,6 kg tömegével – könnyedén elfér a legtöbb hátizsákban vagy hangszertokban. Soha nem volt ilyen könnyű egyszerre klasszikus és modern hangzással érkezni a próbákra vagy fellépésekre!

A hihetetlenül valósághű modellek folyamatosan táguló univerzuma
A HeadRush MX5 óriási hangbankkal érkezik: 46 erősítő modell, 15 kabinet 10 mikrofonemulációval, 300 impulse response és 67 prémium FX szerepel a listán. Mindegyik HeadRush modell hibátlan szimulációval kelti életre a legnépszerűbb vintage és modern erősítőket – legyen szó akár páratlan hitelességről, akár autentikus dinamikatartományról. Ezeken felül olyan részletesen kidolgozott, prémium HeadRush FX-ek is helyet kaptak, amelyek máshol nem találhatóak meg. A firmware frissítések során a hangkönyvtár folyamatosan bővül, eleget téve a felhasználói igényeknek.

Határok nélküli bővíthetőség más gyártók IR támogatásával
A HeadRush MX5 több, mint 300 precízen rögzített impulse response fájllal érkezik, melyek az IoSR stúdióban kerültek rögzítésre. Saját IR betöltése is egyszerű, csatlakoztasd az MX5-öt Mac vagy PC gépedre USB kábellel, és már töltheted is fel a kiválasztott IR fájlt. Gyakorlatilag végtelen mennyiségű IR fájl tárolására van lehetőség, számtalan új hangzást biztosítva.

Akadásmentes preset váltás reverb/delay lecsengéssel
Az akadásmentes preset váltás egy exkluzív HeadRush tulajdonság, amely biztosítja bármely reverb vagy delay lecsengését preset váltás után is.

Headrush MX5


Egyszerűen használható Stomp, Rig és Hybrid lábkapcsoló módok
A hangzás vezérlése soha nem volt ilyen egyszerű, köszönhetően a 3 beépített lábkapcsolónak, amivel 3 modellt vagy scene-t kapcsolhatunk, válthatunk rigeket vagy hozzáférhetünk setlistünkhöz. Gyorsan válthatunk a módok közt az 1-es kapcsolót nyomva tartva, majd a kívánt módot kiválasztva. Választhatunk setlistek közül, beléphetünk a kéz nélküli módba, vagy lezárhatjuk az érintőképernyőt.

Kényelmes kéz nélküli szerkesztési mód
Egy utolsó igazításra van szükség az utolsó percben? Semmi probléma! A kéz nélküli szerkesztési móddal bármelyik paramétert állíthatjuk dal közben. Egyszerűen válasszuk ki a szerkeszteni kívánt modellt és paramétert, amit ezután beépített expression pedállal finomhangolhatunk.

Több FX kapcsolása 1 lábkapcsolóval
A nagyszerű Scenes lehetőséggel több modellt kapcsolhatunk ki- és be bármely rigben, vagy választhatunk különböző modell presetek közt egyetlen lábkapcsoló használatával. Ha megnyomjuk a scene-hez hozzárendelt lábkapcsolót, akkor abban mindegyik modellt kapcsolhatjuk ki- és be, vagy válthatunk más presetre. Ezzel a funkcióval gyorsan hozzáférhetünk más hangzáshoz ugyanabban a rigben.

Kategóriájának legjobb loopere mentés és betöltés funkcióval
A HeadRush MX5 egy fejlett beépített looperrel rendelkezik, amivel különböző rétegeket rögzíthetünk élő előadás, vagy dalszerzés során. Betölthetünk .WAV és .MP3 audio fájlokat, valamint elmenthetjük az új loopokat .WAV fájlként és exportálhatjuk Mac/PC rendszerünk felé az USB porton keresztül. Mindegyik loop maximum 5 perc hosszú lehet, összesen akár 20 perc rétegzett hanganyaggal.

Rigek gyors rendszerezése az előadáshoz
A kényelmes Setlists funkcióval gyorsan rendszerezhetjük vagy variálhatjuk a rigeket a következő előadásunkra. A Setlist rigek mentett kollekciója, amely később bármikor előhívható – kiváló, ha csak néhány rigre van szükség az előadáshoz.

Minden csatlakozás, amire szükség lehet
A HeadRush MX5 zökkenőmentesen illeszthető a már meglévő felszerelésünkbe – minden olyan csatlakozással rendelkezik, amivel a legkülönfélébb helyzetekben is helytáll. Ha számítógépre csatlakoztatjuk, kiválaszthatjuk az MX5-öt, mint 24-bit/96 KHz audio interfészt. A HeadRush MX5 még expression pedál bemenettel is rendelkezik, így új világot nyit meg létrehozható hangzások területén.

További Heardush gitáreffekt

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása