Roland SPD::ONE Percussion Pad sorozat

2017. május 30.

A Roland bemutatja az SPD::ONE sorozatot, a kompakt elektronikus percussion padok új termékcsoportját, amely dobverővel, kézzel vagy lábbal is megszólaltatható. Beépített hangszíneivel, egyszerű működtetésével, importálható felhasználói hangmintáival és további lehetőségeivel az SPD::ONE sorozat minden zenész számára változatosabbá teszi az előadást és segít kibontakoztatni a zenei kreativitást a Roland vezető digitális percussion technológiáján keresztül.

A Roland legnépszerűbb dobjait és ütőhangszereit rengeteg zenész használja a világ minden pontján. A V-Drums, SPD-SX Sampling Pad és OCTAPAD SPD-30 rendszeresen hallhatóak a koncertszínpadokon a világ legkiválóbb előadóinak keze alatt. A strapabíró, mérsékelt árfekvésű és praktikus SPD::ONE sorozattal a Roland ütőhangszerek világa most minden zenész számára elérhetővé válik, legyen szó dobosokról, ütőhangszeresekről, gitárosokról, énekesekről stb.

Roland SPD-1

Az SPD::ONE sorozat mind a négy modellje működtethető elemről vagy hálózati adapterrel egyaránt, funkciók tekintetében viszont különböző zenei igényeket szolgálnak ki. A közös tulajdonságok között említhető a sokoldalúság és rendkívül érzékeny ütőfelületek, melyeket dobverővel, kézzel vagy lábbal is meg lehet szólaltatni. A potméter alapú, jól áttekinthető kezelőfelületnek köszönhetően mind a négy modell esetében nagyon gyorsan el lehet érni a hangszíneket, hangerő szabályzót és más paramétereket, miközben a hangszerek oldalán található vezérlőkkel gyorsan be lehet állítani az ütőfelület érzékenységét. Mind a négy modell külön Main és Headphones kimenetekkel rendelkezik.

Az SPD::ONE ELECTRO különböző elektronikus percussion hangszíneket tárol, beleértve a Roland legendás TR dobgépeitől átvett pergőt és tapsokat. Az SPD::ONE PERCUSSION esetében az akusztikus ütőhangszerek dominálnak, a shakertől és tamburintól a gong és timpani hangszínekig. Az SPD::ONE KICK hangszíneket a lábbal történő megszólaltatáshoz optimalizálták, lábdob, stomp box, percussion és más hangszíneket felsorakoztatva. A négy modell mindegyike rendelkezik beépített effektekkel és akár öt másodperc hosszúságú saját WAV hangminták importálását is támogatja USB-n keresztül.

Roland SPD-1E SPD::ONE Electro

Beépített hangszínek helyett, az SPD::ONE WAV PAD 4 GB-os belső memóriájába saját WAV fájlokat tölthetünk be USB-n keresztül. A 12 memória hely összesen 360 perc sztereó audiót képes tárolni, így az SPD::ONE WAV PAD-ba gyakorlatilag minden betölthető a one-shot hangmintáktól a loop frázisokon át a teljes hosszúságú kíséret sávokig. Egy különleges és hasznos tulajdonság, hogy a hangszer „taktjel" sávok betöltését is támogatja a zenei kísérethez és ezeket függetlenül küldi ki a fejhallgató kimenetre a monitorozáshoz.

Roland SPD-1K SPD::ONE Kick

Minden SPD::ONE modell használható asztalon és padlón. illetve dob vagy mikrofon állványra szerelve a tartozék rögzítő adapterrel. Az USB-MIDI szintén támogatott, ezáltal az SPD::ONE képes MIDI adatokat fogadni vagy MIDI adatok kiküldésével megszólaltatni hangszíneket egy zenei szoftveren.

Roland SPD-1W SPD::ONE Wav PadElektromos dob, ütős hangszer árak

Roland elektromos ütős hangszer árak, összes elektromos ütős hangszer ár
Roland elektromos dob árak, összes elektromos dob

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása