Tech21 Acoustic Fly Rig akusztikus gitár effekt

2017. augusztus 21.

2017 őszén kerül piacra a TECH-21 legújabb analóg multieffekt pedálja az akusztikus gitárosoknak szánt Acoustic Fly Rig.

A TECH-21 Fly Rig sorozat professzionális és kompakt méretű "Grab-And-Go" analóg multieffekt pedáljai jól ismertek idehaza. Ezek az univerzális pedálok, melyek egyaránt alkalmasak színpadra és stúdiózáshoz, meglehetősen nagy népszerűségnek örvendenek. A legújabb modell, az Acoustic Fly Rig az akusztikus gitárosok "svájci bicskája" lehet!

Tech 21 Acoustic Fly Rig akusztikus gitár multieffekt

SANSAMP

Tech 21 Acoustic Fly Rig akusztikus gitár multieffekt

Az Acoustic Fly Rig talán legfontosabb eleme – akár csak a sorozat minden más modelljénél – az analóg SansAmp egység. A félparametrikus aktív EQ szekció, bármilyen szituációban profi hangszínszabályzási lehetőségeket kínál. A beépített notch-szűrőt úgy tervezték, hogy 70 Hz - 350 kHz között hatásosan szűrje ki a gerjedéseket, amit az akusztikus gitár mélyebb frekvenciájának rezgései okoznak. Az aluláteresztő szűrő 16 kHz és 1,5 kHz között vágja a nemkívánatos frekvenciákat.

BOOST

A Boost funkcióval akár 12 dB emelést is elérhetünk, ami jól jöhet szólóknál, ez funkció széles közép tartomány emelést is tartalmaz, ami nagyban növeli a szólók érthetőségét.

COMP

Tech 21 Acoustic Fly Rig akusztikus gitár multieffekt

A kompresszor szekció hagyományos, teljesen analóg FET alapú technológiára épül, ami magában hordozza a melegebb és transzparensebb hangzást.

EFFEKT EGYSÉG

Tech 21 Acoustic Fly Rig akusztikus gitár multieffekt

A Reverb funkció tökéletesen emulálja a különféle terek hangzását a szoba akusztikától a hall zengetőig. Az effekt szekcióban egy meleg, analóg hangzású Delay is helyet kapott, Time és Repeats állítási lehetőséggel, valamint egy dedikált Tap Tempo lábkapcsolóval. A Delay egy nyomó kapcsolóval átállítható kórus effektre is.

A kromatikus hangolót is az effekt részben helyezték el. Egyszerűen csak lenyomva kell tartani a TAP/TUNER lábkapcsolót és máris átáll hangoló üzemmódra, kijelzője a pedál közepén található. A hangoló aktiválása elnémítja a kimenő gitárjelet.

Az Acoustic Fly Rig a tartozék 9 V-os adapterrel üzemeltethető

Technikai adatok

  • 6,3 mm-es 4,7 MOhm-os bemenet
  • XLR kimenet ground lift kapcsolóval
  • 6,3 mm-es alacsony impedanciás kimenet
  • Fejhallgató kimenet
  • Masszív fém ház

Gitáreffekt árak

Tech21 gitáreffektek
További gitáreffektek

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása