Új Allen & Heath digitális keverőpultok

2017. október 28.

Új szériával bővült az A&H digitális keverők választéka, a dLive technológia átszivárgásával egy új sorozat is született: az SQ keverőpultok!

Az SQ-5 és SQ-6 keverőpultok a forradalmian korszerű XCVI 96kHz FPGA architektúrát emelik át az ultra-kompakt kategóriába, 96kHz-s mintavételezést és egyedülálló

Az SQ sorozat érdekessége a beépített SQ-Drive, mellyel nagyfelbontású 96kHz-s soksávos felvétel készíthető közvetlenül USB memóriára. Az SQ pultok USB-n hangkártyaként is használhatók, Core Audio és ASIO eszközként bármilyen audio szoftverben megjelennek 32x32 interfészként.

Allen & Heath SQ digitális keverőpult

Az SQ sorozat processzálása is tartalmazza az Allen & Heath DEEP modellezésű pluginjeit, több legendás hangzású kompresszor és előfok modell választható akár mindegyik csatornára anélkül, hogy növekedne a késleltetés, illetve, hogy inzert pontot foglalna el a rendszerben. Megtalálható továbbá a teljesen integrált automata keverő alkalmazás is, megkönnyítve a beszédcélú hangosításokat (konferenciák, TV talk-show, stb.)

Allen & Heath SQ digitális keverőpult

Az SQ kezelőfelület ideális ötvözete a kapacitív érintőképernyő és színkódolt tekerős kontrollereknek, a színek és a programozható nyomógombokkal átlátható munkafelület hozható létre. A nagy rendszerekhez hasonlóan a húzók teljesen szabadon konfigurálhatók, mindegyik csatorna saját kijelzővel rendelkezik, a csatornák elnevezhetők és színkódolhatók.
Hasonló alapossággal épül az SQ sorozat köré a kiegészítők, stageboxok, bővítők, alkalmazások és szoftverek köre is, érdekes megoldással a rendszer SLink nevű portján keresztül képes a QU-sorozat AR és AB típusú bővítőivel 48kHz-n, a dLive DX bővítőivel pedig 96kHz-n dolgozni. Így akár a jelenlegi QU és GLD rendszerek ideális továbblépési lehetősége, míg a dLive rendszerek nagyon hasznos kompakt kiegészítője is lehet az új SQ.

Árak hamarosan felkerülnek az oldalunkra.

További Allen&Heath digitális keverőpultok
További digitális keverők

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása