Tájékozódj, építs kapcsolatokat! - Budapest Music Expo

2017. október 5.

Kérdésed van hangszerekről, hangtechnikáról, stúdióeszközökről? Technikai tanácsra lenne szükséged? Bővítenéd eszközeidet, és információra, új impulzusokra lenne szükséged? Építenél kapcsolatokat szakmabeliekkel? Vagy csak simán érdekel a zene, és megnéznél több mint 400 zenei eseményt? Október 6-8-ig a Hungexpon, a Budapest Music Expon a helyed!

Családoknak, kisgyermekeknek, pályakezdő vagy professzionális zenészeknek, zeneszerzőknek a Budapest Music Expo kitűnő alkalom arra, hogy rálássanak a világban ma megtalálható legújabba hangszeres, hangtechnikai újdonságokra. Az Expon a különböző standokon rengeteg szakértő lesz, akik segítenek eligazodni a hangszeres zene, a hangrögzítés, hangosítás, DJ-zés világában. Olyan eszközöket is kipróbálhatsz, amelyek még nem is kaphatóak, a BME-re is csak a demopéldányok érkeznek.

Budapest Music Expo

Szimplán zenekedvelőknek

Páratlanul sokszínű zenei program, olyan „felhozatallal”, melyhez hasonlóval sehol nem találkozhat az ember. Három nap leforgása alatt csaknem 400 zenei esemény: koncertek, közönségtalálkozók, dedikálások, előadók, művészek kézfogásnyira, közös fotóra…

Családoknak, kisgyermekeknek

Budapest Music Expo

„Zenei Csodaország”: olyan vizuális és zenei élmény, amelyet a gyermekek varázslataként élnek meg: részt vehetnek gyermekekre szabott zenetréningen, zeneovi foglalkozáson. Szabadon próbálgathatják a legkülönfélébb hangszereket, ismerkedhetnek a hang- és hanghatás-keltés ezernyi eszközével és lehetőségével.

A pályakezdő és fiatal zenészeknek, a technika-szerelmeseinek

Több mint 10.000 zenei világmárka, szó szerint megszámlálhatatlan mennyiségű hangszer, hang- fény- színpad és stúdiótechnikai eszköz, melyek mind kipróbálhatók, összehasonlíthatók. Hangszeres legendák, a legismertebb demonstrátorok, szakértők briliáns bemutatói, mini koncertjei.

A hivatásos zenészeknek és technikai szakembereknek

A rendezvény tökéletes alkalom a kapcsolatépítésre és ápolásra, kötetlen, baráti közegben.  Tájékozódhatunk a világtrendekről, tendenciákról. A szakemberek, szakmabéliek számára rendezett speciális technológiai előadásaink, a kiállítási forgatagtól elkülönített, nyugodt környezetben kerülnek lebonyolításra.

Az iparági, művelődési szakembereknek

Szakmai beszélgetések, előadók olyan témákban, mint a „Zeneipar Magyarországon” „Tehetségkutatás vagy business?”, „A könnyűzene világa belülről”, „ A jogdíjak és a jogdíjkezelés.” A HANOSZ – Hangszeresek Országos Szövetsége hagyományos szakmai „Öröm a Zene!” díjátadója, amellyel a hazai zenei élet legkiválóbb szakembereit díjazza. Az „Öröm a zene!” országos tehetségkutató sorozat döntője.

Mi is ott leszünk, a Yamaha standon, nagy szeretettel várunk!

Budapest Music Expo

Budapest Music Expo

Budapest Music Expo

Budapest Music Expo

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása