Sennheiser HD 280 Pro fejhallgató

2017. február 5.

Stúdió fejhallgató gitárosoknak, dobosoknak, énekeseknek. A zenészek, DJ-k külső zajok nélkül hallják fejhallgatójukban a kevert hangot, akármilyen hangosan is játszanak, a 32 dB csillapításával az énekesek esetében a HD280-nál nem fordul elő, hogy a fejhallgatóból kihallatszó alap rászól az érzékeny énekmikrofonra.

Sennheiser HD 280 Pro fejhallgató

A Sennheiser HD 280 PRO kivételes zajszigetelő képességgel rendelkezik. Egyedülálló, 32 dB-es csillapításával ez a modell igazi "igáslónak" számít a stúdió fejhallgatók sorában. Gitárosoknak, és főként dobosoknak alapvető fontosságú, hogy tisztán, külső zajok nélkül hallják fejhallgatójukban a kevert hangot, akármilyen hangosan is játszanak. Énekesek esetében a 32 dB csillapítás azt jelenti, hogy nem kell aggódniuk amiatt, hogy a fejhallgatóból kihallatszó alap rászól az érzékeny énekmikrofonra. Többek között ez a zajszigetelő képesség az egyik oka annak, hogy a HD280 PRO-t alapvető stúdióeszköznek tekintik a világ számos vezető hangstúdiójában.

A HD280 PRO finomabb párnázást kapott, így kisebb nyomást gyakorol a fejre. Ez, és a mindössze 285 grammos súly biztosítja a kényelmet, akár több órás használat esetén is. A fejpánt hossza állítható, több mint egy tucat fokozatban, a fejhallgató kagylók forgó csatlakozásai pedig a tökéletes fülre illeszkedést szolgálják, puha fülpárnák teszik teljessé a kényelemérzetünket.

Sennheiser HD 280 Pro fejhallgató

A dinamikus HD 280 PRO modellek 0,1%-os THD-val (teljes harmonikus torzítás) nagyon részletes, lineáris átvitellel és 8 - 25,000 Hz-ig terjedő frekvencia tartománnyal büszkélkedhetnek. A 64 Ohmos impedancia biztosítja a széleskörű használhatóságot, a fejhallgatót egy oldalon csatlakozó, csavart kábellel, és 3,5 mm / 6,3 mm-es jack csatlakozóval látták el.

Masszív, mégis kényelmes kivitele és kiváló zajszigetelő képessége ideálissá teszik ezt a modellt akár külső felvételeknél, akár a DJ pultnál történő használatra is. Használat után a fejhallgató egészen kicsire összehajtható, így szállításkor minimális helyet foglal.

A Hannover közelében található wedemarki székhelyű audio specialista Sennheiser a világ egyik vezető fejhallgató-, mikrofon- és vezeték nélküli rendszer gyártója, saját németországi, írországi és egyesült államokbeli gyártóüzemekkel. A Sennheiser több mint 50 országban van jelen. A cég – 19 leányvállalatával és régóta együttműködő kereskedelmi partnereivel együtt – olyan innovatív termékeket és előremutató audio megoldásokat kínál, melyek optimálisan az ügyfelek egyedi igényeihez igazíthatók

Fejhallgató árak

További Sennheiser fejhallgató árak

További fejhallgató árak 

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása